48

Батман

преди 7 месеца

хахаха Тя си правила голи клипчета после ще ми реве. Родителите защо не са си възпитали детето ами се шокирват. Тя си вяла оризището после що било обрано. Хайде хайде ......

47

Любопитен

преди 7 месеца

А от къде.се е сдобил с клипове на иначе доброто и възпитано момиче?

46

Анонимен

преди 7 месеца

До ...of 24 Това говори за дълбоко западане на каквото и да било освен на е.ането и простотията! Ма то, според сегашните е по-лесно да си вадиш парите със задни части и по гръб отколкото с труд"

И така да е, не е виновно момичето, когато медиите всеки ден ни заливат с разни, които си изкарват парите... с разни части, пък и са известни... пък и богати... пък и акъл дават... явно - за пример... родителят ти дудне нещо, пускаш теблевизора и какво виждаш? оппп плейметка... Еееее

45

Анонимен

преди 7 месеца

Голяма грешка от страна на момичето, че е отишла сама на "поканата". Трябвало е да вземе със себе си баща, брат и двама-трима верни приятели със здрави юмруци. След това щяхме да четем новината и да се наслаждаваме, а сега вместо това се възмущаваме.

44

И друг въпрос

преди 7 месеца

След като е осъден за насилие, защо продължава да работи във фирма за бързи кредити, където изпълнява функциите на лице, разправящо се с длъжниците?
Да се потърси сметка на тази фирма! Нарочно ли наема насилници?

43

Анонимен

преди 7 месеца

Дано му скъсват серийно отверстиеото в затвора ама да разпространят клиповете.

42

Анонимен

преди 7 месеца

"Едно шест-годишно момиче е било изнудвано и изнасилено"

Ей това са ви статиите.

41

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 28

Е колко присъди да има сериен изнасилвач на 22 години ?

40

Анонимен

преди 7 месеца

До бай Ставри

При подобни случаи все въображението ви се върти около едно и също нещо. Не сте по-различни от тоя.

39

бай Ставри

преди 7 месеца

Мога само да са радвам че младия мЪж е избрал нашта изправителна институция. Ще има ...дълги романтични вечери.

38

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 38

Все тая. Като излезе ще има следваща жертва. Но при следващата може да се стигне до краен изход. Тия нямат поправяне. Затова едно време са били измислили едни други наказания за такива.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Явно ..родителите,не са били в час ,клипчета вероятно палави ,така че който търси намира ,а пича ако влезне в затвора също ще му направят клипове)

36

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 34

Между "няма право" и реалността има дълбока пропаст, която хилядолетия не може да се запълни.

35

Анонимен

преди 7 месеца

До До 32

Видеоклипове или снимки - журналистите пишат без много много да му търсят конкретиката, но може да се предположи, че са правени преди да навърши 16 щом някъде се казва, че са "стари". Така че основната вина е в родителите и училището както винаги. Такива хиени като тоя има навсякъде и само чакат такива неграмотни, безпросветни, необразовани, комплексирани, невъзпитани, неморални жертви.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Защо не погледнете на случая в друг аспект?
Защо непременно изходната позиция е "Дали си го е търсила сама?"
Каквото и да е направила, никой няма право да я изнудва или да й посяга физически!

33

Анонимен

преди 7 месеца

33 е отговор на 30, не на 31.

32

До 32

преди 7 месеца

Тук се говори за "видеоклипове" значи за два или повече. Тази мома а кръшкала с него тайничко, щом мама и тати не казват, че са знаели за нейната връзка. Точно, за да не знаят хората, че е разкрепостена. Повечето жени са така, защото никой не уважава крвите. И с право. Абе питай всеки женкар бе, те са ексерти по тези въпроси.

31

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 31

Ако наистина е така, значи се очертава основният проблем.
На този тип са му налагани такива санкции, каквито не могат да го респектират. С няколко присъди е, но пак посяга и то на непълнолетна.
Значи основната грешка е в закона, който не предвижда адекватни наказания.
В САЩ след две присъди за еднотипни деяния, третата такава ще е до живот.

30

Анонимен

преди 7 месеца

Шокинг и ужасинг. А кога са ставали всичките тия работа са си бъркали в носовете родителите. Защо не са я възпитали да не си прави "неподходящи" клипчета и т.н. чалгарски истории ?

29

Анонимен

преди 7 месеца

До До 20

Не си добре. По-долу ясно е написано, ако беше разкрепостена нямаше така да се плаши и смущава, нито щеше да се съпротивлява.
Щеше да го изтърпи, дори да й е противен, само и само да се увери с какво точно разполага той и да престане да й досажда.
Някои тук имат проблем да си осигурят гадже и си въобразяват, че всички момичета са разпасани и меркантилни. Но не си задават въпроса дали така ще се държи едно раз.ту.рено момиче.