96

Анонимен

преди 3 години

И тук някой беше привикан за огласяване на уж невярни данни за видинската болница, а буквално след седмица се появиха статии за точното число на болните и лекарите. Пишем за Русия, а себе си не виждаме. Днес в Русия положението е супер - числото на оздравялите само за понеделник и вторник се увеличи с 24 000 души.

95

име

преди 3 години

Спокойно. Като понаучат немски, бъдещите им медици ще ходят в Германия за 4000 евро начална, а в Русия ще си останат патриотичните лекари, на по 60 и повече години, като в една друга държава в Европа.

94

Отговор

преди 3 години

Защото им забраняват пиенето, затова.

93

Изкарахте си парите

преди 3 години

И днес не пропуснахте да напишете очерняща статия против Русия. Иначе истинските ви работодатели няма да ви платят надницата, нали така ?

92

Европа

преди 3 години

Защо журналята не споменават и не пищат за докторите на бай бойко куклата марионетката ами се занимавшиеся с руснаците ???

91

до 95

преди 3 години

Провери колко хиляди полски офицери избиха руснаците в Катин и ги заровиха в общи гробове.

90

Анонимен

преди 3 години

Фейк !Както винаги в този (сайт)!Гледам и в България хубаво ги аплодирате с шамари брадви и тн ......

89

дедо Динчо

преди 3 години

За сведение на тези,които мразят:на днешния ден е роден онзи президент на САЩ, който с подписа си обявява коренното население, индианците, за неграждани и с това започва тяхното изолиране от новозаселените пришълци.И това е част от най-демократичната конституция на този свят.Още малко и ще повярвам......

88

Бандити на власт

преди 3 години

Това е проблемът на руското общество, включително и на лекарите. Отдавна следя "народния интернет" в Русия и твърденията за масова враждебност към лекарите са пропагандна глупост. Но отношението на властите към тях е смазващо. Шефката на здравеопазването в Омска област заяви, че сегашните им заплати, еквивалентни на 300-400 лева, били само "недостатъчни", трябвало да бъдат към 700-800 лева. Каква щедрост. Това е "самобитната" руска цивилизация на цар Вова, с която той пак се похвали наскоро.

87

Джедай Мастър

преди 3 години

*** се отнасят "с недоверие, страх и откровена враждебност" към абсолютно всички освен любимия им Путлър.

86

Анонимен

преди 3 години

До" Тако Пеков"! Що бре? А как мислиш че действат родните доларджии?! По различно ли?! Да бе! Продажници! Американофили-:) И какво българско виждаш в тях? Лобират за държава зад океана .Която няма нищо общо със славянството и бълканизма ни! Промит мозък си! Леле леле!-:(

85

Анонимен

преди 3 години

Това е поръчкова русофобска статия.Авторката, жалка женица, решила даизкара някой лев за сметка на Русияне си е направила сметката правилно.

84

Информационен фронт

преди 3 години

Да не оставим нито един ден без почерняне на нашите вечнни (и слава богу миролюбиви) врагове!

83

Copocoид

преди 3 години

Aз си спомням за багери ровещи хора в масови гробове, ама това не беше в Русия, а в САЩ.

82

е няма

преди 3 години

е няма да дойде малкият путин да ги лекуваруските лекари са най-доброто с което разполагат - ама и там подобно на тук лекарите масово бягат в западните страни

81

Анонимен

преди 3 години

До 83 Що бре? Ти да нямаш руснак за " зет" та да го знаеш от личен опит?-:)

80

CNN CNN CNN CNN CNN

преди 3 години

нашата тактика:кажи че сестра му е ***а и го остави да доказва че изобщо няма сестра!

79

Тако Пеков

преди 3 години

Родният рубладжийски чете статиите, така както дявола чете Евангелието. Критичните за Русията са лъжа, а хвалебствените са стопроцентова истина. Коне с капаци...

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 87Той и един американски държавник скочи от прозореца с викове "Руснаците идват", ама беше доста високо...Та така! Гледай да не сбъркаш и ти!

77

CNN CNN CNN CNN CNN

преди 3 години

Когато рашките се справят по-добре от аплодираните ни прехвалени медицински ситеми - няма как да не ги почернирним и наплюем!