12

Анонимен

преди 3 години

До ЯЗащо не вземеш да забременееш ти, та най-после да се увенчаят с успех експериментите, целящи да докажат, чене само жените са годни за тази работа?

11

Я

преди 3 години

Дано да забременее, че да има смисъл от цялата тая работа..

10

123

преди 3 години

До totТой хубаво ще го заколи, ама дано има акъл, че да не го отнесе и да стане още по-голяма трагедия.

9

Татуиран

преди 3 години

Много моля комплексари да не се изказват . Аз съм татуиран и имам брада но не карам БМВ не ми се мре по Бойкопътищата . Ходя и на фитнес говоря 2 езика и съм изчел 3 вагона с книги тук има много комплексирани хора

8

Анонимен

преди 3 години

Никой не задава въпроса - откъде този има нейни нецензурирани снимки? Ако е сама, изплезена, то - нищо страшно. Ама ако не е сама, ами е на колене, изплезена, пък пред нея някой щастлив чичко...За мен случая е "търсила, намерила". Ако не беше този батко на 22, щеше да си "намери майстора" след месец, след два, след година. Щом един път е тръгнала така, пък и на крехките 16 години, то шанса да не си го "намери" клони към нула.

7

Анонимен

преди 3 години

..*** (Гана) не проумява, че трябва да научи децата си да търсят помощ и от институции, не само от родител. Не може да си представи, че е възможнода НЕ доминира като господар и командир в живота на вече порасналото си дете.Не проумява, че губи доверието на детето си като реагира с обиди, крясъци и подигравки на всяка негова постъпка, която не одобрява и че този процес започва още от времето, когато детето е на 1-2 годинки. И детето започва да се страхува и срамува, вместо да изпитва доверие.

6

Анонимен

преди 3 години

Какво прави това 16-годишно момиче в дома на 22 годишния нерез?

5

Анонимен

преди 3 години

Ако бяхмо приели Истанбулската конвенция, такива работи намаше да се случват! Нали!?

4

Анонимен

преди 3 години

е защо е пребил детето? защото му е отказала секс? такива трябва да им правят лоботомия и да ги кастрират.да позная ли как изглежда?татуиран див селянин с брада ходещ на фитнес.вероятност за притежание на бмв-80,90%. като си видял един такъв все едно си видял всички.

3

Има ли видеоклипоове

преди 3 години

или няма?Да не би да я е излъгал, че е монтирал нейното лице в нещо, което е скалъпил и ще го разпространи?Хора, научете децата си 1/ Преди да направят нещо, да предвиждат разни варианти на евентуалните последици; 2/ Ако се почувстват заплашени, да се обадят в полицията или на класния си ръководител, ако ги е страх да споделят с вас.И тук се натъкваме на огромната Ганьовска грешка. Не умее да бъде приятел с децата си, а ги респектира със заплахи; не проумява, че трябва да ги научи..........

2

Извод

преди 3 години

Не обръщайте внимание на подобни изнудвания. Дори и да имат реален материал - всяко чудо за три дни. Сексуалната революция мина преди 50 години. Ако станат много досадни, потърсете помощ от официалните органи.

1

Анонимен

преди 3 години

22-год. 24-год. Няма значение, там някъде, на около 22 или 24 години...