35

Анонимен

преди 3 години

Ако руснаците разчитат на онези клоуни от Вагнер да им въртят тайната война...едва ли ги чака нещо добро. Днес имаше новина, че турците ги попиляли с дронове. Всички помним и якия бой, който изядоха от американците в Сирия...явно набират страшни некадърници в тази мега-гига тайна частна суперсила.

34

Анонимен

преди 3 години

Москва е изгаряла вече, та не я сочи много за пример :)Да не говорим, че по време на пуча по улиците й имаше и танкове.

33

Сата НАТО

преди 3 години

А простачетата от ЕС вместо да се намесят и за една седмица да решат проблема, който тлее под носа им, пишат декларации за ненамеса. Ако въобще трябва да се печатат трилион евра, единственото смислено нещо е да се накупи модерно оръжие и да се интервенира в Либия и Донбас.

32

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Русия била в тежък нокдаун, хахахахаахаха!!!Не е Русия, а твоят мозък е като на Даун :)Виж новините по СиЕнЕн, кой град гори тази вечер - Минеаполис или Москва???

31

Анонимен

преди 3 години

до 31..До какъв 32 пишеш "Чичовото" След като ти самият си последен коментар 31 бе СОПО...! -:)

30

Анонимен

преди 3 години

пиянките последен дъх.Преди тоталния фалит ? Последните бандитски атаки преди Джуджето да си отиде от този свят.

29

Обективно

преди 3 години

Русия не води война, а МИРОТВОРЧЕСКА операция.Цветни революции, майдани и войни водят САЩ и техните пудели на каишка в НАТО.

28

Анонимен

преди 3 години

32, първо се научи да пишеш разбираемо, чиче, после лей акъл кой какво разбира.

27

анонимен

преди 3 години

до 25 Ха хааах.." Навря ги" Ама друг път! 33 жертви амуджите дадоха! Забрави ли? Путин си го върна! За 2 мата руски пилоти на Суто! -:) Тактично и то! Стават "грешки" де! Не ги спря да влязат в Сирия турците.Но и изпрати част от тях в ковчези към Турция! И Ердоган ревна.Ама как така? Ами така! *** война като на война! Ей деца.За да разбираш днешната "политика".Трябва задължително да си живял и повечко! Да помниш и миналото! А не да се събудиш днес и да "продължиш" От днес!!!-:)

26

Анонимен

преди 3 години

Аскерът ги навря в миша дупка всичките!Гадно ми е да го призная, защото не харесвам турците, но точно това стана. Аскерът показа много нови моменти в съвременната война, особено използването на дронове. Унищожаването на прехвалените панцири и на красухата беше черешката на тортата. Впрочем, никой не може да ме убеди, че екипажите напцирите са били от либийци. Няма начин.

25

BANKQNSKI TRU USMYRD

преди 3 години

TONKAKKA SBOGUFAIs e s GEENTALITET Si POMQQQRRQRQ POMIOOO GNUSNANA SHA GIi REGAGGAGA EIEIEI POMQRQRQR SHSHS ATi REGAGA GENETALIETTES GOLEMEM KEFFF I POSLE NA KUCHEATTAa SMYYRTTTT

24

NATO Forever!

преди 3 години

Фелдмаршал кой?Хафтар?ПхахахаххахахахахАскерът ги навря в миша дупка всичките!

23

Анонимен

преди 3 години

Руски наемници в Либия има и това във време, когато всеки има телефон в джоба, вече няма как и да се скрие. Даже се чудя защо въобще опитват. То е ясно, че доста държави действат така, но само руснаците още се мъчат с изтъркания номер за "съветници", "отпускари" и т.н. да си маскират войниците в чужди държави.

22

Анонимен

преди 3 години

В Сирия тайна война водят поне няколко държави. Сред които и Русия и това е факт, след изпращането на изтребителите преди няколко дни вече няма как и да се скрие. Хафтар беше доста близо до победата допреди месец и нещо, но намесата на Турция започва да обръща нещата. Правителството в Триполи установи контрол над крайбрежието до границата с Тунис, а след това пак с турска помощ падна и базата "Ал Уатия". Руските наемници се оттеглят към пустинята, панцирите се оказаха безпомощни срещу дроновете.

21

Анонимен

преди 3 години

Обвиненията, че Русия се меси в либийския конфликт посредством наемници, идва не само от Пиндостан, но и от Наглобритания. Вечната комбина играе на два паса.

20

анонимен

преди 3 години

Странджа! Това за "пожарникаря който се кълне и до днес че не е бил ЧЛЕН НА БКП! и за "шумкаря" сме го чели тук многократно! Но и двамата с теб като хора родени и живели през социализма. Знаем прекрасно.Че през социализма.Ако не си член на ДКМС.няма да ти го превеждам.Знаеш какво значи това! И ако не си Член на ЦК на БКП.Познай кога ще станеш милиционер,ПОЖАРНИКАР или пък Партиен секретар какъвто беше др Росен Плевналиев! Таман никога! -:) Нали? Жалко че има които ПОМНИМ! А? Съвест! Липсва ви!!

19

Анонимен

преди 3 години

"Их там нет!"Нъл тъй беше?

18

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Извадихме късмет, че в тая пожароопасна обстановка... - случихме на пожарникар, а не на крадлив шумкар...

17

Анонимен

преди 3 години

За Русия не знам Българин съм, но мога ясно да заява, че нашия Цар е Гол!!Когато задължаваш подъниците на държавата си да носят показно долни *** на лицето си, няма какво повече да се коментира!!!Интелигентия човек сам знае как да се пази, но явно в България ни приемат за "Бай ***".

16

Анонимен

преди 3 години

От една страна са ислямистки групировки , политически ислям, мюсюлмански брать, Турция ,подкрепяща ислямистите и 10-12000 джихадисти прехвърлени от Турция в Либия. От друга са Хафтар, Русия, враговете на политическия ислям, на мюсюлмански братя , на ислямистите прехвърлени от Турците от Сирия в Либия. Ся, не разбрах ,демократичната общност кои подкрепя ?