8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен алкохолик,Лъжи по-малко. Ти храна не купуваш изобщо.

7

Анонимен

преди 3 години

Без ресторанти може да се живее преспокойно. Без чалготеки - тоже.Тука на Балканиадата, народопсихологията е такава, че кръчмата е свещен храм, философия, простотия и т.н.

6

До 4

преди 3 години

Нещо много си се объркал/а.Който си пие,пак ще си пие.Който ходи по ресторанти,барове и чалготеки,пак ще го прави.За два месеца нито сме се променили,нито сме преосмислили приоритетите си.Само някои станаха по-бедни,а други по-богати.

5

Анонимен

преди 3 години

Тази Мария да вземе да си скъса дипломата и да не харчи нахалост народни пари.Не е вярно,че сме купували повече храна от алкохол.И двете сме купували доволно,всеки според възможностите си.А това,че някои от изследването лъжат,не прави по-достоверно допитването.

4

L.

преди 3 години

Това с по-малкото алкохол не го вярвам.

3

HORECA

преди 3 години

Изследването неочаквано доказва, че българинът съвсем спокойно може да мине без ресторанти, дискотеки и барове. Ако забранят продажбата на алкохол в обществени заведения, това ще доведе до общо подобрение на криминогенната обстановка и повишаване на културното равнище на българина. А вероятно и до обрат в демографската тенденция.

2

Анонимен

преди 3 години

Не да има спад на консумацията на алкохол при короната, ами се е увеличил с 10 % поне. Във всички държави където се пие я има тази тенденция.

1

Боса на кокоса

преди 3 години

Че в къщи си имаме домашен алкохол.По заведенията пием каквото има.Затова са тия 23%,иначе спад няма.