13

Ха-ха

преди 3 години

А министърът и премиерът НИЩИЧКО не са знаели...Верваме!

12

Анонимен

преди 3 години

Полицаят с брадата си е пич ,та дрънка. Атлетичен и уверен. Истински полицай, каквито 90% от останалите НЕ СА....

11

Анонимен

преди 3 години

Каква работа ти върши брадата?Като ядеш нещо,си събираш ядене за после ли?Вместо да носиш раница-носиш топка коsmарлаци на лицето си!

10

анонимен

преди 3 години

Вероятно горят и в Русе, защото от години има какви ли не миризми с най-различен характер и всички се чудехме какви толкова разнообразни производства има, и сега си го обясняваме с горене. За съжаление тук виновни почти никога не се намират, освен тук там някой като Митьо очите, кйто в крайна сметка не беше толкова важен, пък и го наказаха самите му колеги с куршуми........

9

:

преди 3 години

Ще доживее ли този народ да види един министър в панделата, толова злоупотреби , толкова много престъпления и все няма осъдени, затова му е смешно на тоя мамул на снимката, защото е правил пари от замърсяване и не само... опозоряване на страната ни, като кош за отпадъци на други нации и знае, че нищо няма да му се случи, затова е весел !

8

А парите

преди 3 години

Поредното шоу без последици за бандитите и крадците, следете случая и ще видите как след месеци тихо тихо ще ги пуснат.

7

интересно

преди 3 години

И защо от шайката няма арестуван до сега бандит !!

6

анонимен

преди 3 години

Ако върши работа, няма значение каква брада имал. Лошото, че пак е гледаме циркове с тези, накрая и в Срасбург може да ни осъдят, защото нищо незаконно нямало във вноса на бок.луци, дори и токсични, то вече за съдене се чу за Арабаджиеви, защото са освободени и пак отново всичко е законно?

5

Оставете полицая

преди 3 години

с брадата.Не е важен!Питайте по-важното - колко рак,токсини,отрови сме издишали.От бо-кл-ука от Италия!Във Враца намериха планина от тонери насред града.Кмет мълчи,РЗИ мълчи.Никой нищо не знае.30 вагона от Италия всяка седмица идват в близкия циментов завод за горене.Отпадъци уж.Ама какви - никой не знае,никой не казва.Някой е ял милиони на ден за сметка на здравето ни.Но за ГЕРБ и БСП троловете,брадата на ченгето е проблема.

4

Анонимен

преди 3 години

Честно,като видя млад мъж,българин-с гnуsna и мазna брада като някой к а м и л а р-направо полудявам!А този е и служебно лице-полицай?!?Абе ви е добре ли сте бе?!?Марш в анадола!!

3

Анонимен

преди 3 години

Това са хората с Брадите от спецчастите в САЩ. Явно и нашите подражават.

2

Анти ГЕРБ

преди 3 години

Какъв е този Фидел Кастро на снимката. Така ли трябва да изглежда един полицай? Този е по-скоро латиноамерикански революционер. Все още не съм виждал в новините от света порицай с такъв външен вид.

1

Анонимен

преди 3 години

А yбиеца местанoв кога ще го съдят???Аз за един приятел питам