68

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 67

В текста пише "нецензурирани клипове". Не е необходимо много въображение да се досетите за какво става въпрос. Държането за ръце и целувките нямат нужда от цензуриране да знаете...

67

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 66

Ами ти бре, льольо? Ти имаш ли дъщеря? Или изобщо не си създал, нито отглеждал дете, но си съдник на децата на другите хора?

66

Анонимен

преди 7 месеца

До Батман

И ти, и другите как решихте, че това били някакви "голи" клипчета?
Има ли изобщо някакви клипчета?
И да има, дали са чак толкова компрометиращи? Как се е сдобил с тях този?
Ако момичето е заснето в интимен момент, дали е подозирало това? И с кого е било? Това са много важни въпроси.
Защото ако на клипа тя е с някой друг, а не с този В. Йоханов, тогава къде в цялата история е този друг?

65

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 63

Като не знаеш какви ги върши дъщеря ти приказките ти са безмислени ако и да се пънеш кат *** връз буца.

64

Panzermensch

преди 7 месеца

Нямам думи за някои от коментиращите! Каква е тази изродщина от вас, хора?
И вие ще пазите България? Вие сте/ще бъдете родители ? Вас майка ви е раждала ?

63

ПРОСВЕТЕН

преди 7 месеца

В България е ясно!!!!!!!"""""ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО СРЕЩУ НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ""""",ако случайно го намерят МАКСИМУМ """"""УСЛОВНА ПРИСЪДА"""""". ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА,а ТЕРИТОРИЯ..........изключително жалко,че няма справедливост........

62

Анонимен

преди 7 месеца

До Хом

Не, недраги ми Хом. Няма да я потупам по рамото. Ще съм ядосан и засрамен. Сигурно ще покрещят малко, но ще ми мине и ще говоря с нея.

ОБАЧЕ! Слушай ме внимателно,загубено пce пpocто!
Никога няма да пратя 16 годишно момиче, за да бъде изнудвано, пребивано и изнасилвано от някакъв психопат. А ако е моята дъщеря, предпочитам мен да ме пребият и изнасилят, само и само да не се случва това на детето ми..... cмoтамяк пpocт.

61

Анонимен

преди 7 месеца

Тежестта на законите и тяхното прилагане и още повече тяхното изпълнение далеч не отговарят на тежестта на престъпленията. Отдавна баланса на правата на престъпника и правата на жертвата са надхвърлили ползите за престъпника в съвременното право. И за съжаление, това важи за всички демократични страни, включително България. Самото право доста отдавна е изгубило своите ползи и смисъл за добруването на демократичните общества. Носи ползи само на престъпниците и на адвокатите и на никой друг.

60

Хом

преди 7 месеца

До 57
За това съм г-ей и нямам подобни проблеми да ти кажа.....

59

Некъф

преди 7 месеца

Бащата казал !!!
Бащата да не казва нищо, а да вземе един нож и да изкорми гинеталиите на насилника и го накара да си ги изяде!

58

До 57

преди 7 месеца

Като не иска жената да си пати, да не си играе с момчетата. Ако аз отида в клетка с тигър и той ме спука от бой, кой е виновен? Аз или животното? Същото е и с връските, щом жената не е помислила, че може да попадне на *** като тоя, сама си е виновна. Все пак, никой не я е карал насила с него да се събира, нали?

57

Pf

преди 7 месеца

То не се знае дали е знаела,че въобще са я снимали за видеоклиповете. В днешно време има толкова видове скрити камери,че никой не е защитен дали човека с който ще прави секс не си е сложил в стаята такава камера,за да запамети момента.

56

До Хом

преди 7 месеца

Обсъждаме акта на насилие от един мъж като едно хлапе 50 кг, момиче, а не действията на момичето. Оправдаваш ли неговите действия? Би ли постъпил като него? Ако отговора е Да, няма смисъл да коментираме,не си достоен за внимание. А пък ако си мъж, се надявам да не се въртят жени около теб.

55

Gogo

преди 7 месеца

И Аз имам дъщеря на 16 и ако и се случи нещо такова този направо ще го изкормя, но първо ще го изнасиля с прът да не се цапам!!!

54

Хом

преди 7 месеца

До Анонимен 54
Ти какво ако дъщеря ти се снима гола и се разпраща на ляво и на дясно ЩЕ Я ПОТУПАШ ПО РАМОТО и ще кажеш браво дъще развявай пеперудата? Иначе не се е срамувала да се снима.

53

Анонимен

преди 7 месеца

Не мога да повярвам какви коментари чета тук, от евентуални бъдещи *** като героя от статията! Момичето си правило клипове, момичето си го е просило... Разберете- проявата на насилие към по-слаб човек е тежко психическо отклонение, и оправдания за това НЯМА! Такива хора си търсят оправдания, за да наранят, и това, за съжаление не се лекува- ще има и още много жертви. Този, като го гледам, е най-вероятно и на наркотици, което го прави особено опасен.Има един изход за такива хора-евтаназия!

52

Анонимен

преди 7 месеца

Ако този изнасили момиче в Турция чакат го 15 г затвор

51

БО

преди 7 месеца

До Лили
Лили ти снимаш ли се гола?

50

Роки

преди 7 месеца

До Анонимен 47
Ама как ще ги вземе със себе си. Нали е скандално възпитана да не се снима гола. Ще каже мамо тате аз се разгащвах на клипчета да ми гледат хълма елате ми помогнете хахахахахха

49

Лили

преди 7 месеца

Къв е тоя? Комплексар? Сводник? Откачалник? Няма място сред хората! Жалко, че не е разрешен линчът!
Мило момиче, светът не е само жестокост, болка и срам. Ще си намериш мястото сред хубави хора, които ще те уважават и обичат. Бъди смела, с тебе сме!