86

Анонимен

преди 3 години

До ФактиНе само, че уранът е в ограничено количество, но неотдавна Пиндостан призна, че всички работещи, ефективни и модерни технологии за производство и безопасна експлоатация на ядрено гориво за АЕЦ са руски. Даже Румъния се хвана за главата и анулира договора за изграждане на 3-ти и 4-ти блок на Черна Вода. А руският проект за АЕЦ в Турция върви към успешен промеждутъчен край.

85

.

преди 3 години

излетял - неизлетял...все тая. И ако беше излетял, къде щеше да иде? На Луната? На Марс? ...не - на международната космическа станция.....която е руска.Проблема за американците и , че като има облаци не виждат къде отиват. Нали пустата ракета била управляема, а забравили фарове и чистачка. Тесла....дето му викаме!От 9 години няма успешен американски старт?????????????

84

Анонимен

преди 3 години

Русофилите наистина са бая големи олигоффрени. Роскосмос е държавна структура, управлявана от руската държава т.е. Путин(той е руската държава), а Спейс Екс е частен проект на един много странен индивид на име Илън Мъск. Това, което руснаците не могат да му простят, е че той строи ракетите си без никаква руска намеса и помощ, с каквито се ползваше НАСА. На практика Мъск е независим от Русия. И не само това, но към момента той директно ги издухва като конкуренция. Русия Дила прахта на Мъск, товае

83

Факти

преди 3 години

Всички проекти на Мъск савъздух под налягане, измекярщина, лъжа и директна измама. Като почнем от гъзарската тесла, минем през безмисленото качване на хиляди спътници в орбита, продължим с ракетите дето уж щели да са за лично ползване. Няма кой да плати тези фантасмагории. А единствената реална технология за летене в космоса е ядрената. Затова са договорите за съкращаване и ограничаване на бойните глави, затова е пиголовното затваряне на реактори. Уранът е ограничено количество.

82

Руский Касманафт

преди 3 години

До ЧебурашкаДа така е и Роскосмос е отлагала стартове. Но никога не е превръщала стартовете си в Световни, Легендарни, Велики, Международни събития . Може би защото при тях е рутина . Излитат... кацат... излитат... кацат.. а не го правят като тоя провален полет който започна с всенародни веселби и тържества...и множество тролски закани по медиите седмица преди обявената дата ... Нали знаеш. Колкото по големи са хвалбите ПРЕДИ... - толкова е по голям резилът СЛЕД .... Успех, следващия път.

81

Анонимен

преди 3 години

Не се бъзикaйте с НАСА. Те са неоспорим лидер в производството на зрелищни фойерверки.

80

дядо йоцо гледа

преди 3 години

Един хубав ден за русофилите. Ами ако вземе тая ракета да излети през следващите дни?

79

Малко факти

преди 3 години

Не мога да повярвам, че има хора, които твърдят, че Мъск бил въздух под налягане. Той е първото частно лице, което изпраща обект в открития космос, а неговата компания "Спейсекс" е първата частна компания, която изпраща полезен товар до МКС. Чрез Тесла Мъск превърна електрическият автомобил от екзотика и научна фантастика в една съвсем актуална реалност. Даде начало на "Нюралинк" и разработването на мозъчни чипове вече е факт. Ами проекта "Старлинк"? Мъск бележи огромен прогрес в развитието си.

78

номер 93

преди 3 години

До АнонименЗа какви урагани ми говориш? А говоря за времето ВЧЕРА .Ти въобще гледа ли предаването на живо ? Или някой друг ти го разказва . Беше слънчево . Имаше няколко облачета и лек дъждец около час преди старта. Какви тропически бури... какви торнада ... ? Все още можеш да до гледаш в тубата . Безплатно . Цялото предаване . Гледай го. Не се изказвай неподготвен . Ще ти се смеят .

77

Анонимен

преди 3 години

До: номер 93Абе въобще не са "две капчици дъжд" във Флорида!То не беше урагана Катрина, то не бяха тропически бури, торнада...На това ако му викаш "две капчици..." не знам!

76

Руский Касманафт

преди 3 години

До ЧебурашкаА нещо за снощния полет да кажеш ? Или още не са ви спуснали опорните точки .О, то нямаше полет. Нещо Великия ден за Америка се отложи с няколко дена .... или повече . НАСА си запази полети с Роскосмос за следващите две години...ФАКТ. Мъск се покри и остави такива като теб да защитават с голи гърди...като едни Морозовци честа на все още нереализираната УСА космическа програма.п.с.Гледа ли как люка се повреди и цял час не успяха да измъкнат двамата пишман-астронавти от Дракона?

75

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаЗа какво истерия? Да си дал нещо смислено???Хайде, къш!

74

Екс Спейс

преди 3 години

...А да гледаш как тролските слуги цъкат минусчета в безсилна злоба ....... Ха ха ха.

73

Екс Спейс

преди 3 години

Да гледаш омърлушената физиономия на Мъск вчера . Човекът който обеща 1 милион заселници за Марс и по 1000 полета на ден ....БЕЗЦЕННО.Обичам ги тия репортажи в реално време . Както казват реднеците : From Hero to Zero ... within an hour .

72

Хюстън-ВечнияПроблем

преди 3 години

Урааа..... Дракона полетя. Няколко русалки весело пляскаха с ръце от близкото блато а *** гордо вееха американски знаменца ..... Какквооо ? Не бил излетял.... Ааа , отложили славния му полет. Слънцето не греело достатъчно радостно и помрачило великия момент. Имало две капчици дъжд на единия от илюминаторите. Ами че аз какво съм гледал тогава ? Хм, ще трябва да намаля белото дето ми го праща чичо Хосе от Колумбия .

71

Анонимен

преди 3 години

Ако са толкова добри "корабите на Мъск", защо американците си купиха пак места в руската програма?Май с батути и прашки, трудно, да не кажа - невъзмоно, е да се стигне до МКС. Да не говорим за Луната.Но има и друг вариант - не могат до Луната и МКС, ще ги заобиколят и право към Марс, нали :)

70

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаЕххх, да кажеш на водещия си офицер, да ти даде малко отпуск - все по-зле ставаш...Едва ли са те назначили, за да ставаш за посмешище и да излагаш началниците си!

69

бай х

преди 3 години

няма нищо , в Холивуд ще направят филм че е излетяла , те имат вече такъв опит .

68

До тъпаните

преди 3 години

До Анонимен дето пише ... Илон Мъск прави пилотирани космически кораби-те така са се разхвърчали че нямам думи... Тъпан, Корабите на Мъск имат най-много успешни старта на година, повече от любимите ти руски и китайски взети заедно.

67

До тъпаните

преди 3 години

До Анонимен дето пише ... Русия пристъпи към изграждането на два модела космически кораби "Арго" и "Орел"... АРГО е на часна фирма и ще се прави в Германия !