56

Анонимен

преди 3 години

то във всички държави приписаха на всички умрели по времето на коронавируса, че са умрели от него, за да вземат повече пари от сзо накрая

55

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

До МРАЗЯ РУСИЯЩе има още дълго да ги гледаш как се излежават по плажовете докато ти им сменяш чаршафите в хотела. Примири се със съдбата ти !

54

МРАЗЯ РУСИЯ

преди 3 години

Какво да й обичам ,бе...?!Нали ги виждам всяка година на морето , каво представляват.

53

Анонимен

преди 3 години

Както историята е доказала "И атомни бомби да ти хвърлат, пак са за предпочитане вместо приятелството на рассия", справка Япония.

52

Анонимен

преди 3 години

Простащина! Руска глупост, тя е пословична.

51

Анонимен

преди 3 години

"" Само България изпитва добро чувство към Русия, това е исторически предопределено "".................................възрастното комунистическо и посткомунистическо поколение наистина изпитва симпатия към русия и това е 'исторически предопределено' ... слава богу младите вече имат достъп до информация и те не изпитват симпатия към русия.

50

Анонимен

преди 3 години

Фалшива новина.Само погледнете рускинята на снимката - такава красота на запад е една на сто хиляди.ПП Скоро "Америка за България" се затваря и вие оставате без доходи.

49

българин

преди 3 години

Верно ли? И кой го казва това? Нещата Не бяха по различни и ТУК в това отношение!! Още повече че болниците там са държавни! А тук частни! И пак ги оплюхме поне 40 процента докторите! А на Борисов отделно му теглихме една ! Спекула с маски и дезинфектанти,никаква отанимация! Само рекламен пиар и стресираме всяка вечер!! И? Не бил толкова страшен нали?-;)

48

до руския окупант

преди 3 години

Повтаряш като латерна, че не съм добре.Кажи ЕДНА държава, която харесва Русия.Общи приказки всеки може да бръщолеви.

47

Ром"с

преди 3 години

В Русия са направени 10 000 000 теста при 140 000 000 човека 1на 14 човека и имат 380 000 заразени ,,докато САЩ имат 1 600 000 при 340 милиона или 1 към 22 човека и заразени и имат 1,7 милиона заразени ,тоест по матсметка то в САЩ спрямо Русия ,то коефицента е 1.6 или при тестирането на човек в САЩ трябва да има 2.56 милиона зараени ,а в Русия трябва към тези 1.6 да има 240 000 човека.В Бразилия е опасно -там 870 000 теста има 420 000 болни -там е пандемиятМОЖЕ НЕЩО ДА СЪМ ОБРЪКАЛ...сори ..

46

Анонимен

преди 3 години

Нали и при нас в началото на епидемията имаше коментари, че лекари са привиквани да се разписват по районните че няма да всяват паника. Ако се чудите защо генерал е начело на щаба също мога да кажа - защото като троянски кон им вкараха първите болни преди да се разбягат лекарите в паниката си. После стана така и така сте изложени вече, редувайте се на смени. Та такива работи и у нас, не сме по-добре от руснаците за да им се смеем

45

Истукан

преди 3 години

Кога ще хвърлим тези парцали от лицето си?

44

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

В Европа аплодираха руските лекари които спасиха Италия. Самата Русия има една от най-малката смъртност от пандемията и най-големи успехи в лечението на коронавируса.

43

Д-р Ох Боли

преди 3 години

Бас хващам, че авторката ползва информация от американски фейк сайт! Само човек който не бил в Русия може да напише такива нелепици! Това се дължи и на сорската шкурка заглаждала мозъка на авторката!

42

Анонимен

преди 3 години

***,защо ни занимаваш с тези?

41

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

До Анонимен 35. Определено не сте добре. Имате спешна нужда от паркетаджия да ви попристегне разхлопаното душеме !

40

Разгневен

преди 3 години

И тази ли статия ли налазихте, невярващи?! То бива конспирации, теории и т.н. Дано не се разболеете или ваш близък да бъде засегнат от този вирус, че тогава да се усетите и да смените плочата. Спрете се вече да отричате проблема!!@

39

КЛИЗМА НА КОМУНИЗМА

преди 3 години

Руснаците умеят само две неща:1. Да се напиват до загуба на съзнание.2. Да мразят неистово всички и всичко, дори и собствения си мизерен живот. Това ги кара и да се напиват до безсъзнание ежедневно.

38

Рангел

преди 3 години

Само България изпитва добро чувство към Русия. Но това е исторически предопределено.

37

Анонимен

преди 3 години

Сигурно са им взели спирта за да дезинфекцират и сега колхозниците са бесни.