57

Анонимен

преди 3 години

С помощта на буквите си гърците създадоха класическа литература, наука и философия, а ние с нашите създадохме превод на библията и всякакви средновековни дамаскини и апокрифи със съмнителна културна стойност.

56

Анонимен

преди 3 години

До РуснакАбе, вие като сте толкова велики, защо жените ви се омъжват за всякакви националности, само и само да напуснат Рассия?

55

Анонимен

преди 3 години

До малък съветА ти погледни в интернет как изглежда финикийската и арамейската, за да разбереш откъде идва гръцката и латинската азбука. Това да се хвалиш с азбука си е чиста проба културен формализъм. Не са важни знаците, а културнато съдържание и символи, предавани с тези знаци.

54

Анонимен

преди 3 години

До малък съветХахаха Е какво от това?Ти на български език ли говориш и пишеш, или на гръцки?

53

Анонимен

преди 3 години

Кирил и Методий са стопроцентови византийци - никой не отрича този факт. Те са емисари на гръцката църква и създават глаголицата с цел религиозна и политическа инвазия в България.

52

Българин

преди 3 години

Абе БАН, кажете на колхозниците да четат повече Виктор Суворов. Там е написана истината за Великата им Отечествена...

51

До Об ратен

преди 3 години

Твърдо нье, аз съм убеден хомофоб и мразим всички ***.

50

малък съвет

преди 3 години

Погледнете в интернет как изглежда гръцката азбука и ще видите откъде идва българската азбука!

49

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Ами поправете Уйкипедията! Защото всеки който иска да почерпи инфо първо отваря уйкито и чете - Кирил и Методий -византийци.

48

Българин

преди 3 години

До анонимен 45Сръбско-Българската 1885 г.Или на този урок те е нямало, защото си си бил в народната милиция да доносничиш, че съучениците ти разказват вицове за Т.. Ж. и СССР?

47

Спичелена войнъ

преди 3 години

Сръбско-българскатаБалканската война против ТурцияПопилели сме и съюзниците, докато мамалигарите не са ни ударили в гръбИ накрая спечелихме и войната срещу Фашистка Германия, макар и да не бяхме обявени за победители.

46

Анонимен

преди 3 години

До Българин 42нямам думи само голям смях. фантазьор - комплексар

45

1

преди 3 години

До Анонимен 27"Ще плюете ли по брат си и сестра си"Ако брат ти е убиец и пройдоха ще плюеш ли по него? (не че руснаците са ни братя, даже напротив, но само теоретично от интерес)

44

Анонимен

преди 3 години

До До До Анонимен топчияти си в м.р. свиркаджия об ратен налиимаш много информации от този кръг

43

Сладурочка

преди 3 години

А автобусна спирка (остановка) на турски въобще е дурак.

42

Анонимен

преди 3 години

каквито са имали гърци, перси, араби.. в МИНАЛОТО!!!СЕГА те са P.I.G.S. всички древни хора от ЮГ и топъл климат имали по-лесен старт във цивилизация. Ама ФИНИШ....Р. ПортугалияI. ИталияG.ГрецияS.Испания +перси и араби

41

Българин

преди 3 години

До РуснакПрочути сме с това, че ви бихме където ви сварим през ПСВ!И в Добруджа, и в Македония!Вие с какво сте прочути освен с "Новичока"?С крепостничеството. И с това, че 300 години ви управляваха германци.

40

Стамат

преди 3 години

Крайно време е азбуката да спре да се нарича "кирилица" а БЪЛГАРСКА АЗБУКА, както има гръцка, арменска, грузинска, еврейска и др.

39

Анонимен

преди 3 години

До 32Първите християни са тези по земите на Орфей. Мойсей като се е скитал е имал възможност да научи кой е Орфей и да си натамани тия истории, както им пасват за пред евреите. Ние хората обаче се кланяме на Хор понякога играем хоро Знаем също защо е със глава на Ор-Ел. И кои са Елохимите

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен топчияЗнам ли, окончанието е турско. А думата топ може и тя да е турска, защото има турска фамилия Топаджи. А знаеш ли как е сладур (сладкий) в ж.р?- Сладурочка.