23

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Анонимен 10 ! Първо, панелките / общежития ,творение на БКП / не са 40 годишни а на цели 70 години ,и второ ние българите не знаем какво искаме. За нас само : " Бой , еб... и дълбоко заравяне , за да не миришем ! " . Няма друг народ на земното кълбо като нашя, разединен, разкъсан на десетки парченца! Причината е , липсата на възпитание и образование , а всичко това започва от първите седем години във семейството ! Малко се учим, искаме много да знаем !

22

Ти да видиш..

преди 3 години

Много е просто.Социалистите искат сградата да не се разрушава , а демократите да се построи нова сграда.Тук е мястото на президента ОБЕДИНИТЕЛ.

21

бай Миле

преди 3 години

д-р Адил Кадъм... какво хубаво българско име...

20

Анонимен

преди 3 години

Каква борбе бе?! Шайка слабоумни индивиди кряскат под път и над път, че съществуващата конструкция не става, защото... ем ей тъй, щото не става!?! Никакви обективни аргументи, никакви конкретни примери. От кога тия въпросни майки, станаха архитекти и проектанти? Какво разбира тази докторка от строене на болници? Защо изобщо им се иска мнение? Пълен цирк, воден от клоуни!

19

Анонимен

преди 3 години

Някой да е видял черно на бяло по кои критерии съществуващата конструкция не отговаря на нормите? Някой да е направил технико-икономическа и медицинска експертиза на проекта и/или да е направил задание с изискванията ,на които следва да отговаря една детска национална клиника??? Не сме видели такива , а само протести ,че не отговаря на съвременните изисквания ,а какви са тези изисквания един господ знае...

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11 ! Ти още ли не си разбрал, на този терен, лекарите искат да бъде построено болничното заведение! Ново, просторно, светло, съвременно и това може да го направи, само нашия любим Бойко Борисов! Да е жив и здрав още дълги години !!!

17

ртъ

преди 3 години

глупости!колко струва да се събори и даа се разчисти? колко струва строеното до тука? милиони!!!щом протестираш за това - намери си пари да платиш от джоба си за тия дейности! колко ще струва нов проект? кога ще се построи болницата от нула?? абсолютно лобистки протест!!вси4ко друго е предтекст!!или целта е да няма скоро такава болница защото някой губи!нека данс да видят за какво то4но става въпрос!!

16

Анонимен

преди 3 години

А строежа ще бъде контролиран от фъндъчката и боко.Все отявлени специалисти.Ех,народе....

15

Анонимен

преди 3 години

Считайте,че детска болница ще има след 10 години,евентуално.Ще се хвърлят много пари и много ще се откраднат.А като знам как строят приближените на властта фирми,още сега изпадам в потрес при мисълта,че ще трябва да заведа детето си в сграда,построена от шайкаджийска фирма.

14

Анонимен

преди 3 години

Докато ни управляват ***,вместо да се надгражда и строи,ще се руши.Те за друго акъл нямат.

13

Анонимен

преди 3 години

Айде пак Бойко ще бърше нас.paните *** на комунистите. Тоя паметник на социалистическия архитектурен гении стои там от бай Тошово време.

12

Анонимен

преди 3 години

Всичко,което беше построено по времето на соца е здраво и стабилно.Факт е,че това,което се опитаха след това да разрушат,видяха голям зор.Сега строят кули от картон,да ги духнеш,ще паднат.Ама важното е да се руши и пак да се хвърлят пари,нашите пари.Ейййй,много сме богати,бе!А?

11

Анонимен

преди 3 години

До Tulip 1 ! Продължение. *** ,попитай сега БСП , наследници на великото БКП , колко милиона народни пари ще бъдат погребани под този скелет, скелет на тяхното творение? Защо ли питам, нима не знаем колко още милиони са погребани и откраднати! ***, един съвет ,не се върти на около при взривяването, да не ти връкне каскета !!!

10

Анонимен

преди 3 години

Защо непрекъснато рушите,бе?Ако не става за детска болница направете я медицински институт,хем ще бъде удобно на студентите да практикуват,това,което са научили във ВМА или александровска болница.Има толкова терени в центъра на града,подходящи за детска болница.Нали за тази сграда също са похарчени наши пари.

9

Анонимен

преди 3 години

Ами честито, пак шепа врякащи оплескаха нещата. Сега ще предстои, избор на фирма за събаряне- обжалване, събаряне яко прах и ***, после конкурс за проект тука ще има яко обжалваници, после ще има избор на строител пак обжалване, та след 4-5г може да се започне с копането и след 6-7 да имаме същия скелет като този, с изхарчени яко милиони, до тогава болница няма да има. Но като всички в тая държава са "експерти" така става. Да събарят и панелките и те са 40г бетонна конструкция....

8

Анонимен

преди 3 години

До Tulip 1! ***, а *** ти наистина си голям ***! Този скелет на болница е строен по времето на БКП, великия подем на архитектурно строителство в България ! Голямо развитие, голям поглед в бъдещето, и на края, вместо болница се родило едно голямо не нужно общежитие, също като жилищните панелки! Сега лекарите протестират, защото имат нужда от болнично заведение което да отговаря на съвременните норми, и са прави !Обвинявате Борисов, че е принуден да взриви тази издънка, творение на БКП...

7

Анонимен

преди 3 години

Докторе, излекувай се сам!Пак ще напиша: Лекар по диплома с очевадно нездрав външен вид е толкова професионалист, колкото учител по музика, който пее фалшиво.

6

Анонимен

преди 3 години

Борисов е Мека Мара! Дойде ли някой да му плаче лично, да му се моли лично, и хоп - готово! Разчувстван и убеден! Като пътешества из страната, , юо ходи само там, където да се хвали, да вземе да отиде където е мизерия, да се разчувства на място!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Стига сте спекулирали с темата за децата! За здрави деца трябва , първо, здрави родители; второ, здрава среда и след това всичко друго.Всичките тези големи комплекси, може да изглеждат впечатляващи, но реално се цели голяма и скъпа поръчка. Като съберете стотици болни деца накуп, каквато и среда да направите, както и да я боядисвате, все ще е лошо и за персонали за децата. Ще действа изключително потискащо!!!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Престъпление е да се руши здрава конструкция!Има състав на престъпление за безстопанственост.Що нещо се построи в София! Да намерят друг терен да си строят нова сграда. Тази да се използва. Само рушат!!!