33

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Гешев!Тези с куфарчетата на Луканов не останаха!И да си отдъхнем най после от червената проказа!

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28Казваш, вече умират хората в Италия от токсините? Случайно да знаеш че Италия са една от страните в Европа с най-възрастното население. Това как се връзва с писаниците ти! Не че не съм против, но *** драсканици не търпя

31

Анонимен

преди 3 години

Гербавите крадци съсипаха всичко, което е възможно да се съсипе!Анатема!

30

Любопитен

преди 3 години

Случайно ли не се споменават никъде имената на бизнесмена и на екошефа от Плевен?

29

Анонимен

преди 3 години

Дали арестуването на този човек ще спре вноса на смет,защото ние не знаем кои организират тази антидържавна дейност,кои хора от чужбина също участват и кога пак и по друг начин,чрез някоя вратичка ,няма да вкарате отново смет в България,предатели долни!Поне за туризма и земеделието,които са собственост на олигарсите не ви ли пука?Кой ще ви яде токсичните продукти и животни и кой ще ви идва на почивка,ако замърсите природата и храната,водата?

28

Анонимен

преди 3 години

Италия до такава степен е отровена,че дори хората,които вкарват фураж от чужбина за животните си(защото тревата,зеленчуците и растенията също съдържат токсични вещества в Италия),млякото също е токсично ,въпреки вноса на фураж отвън,защото водата която пият животните също е токсична и не могат да избягат от отровите,вече хората им умират и няма къде да се преселят,защото цяла Италия е отровена,това ли искате?

27

Анонимен

преди 3 години

Ако имате намерение да ни превръщате във втора отровена с токсини Италия,ние нямаме намерение да си даваме родината на такива алчни и безотговорни охлюви,целуващи чехлите на чужденците и мафията,които са готови да унищожат родината си,заради печалба на няколко олигарха и чужденци!Тотална забрана на внос на смет искаме,както е в други европейски държави,строги проверки и присъди!Не ви щем ки.рли.вия завод,който да трови София и България!

26

Анонимен

преди 3 години

Защо взехте парите от Германия,за да строите завод за изгаряне на отпадъци на пъпа на София и ще замърсявате въздуха?Това означава,че изобщо нямате намерение да спирате вноса на сметта,а ареста е само театър и ще продължите да внасяте смет и тровите България!Къде ще живеят след време хората в България и каква вода ще пият,когато изтровите почвата и водата,въздуха,животните?!Ако имате намерение да ни превръщате във втора отровена Италия,ние нямаме намерение да си даваме родината на такива алчн

25

Анонимен

преди 3 години

Първо кажете кой е организирал тази сделка,после кои са подписали тази сделка,трето,защо трябва да плащаме обезщетение 10 милиарда,ако откажем да ни вкарват смет и замърсяват природата,четвърто,защо службите не работят и не спрат тази криминална гадост увреждаща природата - водата,земята,въздуха,фауната и флората?Къде ще живеят хората след времеЗащо в други европейски държави е ЗАБРАНЕНО вноса на смет и стриктно се спазват правила,редовни проверки и връщане ако има отпадъци,но не и в България?

24

Видял

преди 3 години

И във Казанлък има доста бали струпани в бившия бетонов център на стройрайона

23

Анонимен

преди 3 години

Единствения недостатък на случката е,че в затвора искат да ги натикат не независими и свободомислещи съдии,неизпълняващи поръчки,а техни авери,за разчистване на сметки и доказване пред козяк ,че се борят с корупцията Разбирасе избирателно,щот сме на власт..Майко милааа..

22

Pf

преди 3 години

Ех алчни хора бе. Направили десетки милиони и продължават да правят мизерии за още повече. Къде ще ги харчат тия пари и те незнаят.

21

Анонимен

преди 3 години

Я талибан шапкар. Тия паляци са смех. Веднага знам е яко опасен за мъжо си.

20

:)

преди 3 години

Още един възпитаник на Масква, кариерата си започва като ДИРЕКТОР през 1988, страхотна кариера, аз питам , колко време ще ни управляват пропити с корупция комунистически остснки и синковци ?

19

22487

преди 3 години

Темата ще представллява интерес след произнасяне на окончателлните присъди. Сегашните интермедии повтарт овехтяла драматургия.

18

Анонимен

преди 3 години

Скоро почват Поръчките! Мутрата е изперкал от страх. Всеки диктатор приключва по сходен начин. За успокоение може да изгледа краят на Кадафи.

17

Шиндлер

преди 3 години

Подхвърлиха ни списъка на милионерите от прехода,посочени още в книгата на Гр.Лилов,за да мразим само милионерите на прехода и да обичаме сегашните милиардери.Абе,считате ни за хептен будали.

16

Тулупин

преди 3 години

А защо от шайката на каскета и тиквата никой не закачат а де .Цецо има 6 апартамента Долу Цецка Цачева къде е ритона

15

Анатема Айдуци!

преди 3 години

Щом Зеленчукът от Банкя се е развихрил и жертва на кладата и хората,с които е пил,ял,пял, с..ал, е..ал, крал,означава,че корабът му е продънен и скоро ще се удави, заедно с останалите по чудо живи слугуващи му пирати с каскети.

14

Плевен д'ге

преди 3 години

Аз като ви писах, че *** не са спирали да идват от 6 години всяка седмица има вагони с бали италиански *** на гара Плевен вие ми цъкайте минуси и се смеехте. Цялата държава ни е едно бунище и такава я направиха ОПГ ГЕРБ