171

Митоди Андреев

преди 3 години

Истински димократ

170

Анонимен

преди 3 години

До БългаритеЯ дай 5 имена.

169

Българите

преди 3 години

, които са напуснали България след 9 септември 1944 г. всички бяха невъзвръченци, но всички живи след 10 ноември 1989 г. се върнаха в България, обновяваха селата си, бяха меценати, бяха благодетели на много българи и т.н.Едно е да мразиш ДС сътрудниците, а друго е да попиташ Родината си . Брат му Анани си беше артист, и никой не го е преследвал.

168

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 179Е, като е "божия благодат" що нон стоп я п*увате тука, бе? Или за вас, дето не сте преживели и една десета от това което е изтърпял тоя човек може, а за него, не може?

167

Анонимен

преди 3 години

До 179Русофилите говорите български, но сте предатели, но Кристо с нищо не е навредило на България.Напротив, България трябва да се гордее, че той е най-известният в Света Артист с български корени, докато вие русофилите се кланяте на паметниците на съветския окупатор.

166

Анонимен

преди 3 години

Бе3родници сте вие русофилите, а не Кристо.Та нали ваште продажни бащи и деди са му отнели българското гражданство и са го обявили за невъзвращен, обричайки го да се скита 17 години по Света, а искате да се бие в гърдите, че е българин.Боже спаси България от русофилите, за да стане един ден нормална държава !

165

Анонимен

преди 3 години

Той не говореше български, не се е връщал в България, просто беше българофоб. Така, че е родоотстъпник.Бог да го прости! Снощи Юксел Кадриев в предаването 120 минути, на въпроса- Какво е за него България, каза че е Божия благодат. Това е истински българин.

164

Леле до 84

преди 3 години

Благодаря, че уточнихте как всеки си има лична история - без Вас нямаше да зная... Не познавам българин , който да плюе по Силви Вартан. Но Вие си имате лична история също и не мога да зная с що за странни субекти комуникирате :)

163

Анонимен

преди 3 години

Щем, не щем, Кристо остава един от сънародниците ни, с които България се отъждествява по света. Ако някой иска известните българи да са други (не говорим тук за криминално проявените), да работи по въпроса това да стане.

162

Анонимен

преди 3 години

До ДДРОнег"Моля да дадете инфо, кога Христо Явашев е бълвал помия срещу България, че не можах да намеря данни за това !!!"Е, нали аз това те питах? Ти твърдеше, че го е правил, сега питаш другите да ти дадат такава информация? Нещо има смущения във "връзката" ми се струва.

161

Анонимен

преди 3 години

Невероятен творец, с поразителна енергия до последно. За хората, които не познават творчеството му от ранните години-моля поинтересувайте се. Когато човек на 20 е номер 1 в заобикалящата го среда е нормално да търси други хоризонти. Бях на негова лекция в Брюксел 2017. Представи се като -Христо Явашев от България.В проектите му участват български фирми и доброволци.

160

Лора

преди 3 години

Човекът, който отказваше да говори на български, защото му били отнели гражданството комунистите. Българският език не е език на комунистическата партия. Това е езикът на Паисий и на Левски. И на майката на Христо Явашев.

159

И едните,и другите

преди 3 години

Хкристо Явашев беше космополит и глобалист,но ми е трудно да направя разликата с интернационелизма и комунизма. И едните ,и другите са БЕЗотечественици.

158

ДДРОнег

преди 3 години

До ПроСоТоАми ние сме в тикволандия и си чешем езиците по нета вместо да направим нещо по въпроса кои сме и какво можем ...

157

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименМоля да дадете инфо, кога Христо Явашев е бълвал помия срещу България, че не можах да намеря данни за това !!!

156

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоТи май по цял ден само телевизия гледаш и тука пишеш. Аз нямам телевизор от 15 години.

155

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗащо намисате чужди държави,просто тоя франкофон бълваше помия срещу България и пет пари не давам за смъртта му!Да му сложат една опаковка вместо цветя за негово успокоение и толкоз.

154

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименЗа кремълските *** съм напълно съгласен - трябва да ги *** !!!Но за качеството на Българския език - Трябва да го владеем отлично и да не се допускат такива глупави грешки, които започват да стават масови !!!И отново относно кремълските *** : към руснаците - уважение и приятелство, но към опитите на техните политици да ни налагат тяхна политика - ТВЪРДО НЕ !!!

153

ПроСоТо

преди 3 години

тая статия само ми напомни колко велики и талантливи българи има....Обаче са обърнах и какво?-От екрана на талавизора грухтеше Орангутана от Банкя......."Къде сме ние?"...

152

Анонимен

преди 3 години

До 162Драги, много се фиксираш в подробности, които често са неволни грешки, но това не променя, че кремълските nодлоги са си noдлоги.