151

Анонимен

преди 3 години

Нищо!

150

Анонимен

преди 3 години

Руфилската диаспора не може да прости на Кристо, че не искаше да стъпи в държавата която го обяви за невъзвращенец и не му възстанови българското гражданство.

149

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименДраги, много Ви моля, научете родния си Български език, или той не Ви е роден !!!В множествено число се пише "коИто", а не коЙто" - разберете, дразнещо е, че упреквате другите за кремълски лакеи ( те са си такива), а не познавате Българския език - срамно е, драги !!!

148

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 160Да, наглостта е умопомрачителна.

147

Анонимен

преди 3 години

Точно най-продажните изчадия на България русофилите са се заели да упрекват Кристо, че не бил българин.Тези същите кремълски ***, който му отнемат българското гражданство го упрекват, че не иска да стъпи в държавата, която са превърнали в съветско гробище !

146

Тъжно

преди 3 години

До London Calling Ами избягял от пролетарския комунизъм в България,та се натресъл на глобалисткия комунизъм на богатата си жена - ев.ейка. Разбиката между интернационален комунист и космополит не е много голяма. Тъжното е,че Хкристо произхожда от известни български родове,и животът му е доказателство как евр.йството промива мозъците.

145

Анонимен

преди 3 години

Поклон и светла му памет на Кристо !Позор за комунистическата-фашистка държава, която му отнема българското гражданството и го обявява за невъзвращенец, принуждавайки го се скита 17 години по Света без гражданство. Още докато беше жив българската държава трябваше да му се извини и реабилитира, и тогава да желае от него да се нарича българин.

144

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименИзвинявам се, благодаря за отговорите !!!

143

ДДРОнег

преди 3 години

До Де ГолО, драги ми Де Гол, като Ви гледам правописа, Ви е сте от "маалата", със "сигОрност" !!!Много сте ми смешни - неграмотници със самочувствие и любов към "изкуството" !!!Продължавайте, много ме забавлявате с простотиите си !!!

142

Анонимен

преди 3 години

До ДДРОнегВече ти отговорихме, но няма кой да чете. Пост 147.

141

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименЗначи, че с Вас имаме различни мнения !!!Вие можете ли с твърди и научни доказателства да докажете, че опаковките на Христо Явашев са изкуство ???!!!И ако успеете да докажете, че са изкуство, можете ли да ме заставите да ги харесвам???!!!По-долу написах няколко въпроса към Вас - поклонниците на Явашев - моля да ми отговорите !!!Докато не получа отговори, ще смятам, че Вие сте *** и само се заяждате !!!

140

--- и глупака

преди 3 години

"Пролетариатът няма Отечество" - това написа Маркс в Комунистически манифаст. Дали Хкристо бягаше от комунизма? Или изжива живота си точно по какона на Маркс,като безотечесвеник. Д.йба и ***.

139

Анонимен

преди 3 години

До до Гого от менКогато няма нищо реално на мегдана такива като теб опирате до "морал", но разбира се и там сте се самопровъзгласили. С други думи, живеете си в във вашия измислен свят.

138

до Гого от мен

преди 3 години

За интелект и самочувствие , освен култура в общуване и език , се изисква и акъл.Къде си ти, на кое стъпало " аджеба"?

137

Професор Пръц

преди 3 години

Родолюбеца граф Монте Кристо и съпругата му жан-клод ван дам....какъв е извода???че-в този живот е така---колкото и да опаковаш---накрая сам си опакован....в найлонов чувал...

136

Де Гол

преди 3 години

Гого ,няма да успееш да налееш нишо в главата на ДДРОнг, той със сигорност е от маалата.

135

Анонимен

преди 3 години

До ДДРОнег1. Не, не е твърдял такова нещо, ако е, дайте доказателство. 2. Някои се разпродават за да финансират следващите му проекти а някои се даряват (както например "бягащата ограда" в Калифорния)3. Финансира ги с продажбата на други свои произведения на изкуството

134

Анонимен

преди 3 години

целта на тези опаковкие пране на ewрейски пари иначе има и изкусство русуване с лаааайнане знам как му е името

133

ДДРОнег

преди 3 години

До до рускиняТой светът се е произнасял и за много грешни твърдения, че са правилни, не използвайте този аргумент !!!Кажете ми с факти:1. Христо Явашев твърдял ли е , че не е Българин, обиждал ли е Българския народ?2. Какво се случва с опаковката след края на "творбите" му?!3. Кой е спонсорирал творчеството му?С тези въпроси не се заяждам, а искам искрено да се осведомя какъв човек е бил !!!

132

Кака Жана Соколова

преди 3 години

До Гого"Поемане на модерност"....в библията са го казали с една дума-"мъжеложство"...Айде беж на прайда....