49

Анонимен

преди 3 години

до стената

48

AC/DC

преди 3 години

Пълен измамник. Сол...ак на Бойко.

47

тя

преди 3 години

Ах горкия той - набеден ! Той ще отрича , няма да казва за колко милиона са го купили !

46

Сус бе

преди 3 години

До ни чул, ни видял!Тодор Живков колко недвижими имоти притежаваше? Или спестявания в банка. Или ризи и чорапи.

45

НАй-тежката мяра

преди 3 години

не е задържане под стража, а смърт.

44

Анонимен

преди 3 години

И естествено се стига само до зам. министър, а самият министър нищо не е знаел и не е получавал проценти от дейността на подопечните му. А за баш бащицата да не говорим, той е светец

43

ни чул, ни видял!

преди 3 години

Ми то, както казва народът, крушата не пада по-далеч от дървото. Достоен роднина в клана Живкови!

42

9

преди 3 години

На тези само като им видиш лицата и ти става ясно без врачка какви са. Едни хрисими хора добродушни погледи, не са крадци, на църква ходят...у богу вярват!

41

Анонимен

преди 3 години

понеже не съм в час, да попитам - вярно ли е че този зам. министър има тези функции от 2 месеца? Понеже като знам какви флегматици са МВР ми изглежда странно за 2 месеца да съберат доказателства и напишат обвинение. 2 Години звучи по-достоверно

40

Анонимен

преди 3 години

Арестите са пълни с министри и зам. министри! Да им изпратим и Премиерът за да си направят правителство!

39

О, БЕЗГРЕШНИТЕ

преди 3 години

ПИК пише, че 1.Бобокови били много близки с Черепа, 2. Имали апетити да придобият ЧЕЗ и летище София. Така че, ако някой от вас си мисли, че обвинението има общо с ***, е наивник....а вие си пишете, не пречи.

38

Анонимен

преди 3 години

И двамата братя не се познават помежду си. Благодарят на напълно непознатия екс зам. мин,Живков, че ги е намерил и събрал само след две срещи на четири очи и един телефонен разговор.

37

Ха Ха Ха

преди 3 години

Много яко! Хем организирана група, хем нямат водач!!! Е тогава как са се организирали господа магистрати? Сигурно са чели една и съща книга?

36

Анонимен

преди 3 години

Живков давам ти една въдица да ми уловиш една риба за един ден !Ако хванеш една жива риба в Марица за 8 часа ще имаме новина .Къв министър си като реката не е зарибявана от педесет години .

35

Анонимен

преди 3 години

В река Марица няма вода незнам къде е отклонена .Малкото животни които имаше измряха реката е отровена и тровена всекидненвно отРазни фирми подкупват министри и това е факт !В Марица около Пловдив няма риба !Кой е виновен за тровенето на реката ?Спящият министър и шайка корумпирани надолу подчинени .

34

бай ганю

преди 3 години

А неее не ги познава ама никак и нямат нищо общо нима някой наистина си помисли че са се познавали ?със ръка на сърцето всички вярваме че това е истината това че са навързани като свински черва е някакъв мит тези хора са водени от морал отговорности и само и единственно в интерес на нацията с действията сипри следващото интервю ще каже че това е политически заговор срещу него от тъмни сили и т.н... сценария е ясен а ако влезе в зандана веднага ще се разболее

33

Анонимен

преди 3 години

Суетата, гордостта. Вие сте заслепени от една Тиква.Пак ви предаде

32

Анонимен

преди 3 години

Уж не го познава а са се виждали два пъти и говорили по телефона. Или то до три пъти не се брои

31

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо,но тези двамата са ми симпатични,защото са давали пари за България,за бедни хора,за култура,за реставрация ,Божков да спре с театралните си изпълнения,че тези хора и Златев ги дръпнаха,заради него!Тук страдат хора заради него,но не му пука.

30

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали е вярно,но току-що четох в ПИК,че е казъл,че тези пари от списъка са имали да му ги дават на човека.