15

анонимен

преди 3 години

Странджа! То ние "слушкахме: и др Мутафчиски де.Месеци вече! И пак питаме! Ама никой не отговаря? Аджеба.Имаше ли го това "животно" " коронката" ? Или не?! -:) Та и тоя "доктор" На когото повеляваш да му "вярваме". -:) А да го попитаме в купом. Е " докторе"? Давай по темата сега!-:) Амааа..Да не се покриеш фалшиви "докторе"?!

14

Анонимен

преди 3 години

ЧВК Вагнер всъщност не е никаква частна военна компания, а е секретно подразделение към ГРУ за мръсни операции в чужбина. Официално иначе се представя че е компания на т.н. путински готвач Пригожин. По закон в Русия не може да има частни армии но за прикрите за ГРУ това е позволено и всички руски блюстители на закона се правят на разсеяни.

13

Американеца

преди 3 години

Руските *** бягат през глава както ще бягат и китайските пoлухоpa от Хонг Конг когато дойдат Б-52.

12

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Слушайте какво ви говори Доктора...

11

Анонимен

преди 3 години

CТИГА С ТУЙ ТОЯ КАЗА ОНЯ КАЗА, ЕДНА БАБА НА ПАЗАРА КАЗА, ТУЙ СА ВАШИТЕ НОВИНИ. ЕДИНСТВЕНИЯ ФАКТ Е. ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ БЯХА ТАМ НЕЗАКОННО И ЕС СЕ НАПЪЛНИ СЪС ТАЛИБАНИ

10

мръсни руснаци!

преди 3 години

Отговора е да, руснаците тайно с помоща на засекретени кгб водят тайна война против демокрацията в Либия! Вчера са пуснали тайна бомба над мирното население, бомбата е била ядрена но е тайно секретна от кгб и путин!

9

Анонимен

преди 3 години

Русия води война в полза на подмаршала на Кадафи генерал Хафтар, но това е руска държавна и военна тайна и не трябва да се разпространява. Иначе ихтамнетите са натикани на 300-400км навътре в пустинята където оцеляването е проблем. Путин спешно изпрати 12 самолета със замазани разпознавателни знаци и твърди че тези самолети са на бедуините от пустинята които са ги криели по пясъчните дюни и сега са ги извадили за да воюват срещу някакви джихадисти. Изобщо ако не си с Русия ти си джихадист.

8

българин

преди 3 години

до 8 Гаранция че нямаш и 20 жалки "демократични" годинки!!!-:)

7

българин

преди 3 години

до 2 "доктор" ли си "ветеринар" ли.Все ми е тая! Убеден съм.Че нито си ми на годините.Нито на сещаш се предполагам! Тия "цености" които "изповядваш" Не на мен моля! -:) Аз помня и знам Много преди теб! Хубава вечер И не желая Полемики с Теб!-:)

6

Анонимен

преди 3 години

Резултата в Сирия е .......500+ ВагнерОФЦИ по-малко за около 5 мин........ще следим и Либия.

5

Анонимен

преди 3 години

българин/славянин/ПроСоТо/еЛи_Савета/ристУ ристуФ/сатА нАтоФ/руснЯк........80% и така наречените ***.

4

Анонимен

преди 3 години

Привиждат и се петролни кладенци...

3

Анонимен

преди 3 години

Русия няма частни военни компании. А най близкото до западното разбиране се нарича ОПГ и е извън закона. За всички останали идеи, в Русия има всевъзможни военни служби, които решават каквито и задачи да са нужни на Руската държава.

2

Доктор

преди 3 години

Ало, българина, поне не се зови булгарин , бе ,оланкоолу, дупе голо ! Ти си жиж русофил, от най-долните , които и майка си ще продадат за рубли ! Бегай в Коми , явно там си "стажувал" !

1

българин

преди 3 години

Хайде стига сте се "катерили" на оная работа на гн Путин! Русия доказа че е гактор в Сирия! И в Либия и имат уважението! Гаранция! Пишете масово журналята,какво се случва в самата Америка!Страната на "прехвалената демокрация"! Че децата ни днес.Оплюха всичко българско А гушнаха Американската "демокрация" И"ценостите и"! -:( Нищо почти не знаят за Ботев и Левски! Но "следят" дядо Тръмп и "събитията" там! Нещата предстоят там в Америка мисля! Следим вече какво се случва! Русия Не е интересна сега!