45

Чебурашка

преди 3 години

Достоевски най-добре го е казал какви са руснаците "Народ, който блуждае по Европа и търси какво още може да разруши и унищожи само заради развлечението .

44

Европа

преди 3 години

От 20 години живея тук , квартирите вървят над 500 евро на месец , храната струва колкото в бг . Половината от парите се харчат за сметки. Европа лека по лека си отива това е

43

Чебурашка

преди 3 години

До ЕвропаТи ходил ли си някога в Европа, русоид?

42

Чебурашка

преди 3 години

До До: ЧебурашкаРусофоби няма. Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските пр имати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.

41

хе

преди 3 години

Всички политици до един ,като стане напечено и се скриват в миши дупки.Ама в мирно време юрез един час са из телевизийте да говорят как денонощно работят за народа и лак не спят за да взимат важни решения за майката родина.Страхливци са до един.

40

Европа

преди 3 години

Западна Европа е съставка от арабистан , туркмалу и всякаква *** социални беднци от целия свят. Не пишете всякакви глупости , елате и вижте

39

Чебурашка

преди 3 години

До Ха-хаИ руснаците са бомбардирали Варна, Каварна и Балчик и са избивали българи ама си траеш. От Съединението до днес Русия е най-големия враг на България. Русофилите също!

38

Анонимен

преди 3 години

"Защо богатите руснаци избраха карантина в Западна Европа?"-Защото още от 1945 г. е така синовете им учат на запад, парите са им там, имотите са им там, ползват се от всичките блага от там, колите са им от там ..."-----------..., но упорито продължават да живеят в Русия. Защо? Защото имат мисия да съсипят Русия, да я поставят под външно управление, за да може Хегемонът да я разграби. Какво получават за тази си работа? Получават резрешение да крадат от Русия, колкото могат да отнесат на запад.

37

Чебурашка

преди 3 години

Руските роби изпадат в истерия когато разберат, че дори руснаците предпочитат да живеят и учат на Запад.

36

панчо

преди 3 години

До Анонимен 30щом е толкова хубаво защо не остана завинаги?

35

Да бе, лъжа било

преди 3 години

Парите, имотите и децата им са в развитите страни, но докато са в Русия като министри и депутати, направо се бият с пета в гърдите, както казват руснаците, какви са върли шовинисти на великата Матушка Рус. Достатъчно е да проверите колко хора с двойно и тройно гражданство има и къде живеят децата на онези, които вземат управленски решения за съдбата на Русия, за да прецените сами дали тя е суровинна полуколония и гигантски, непрекъснато източван финансов ресурс за Запада.

34

Анонимен

преди 3 години

Още от преди 18-ти век в Западна Европа е пълно с руснаци. Нищо ново под слънцето.

33

До: Типично

преди 3 години

Точно такива ни управляват днес, кой ще изтрие червената пяна на корумпираната ШАЙКА, ммм???

32

до 27

преди 3 години

истината боли

31

бай ганю

преди 3 години

ако всеки обикновен руснак имаше възможност да се изнесе от русия до сега поне половината щяха да са вече в щатите и западна европав русия щяха да останат по подобие у нас само мързеливите глупавите и обвързаните със систематаброя на руснаците в момента живеещи в западна европа е изключително висок

30

Анонимен

преди 3 години

До руска мизерияЖал ми е за теб. Където и да отидеш, за теб все ще е мизерия. Аз бях 6 години в СССР и за мен това са едни от най-хубавите в живота ми.

29

100%

преди 3 години

Лъжа...

28

Анонимен

преди 3 години

Поради същата призина, поради която децата им учат там.

27

Анти-Сорос

преди 3 години

"Защо богатите руснаци избраха карантина в Западна Европа?"-Защото още от 1945 г. е така синовете им учат на запад,парите са им там, имотите са им там ,работят там,ползват се от всичките блага от там,колите са им от там и т.н. и т.н. и т.н. дори ДрОгаря Ун е завършил в Швейцария, абе същите лицемери,като наще ***.=========Точно като нашите УПРАВЛЯВАЩИ КРА.ТУНИ!!!

26

Анонимен

преди 3 години

До 21Как ще е господствала навсякъде велика Британия, щом не е агресор? Или, може би, е била канена?И не знам дали Русия мечтае за западния свят но знам, че западния свят много мечтае за Русия.