88

Az

преди 7 месеца

Ако съм на бащата на момичето ще му пусна един между топките, пък ако оцелее ще си има какво да си спомня.

87

Анонимен

преди 7 месеца

Всички изнудвачи и изнасилвачи до живот в затвора. В щатите при три присъди доживотна не му мърда.

86

Анонимен

преди 7 месеца

Бе такива трябва да се убиват на място или при опит за бягство.

85

Анонимен

преди 7 месеца

Доживотен затвор за изнасилвачите! Да изнасилиш значи че не си човек а животно!

84

смешко

преди 7 месеца

Тук явно пишат доста комплексирани мъже.... Просела си го била. А бе, еййй, *** прости, става дума за жесток акт и престъпление! Ако главите ви не увират за това - ясно ми е що дремете по форумите.

83

Анонимен

преди 7 месеца

От толкова коментари, как пък един не каза, че тоя 22-годишен в просто един и...род.
Прост ганюфски манталитет - просила си го.
Защото по наще географски ширини да изнудваш, биеш, изнасилваш си е в рамките на нормалното за един МЪШ!

82

До 83

преди 7 месеца

Баща ми. Дядовците ми са били женкари, ама само баща ми не е станал такъв. Майка ми е била девствена. Демек, 1 мъж и една жена. Както и да е, няма лошо мъж да прави секс преди брак, но не е препоръчително, защото една жена не е като 10 жени, той ще се изкуши по-лесно. За жената е друго, тука има сексуален диморфизъм, не са едни и същи правила. Има една книга от "J. D. Unwin", "sex and culture" Има я в ПДФ формат. Прочети я и ще разбереш защо моногамията е важна за цивилизацията.

81

Въпроси до 76

преди 7 месеца

№ 76 ще ни каже колко мъже познава, които през целия си живот са правили секс само с една единствена жена.
Ако не знае, нека да направи анкета, като попита 100 съвсем случайно спрени от него мъже, дали биха прекарали целия си живот с жената, с която са правили секс за първи път?
Дали № 76 знае, че в наше време, пък и в предишните 1-2 поколения, момчетата лягат за първи път с жена още докато са ученици и това обикновено е някоя леля или попрезряла кака?

80

БО

преди 7 месеца

До Анонимен 70
Не братовчедка на зълвати ми е :)

79

Хом

преди 7 месеца

До Анонимен 63
Стига бе този караш ме да се засрамвам с това БМДС което разбирам в писането ти,,,,,,

78

Panzermensch

преди 7 месеца

До До 72

И жените не искат някой, който е бил с 34834793 жени преди тях.
Защо трябва да съдим жена, която си е легнала с някого по любов? Не им се е получило накрая и са се разделили. Какво лошо има в това? Е, ся, едно е да е имала един партньор, друго е да се е таковала с половината град ей така, нали? Същото е и за мъжете.

77

Анонимен

преди 7 месеца

До До 72

Значи почти нищо не знаеш за много неща.
И дори се правиш, че не знаеш, че при много двойки в наши време жената е тази, която плаща по-голямата част от сметките за дома и дори подпомага личните разходи на мъжа си.
Но има и такива семейства, в които отношенията са като в 9-и век. Никой не казва, че в това има нещо лошо, ако и двамата са доволни и са щастливи. Но не са задължителен пример за останалите.

76

Panzermensch

преди 7 месеца

До Цензурирането

Нищо чудно, че доста момичета и жени се срамуват да си признаят, че някой им е посегнал сексуално, изнудвал и т.н.

Ако за такова нещо се прави проблем, че момче е хванало момиче за талията, то представи си какво би станало, ако въпросното момиче (недай си Боже) сподели с родителите си, че е било изнудвано, тормозено сексуално по някакъв начин и т.н.

75

До 72

преди 7 месеца

Ако една жена е познавала само един мъж и един мъж, една жена, то те няма как да не си пасват. Защото те не познават други, как може една жена да не харесва сексъс с мъжът си, ако само с него го е правила? Същото е и за мъжът. Мъжете не иска да се жени за използвана жена, как ще се жени за втора употреба бе? Той да и плаща сметките, ба тя да се е дала на първият. Жената е или лична собственост, или публична. Тя или е съпруга или е проООститутка, това и е професията на жената. В 9ти век съм.

74

Анонимен

преди 7 месеца

Някой може да изтълкува като нещо много неприлично например заснет момент, в който на клипа се виждат гостите на някой ученически купон по случай рожден ден. Някои от момичетата може да са седнали на скута на свои съученици, а някоя от тези девойки може дори да се целува с момчето.
И ако после той се е преориентирал към друго гадже, девойчето може да си въобрази, че този клип силно я злепоставя. Да не говорим пък ако има строг баща. Възможните варианти са много.

73

Цензурирането

преди 7 месеца

До Анонимен 69

Зависи кой какви критерии има.
Не беше толкова отдавна, когато 18-годишно момиче от квартала отнесе шамар и то на публично място - пред входа на блока, в присъствието на няколко съседки, когато се прибираше привечер. Малко преди това някой казал на родителите й, че току що я е видял наблизо да разговаря с няколко свои съученици и съученички, а едно от момчетата било сложило ръката си на талията й. Всичко това се е случило в светлата част на деня, на тротоара на оживена улица.

72

Пак до 59

преди 7 месеца

В предишния коментар писах общо, за ползата от предбрачни контакти.
Но във връзка с конкретния случай, който обсъждаме, ние дори не знаем дали това
момиче изобщо някога е имало интимни контакти с мъж, преди да попадне в ръцете на насилника. Не че това ни интересува, не че имаме някакво право да й държим сметка, все пак тя е на 16 г. и ако пожелае, би могла дори да се омъжи.
Не е редно въз основа само на някакъв намек за възможно изнудване да очерняме девойче и да оневиняваме насилник!

71

До 59

преди 7 месеца

До До 57

А бе, умник!
Ако някоя последва този твой гениален съвет, 99.5% е сигурно, че ще си остане
стара мома.
Никой, ама никой мъж няма да надене брачен хомот с жена, за чиято интимна същност не знае нищо. Ти в кой век живееш?
Сега хората се събират на семейни начала, за да преценят дали характерите им си подхождат за съвместен живот, а също така и дали между тях има сексуална съвместимост.
Ти какво предлагаш? Да се женят девствени и после да установят, че не си пасват? Е, браво!

70

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 68

Не съм като тебе ольо и като останалите дето късат ризи от гърба си бият се в гърдите и викат "ше го разпоря" и т.н. Доста такива "заплахи" съм чел из коментарниците. Няма нито една осъществена.

69

Анонимен

преди 7 месеца

До БО

Лилито да не е твоята родителка, бе? Смени диоптъра.