13

Анонимен

преди 3 години

дали пък скоро бутафорните 'технологични' компании няма да измислят и смарт огърлица, смарт обици и смарт колан хахах? не бих дал и стотинка за подобни недоразумения, отделно че са фундаментално телефони за ръка, а не часовници; часовника затова е часовник - показва часа и възможностите на човек

12

Веселин Бенев

преди 3 години

Преди си мислех, че това е поредната технологична играчка. После много ми харесаха, но като цена бяха доста скъпи. Като си взех смартфон Samsung, в него бе инсталирано приложението Samsung Wearable и исках да си взема техен умен часовник. Разума казва не, сърцето - да.Тази година купих и не съжалявам: оказа се полезна придобивка, отколкото очаквах.Истината е, че там, където отчита крачки, имайте предвид движения.

11

Истината

преди 3 години

Хората предпочитат смарт часовници, защото 99,9% от населението са консуматори, а останалите 1% управляват тези 99%.

10

Анонимен

преди 3 години

Инат си ВМС водите ползи, но не с за всички. Просто е продукт, за който има по-малка потребителска група. То и работещите са лежи 2 до 3%, но не са спрели да правят нови.

9

българин

преди 3 години

Първо, нося си смартфон, който ми показва всичко.За какво ми е още една безполезна джаджа?Второ, ако ще си купувам часовник, искам да бъде като на астронавтите, например Омега.Вярно, по-скъп е от смарт часовник, но пък си заслужава.По-евтин вариант е от марката Касио, серията Casio G-Shock.Удароустойчив, водоустойчив, може да се гмуркаш с него в морето без проблем и да гледаш кога трябва да излезеш от водата.Това са единствените сертифицирани от NASA часовници!Другите са дрънкулки!

8

Анонимен

преди 3 години

Абе друго си е механичния.....

7

Анонимен

преди 3 години

има голямо количество залежали умни часовници

6

Анонимен

преди 3 години

Аз предбочитам класически самонавиващ се

5

м дааа до 3-ти

преди 3 години

Точно с часовника , като си настроиш какви известия да получаваш е много по-лесно да не се разсейваш излишно, настройвам само обаждания от списъка с контакти и по този начин , пропускам постоянните обаждания за смяна на тарифин план и кабелна тв

4

м дааа

преди 3 години

свикнеш ли си е удобно допълнение, откакто го купих и телефона е на вибрация, не съм си представял що за стрес ще си спестя от звъненето и при получаване на смс, сега ми вибрира леко на китката и готово2. не се интересувам къде хвърлям телефона като се прибера, разговори и съобщения винаги мога да получавам/изпращам от часовника, 3.Безконтактно разплащане4.Като излизам да спортувам имам 150-200песни и GPS е няма нужда да нося и телефона.5.сутрешната аларма е не буди човека до мен

3

Анонимен

преди 3 години

Имам такъв часовник, но около три месеца след като го купих, спрях да го ползвам. Непрекъснато ме известява за нещо, не мога да се фокусирам върху нищо. В крайна сметка е за да ми служи, не аз на него. Прибрах го в едно чекмедже и забравих за него.

2

Анонимен

преди 3 години

Имам три. Не успях да свикна нито с един. Грозни са, пречат, невероятно бързо им пада батерията и е мъчение да направиш на тях нещо повече от да погледнеш колко е часа. Фунциите за следене на здравето - съмнителни. Личи си че повечето потребители са като мен, тъй като пазарно са представени на 3% спрямо хората, които имат мобилен телефон...Имам си и колекционерски "Луч" от 1957-***. Сещайте се кое нося, когато съм с костюм?

1

Solar

преди 3 години

Когато наистина ви е необходим часовник, да му свърши батерията.