106

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТо"Само твърдя,че от НАСА ни подхвърлят ОБРАБОТЕНА и целенасочена "информация"."Истината е че Гагарин изобщо не е летял за което има достатъчно много доказателства.

105

Анонимен

преди 3 години

ПроСоТо е русофил и от 120 години пее песента "кат Русия няма втора на света", но истината е че Русия вече е трета фалшива цигулка в света.

104

Анонимен

преди 3 години

До 24689"Тогава, защо от 9 години нямат собствена ракетна програма и се придвижват със "Съюз"."Защото Союзите бяха едни евтини таксита. Но СпейсЕкс вече са по-евтини. Една седалка в СпейсЕкс излиза 30 милиона долара по-евтино отколкото в Союз. Така че е напълно нормарно да избереш по-евтиното и много по-комфортното. Все пак Драгон е за 7 членен екипаж на който са махнали втория ред седалки и ще се ползва от 4-членен екипаж. Американците са заявили още 2 полета със Союз и приключват с него.

103

селЯнин

преди 3 години

Това само говори колко си зле брат.Има официална позиция на СССР по тази тема.Можеш да видиш интервюта с големи съветски космонавти в тубата.Никой не отрича това ,че американците са били на Луната и то няколко пъти.

102

ПроСоТо

преди 3 години

от тогава гледам с недоверие на всичко,което НАСА ни поднася...Не казвам,че ВСИЧКО ,което ни се поднася е "измишльотина"!!!!Само твърдя,че от НАСА ни подхвърлят ОБРАБОТЕНА и целенасочена "информация".А каква е истината,само те си знаят.

101

ПроСоТо

преди 3 години

когато за пръв път научих че човек е стъпил на Луната (американец),изпитах огромна гордост от факта,че съм част от това интелигентно общество на "Хомо Сапиенс"...Постепенно обаче,като гледах снимките и материалите от там и като започнах да се замислям ,нещата започнаха да не се връзват...В мен се породи съмнение за истинността на "мисия Аполо".Доста по-късно попаднах на материали и филми ,направени от американци,които просто затвърдиха съмненията ми и ги превърнаха в убеждение.От тогава гл

100

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

И ти нямаш никаква представа от областта.Има много публикации в нета.Чети и ще разбереш кой къде е.

99

24689

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА !!!Тогава, защо от 9 години нямат собствена ракетна програма и се придвижват със "Съюз". Или това е някаква "световна" конспирация т.е. изнамерили са светлинен двигател по подобие на техните филми, но го крият от света.

98

Анонимен

преди 3 години

Бензоколонката изостава все повече и повече. Лошото е че и затапиха газопроводите, нефта падна под 40 долара и и отрязаха 2.5 милиона барела нефт дневно от износа. Пари няма, намя и да има в близките десетилетия, което е гаранция че бензоколнката за постоянно отива на квартира при СССР.

97

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Просто си нямаш и елементарна представа от нещата в тази област.

96

ПроСоТо

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА !!!зарежи тия претъпи клишета!При-..митивно е да се правят такива декларации.И едните,и другите,та даже и трети "играчи" имат определени постижения в тая област...За "св. години" напред или назад да се говори е...някаква детинщина..."Кой е по-по-най?"..

95

ПроСоТо

преди 3 години

така е,но аз само коригирах твърдението ти за "пенсиониране".Защото точния израз е:-"Уволнение"..А "стареца".."Союз" ли беше?..продължават да го държат "на фронта".

94

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Щатите са на светлинни години пред руснаците в тази техника.

93

Анонимен

преди 3 години

На МКС единственото руско нещо е тоалетната. Това многократно е признавано от НАСА.

92

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоТо пък щото със Союз нямаше инциденти с човешки жертви.

91

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен(121)не знам какво сте спорили със 118,сега ще видя,но "Совалките" НЕ бяха "пенсионирани",те бяха СВАЛЕНИ от употреба заради многото инциденти със човешки жертви.

90

Анонимен

преди 3 години

До До 118С *** не споря. Пълно е с информация в нета вземи и прочети кога и от кого е изградена МКС. След нейното построяване през 2011 Совалките бяха пенсионирани.

89

Анонимен

преди 3 години

Роскосмос е отлагала стартове, но не поради вятър дъжд и сняг, а поради изключване на автоматиката по време на предстартовия тест. И ние действаме по пиндостански терк. На един Гергьовден ГЕРБавите ни съобщиха, че въздушният парад няма да се състои поради лошото време, а събралите се гледахме ясно синьото небе и не вярвахме на очите си.

88

До 118

преди 3 години

Каква совалка те гони бе ! Совалка никога не е ходила до МКС. Последната американска совалка се взриви с екипажа при излитане преди много години. Не гледай постоянни холивудски космипески фантастики

87

Анонимен

преди 3 години

До Руский Касманафт"така е и Роскосмос е отлагала стартове. Но никога не е превръщала стартовете си в Световни, Легендарни, Велики, Международни събития ."Все пак Space X е частна фирма и всяка реклама е от полза за нея. Астронавтите бяха отведени с Тесла до ракетата Фалкон. Руснаците какво да покажат 50 годишният си Съюз ли? Или да качат космонафтите си на един раздрънкан Московец и да ги откарат до ракетата. Може да качат и един барел с нефт на московеца пак за реклама.