16

Анонимен

преди 3 години

Ми Русия има ли нещо и някого към когото не изпитва вражда?Това им е национална черта.Техните управляващи мразят и собствения си народ.Последното го прочетох в руски сайт.

15

man

преди 3 години

До истината за Русия"Руснаците са агресивни към всички. Водят завоевателни войни и грабят и крадат откакто са се пръкнали."А сигурно останалите са по-различни? Колумб е открил америка и е започнал да им помага? Светът е устроен на експлоатацията, така работи от край време.

14

Анонимен

преди 3 години

В Русия заразените са стотици хиляди, там хората нямат мозък.

13

Ром"с

преди 3 години

В САЩ има най-много заразени и починали-а защо !? Еми там болниците и лекарите пишат всичко към коронавирус ,за да вземат пари от медицинските застрахователни полици,в САЩ има проблем с лекарите и мед сестрите които нямат нужните екипировки и затова там също има много починали ,..но това не се пише в бг независими и свободни медии на 111 место по свобода.В Русия също има проблеми и навярно и там имат проблеми...но там лекуват без пари ,а в САЩ ще плащаш цял живот за лечение от коронавируса ...

12

Анонимен

преди 3 години

В Тиквустан е най-хубаво ,ние нали пляскахме?Велики сме!Форевър на три морета!

11

У нас е същото:

преди 3 години

Простаците и примитивите в журналистиката , ежедневно нападаха и задаваха провокативните си въпроси , към представителите на НОЩ!ТЕ ТАКА СА ВЪЗПИТАНИ ОТ КАДРИТЕ НА БКП/ДС--ДА МРАЗЯТ ПО-УМНИТЕ И ПО-КВАЛИФИЦИРАНИТЕ КАДРИ НА ДЪРЖАВАТА!/..обикновен , комплекс за малоценност.../

10

Сократис

преди 3 години

Като знаете какви ги пише нашата журналистика, защо се учудвате на на руската? Най-зле, най-конспиративна и лъжлива е руската журналистика.Истина е, че тази епидемия за тях се оказа тежка и дадоха много и предимно млади жертви, от които и доста деца, военослужещи и лекари.Но се отърсиха бързо и дори вече имат изпробвана ваксина върху самите си лекари.Нека никой да не си въобразява, че нашето правителство има заслуга за по-благоприятната обстановка при нас!Това е от имун. пасп. и генетиката ни.

9

Анонимен

преди 3 години

Русия е азиатска мизерия.

8

Анонимен

преди 3 години

Ето откъде вее вятърът на дивотията, която все повече промива мозъците на нашите червенотиквеничковчета. Интересно, че долу-горе същото е в крайната десница в САЩ, подръжниците на Трумп, разни религиозни "реднеци" от Тексас, които хвърлят камъни срещу работници,коиtо монтират 5G, и вярват, че Бил Гейтс ще ги чипира.

7

Copocoид

преди 3 години

В Русия не става нищо подобно на писаниците тук, там уважават лекарите си и знаят, че ниския процент на смъртност е именно заради по-добрата медицинска система от тази на запад.Естествено, разследването на лекарските грешки е нещо нормално. Лукашенко в Беларус предупреди, че всеки смъртен случай ще бъде разследван подробно и затова в Беларус въпреки, че никога не е имало каратнина имат много малко смъртни случаи.Не стои така въпроса на запад, където като видят стар човек, просто го оставят.

6

GG

преди 3 години

Много е просто... Защото са диваци !

5

Изкючително просто е

преди 3 години

Простака , по цял свят , не обича по-умните и знаещите от него!ТОЧНО ТОВА Е В ОСНОВАТА НА "МАРКСИСТКО-ЛЕНИНСКАТА ФИЛОСОФИЯ"!ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА --АДСКИ ПРЕЧИ НА КОМУНИСТИ И СОЦИАЛИСТИ!/...защото им дешифрира простотиите.../

4

истината за Русия

преди 3 години

Руснаците са агресивни към всички. Водят завоевателни войни и грабят и крадат откакто са се пръкнали.

3

Анонимен

преди 3 години

Като всяко обобщение и това е глупаво и невярно - нито в "Европа" всеки е заръкопляскал на лекарите, нито в Русия са се нахвърлили срещу тях.Чак по детски елементарно е и заглавието, и статийката.

2

Анонимен

преди 3 години

Сталинистки ***!Там търсете причините за отношението към Лекарите!

1

Анонимен

преди 3 години

В Русия нещата никак не са наред, там са супер зле.