105

Анонимен

преди 3 години

Много ясно защо - защото на запад им е по - добре. Западняците реват срещу тях но заради парите им и задниците си ще дадат. Ще перифразирам фразата "парите не миришат" така - "руските пари не миришат". и арабските между другото.

104

Анонимен

преди 3 години

Руснаците бягат на запад, а западняците бягат на изток. Смахната работа. Всеки мисли, че най-добре е там, където не е.

103

Анонимен

преди 3 години

Тъй, тъй. Пък нашите *** дето се кълнат във вас си броят копейките.

102

Анонимен

преди 3 години

Завист или омраза струи от тука? Няколко стотин частни полета от град с 120 милиардера и хиляди милтимилионера. Туй че от София летят само Боко,Домуса и Пеевски си е наш проблем.300000 имота у нас са собственост на "бедни" руснаци. Те обаче частни самолети нямат и скоро няма да ги видим.

101

нали уж бяхме равни?

преди 3 години

Предателят Горбачов отдавна вече не е на влас, защо прравителството на другарят Владимир Путин не експропреира богартсвата на загнилите капиталисти и ги одържави за да се възползуват пролетарските маси?Нали ни учихте на Маркс, Ленин, Сталин, и т.н. гениални теоретици и практици за социално раввенство бе другаре комунисте, както така има богати руснаци, значи другите са бедни!?Къдей и тука класовата борба и интернационализъма за който жертвахми младостта си за да го сторим светлий комунъзъм?

100

probi

преди 3 години

Защо богатите руснаци избраха карантина в Западна Европа? Или просто Защо богатите ( и не само руснаци )Защото могат да си го позволят. Защото могат да си позволят неограничен брой неща.

99

Цола Драгойчева

преди 3 години

До Христо ХристовДругарю цоциалист, явно си пропуснал няколко урока по български език. Имената на хора, населени места и държави ВИНАГИ се пишат с главна буква!Или ТКЗС-ар като тебе не държи на българската граматика?

98

Чебу Рашка

преди 3 години

До +-как можеш да пишеш "плебеса" и същевременно да не сбъркаш "агломерация"? айде поне преписвайте опорките като хората, че нема да има за бира и пица на парче тая вечер

97

ХА ХА ХА

преди 3 години

Въпросът в заглавието е риторичен.

96

+-

преди 3 години

До Чеби Вижте,тези "сказки" ще разказвате на плебеса тук,щото Петербург е 5.4 милиона ,а с агломерацията е към 6.2 милиона ,от тях 95% са руснаци,украйници и беларуси ..другите 5% не са мюсюлмани ,щото има грузини,арменци ,евреи ... . Нелегалните никой не знае точно колко са,но ти знаеш!!! Но като цяло има към 1.2 милиона нелагални в Петербург - 440 000 от Лениградска област,100-150 000 РУСНАЦИ НА ВАХТОВ МЕТОД,200 000 из Русия и към 450 000 чужденци -навярно преобладаващи от Азия . И !?)

95

1

преди 3 години

Ходил съм в командировки в СССР и Русия поне 50 пъти.Балтийските са супер.Украйна,Белорус и Грузия горе-долу.Всичко останало беше тотален ке ***.Миналата година бях в Азербайджан,Казахстан и Армения.Азерите и казахите са дръпнали напред страхотно,Армения е бедна,изостанала.Но най-удивителна от всички е Русия.Москва е фасадата и е добре.Петербург и още няколко са горе-долу.Останалата част от Русия е ужасно бедна,изостанала, грозна,направо отчайваща.И това при колосалните ресурси които имат

94

епта артик

преди 3 години

преди 2 месеца още излезна във фишките статия със данни от регистрите за самолети и яхти според които се оказа, че важните в наша братска държава отдавна са закарали яхти с размерите на ескадрен миноносец по островите в южното полукълбо. и че частните им самолети не са точно в мухосранск. имайки предвид, че според запознати пеня се е залостил в бункера за края на света, не виждам нищо страшно или странно.

93

Put in

преди 3 години

Ха сега де.. !

92

бояришник

преди 3 години

Сдружението за перспективни гендерни изследвания "Русские" са наясно защо.

91

русия

преди 3 години

Най експлоатиращата капиталистическа държава се е кръстила социалистическа всичкото "държавно" е връцете на шепа олигарси.

90

чич Петю

преди 3 години

щот в русланд има лекарства които работят, както каза те таа медия в началото на епидемията.

89

ЙБТ

преди 3 години

Защото си го карат по-стар болшевишки начин на живот.През о.....я им работа са за работниците и селяните.Караат си скъпите западни коли, а за ба.....те ,,Москвичите' и ЗАзовете.

88

Анонимен

преди 3 години

Блокадата в Западна Европа е по-тежка отколкото в Източна.Статията е ГЛУПАВА !!Говорите за 60-7- частни полета на месец за страна като Русия със 150 милиона население е НИЩО !!Във Франция не може да ходиш на повече от 100м от там където ти е адресната регистрация.В Англия може да ходиш но когато всичко масово е заразено а ресторанти и барове неработят къде ще идеш по дяволите??Изобщо що за *** се правят на журналисти днешно време?!Пъпчасали инфантили, явно.

87

Христо Христов

преди 3 години

До 67Защото русия си е многонационална федерация с републики с ислямско население. Нещо като германия, белгия, холандия и франция с ислямските квартали и градове, но в по-напреднал стадий.Други въпроси?

86

Европа

преди 3 години

Тука ви гледам всеки ден как плюете другите нации мизерници , тръгнали целия свят да оправят , ако не плюете ще умрете гладни