10

До 5

преди 3 години

Словакия има по-малка раждаемост от България. Никъде на запад не може обикновеният човек да си позволи, да гледа жена и 2-3 деца. Няма как да стане тази работа.Едно дете трябва да има някой постоянно, да го гледа. Не може 8 часа да работи една жена и деца да има.

9

Доктор

преди 3 години

Идеално ! Празното село е идеална среда за живот и отглеждане на деца - няма автомобили по улиците, нама шум , няма мръсен въздух, няма престъпници .....!!! Ееееех , романтика !

8

Анонимен

преди 3 години

Ето затова сме недосегаеми за коронавируса. Не остана кого да избие!

7

Анонимен

преди 3 години

Села? Елате да видите градовете, празни ... само в Събота така малко повече. България загива бавна и мъчителна смърт

6

Елемаг

преди 3 години

Не разбирам.Отчетите на Горанов и НСИ,друго казват.А ако питам Ангелакова,Сейшелите ни дишат праха.Какви са тия изсмукани статии.Ако пък питам Кралят-Слънце,то тука е рая на Балканите...Даже и да кажем полицията ни е най-примерната в света.Е последната седмица всички структури вързани с престъпността,но то се оправя....

5

Анонимен

преди 3 години

Затова сега, тези държави дето нямат права за жените се плодят, а тези с "равните права" умират.В Словакия жените имат равни права, но семействата са нормално по 3-4 деца. Само дето там нямат стабилност тип "Боко" или "Тато", ами истинска такава. Държавни политики, които са адекватни и се изпълняват. Ей такива неща, дето тука не сме ги и сънували.

4

Анонимен

преди 3 години

Това нищо не е - да знаете в Швеция какво става... 4500 трупа имат...Или в Италия - вайвайвай...

3

Анонимен

преди 3 години

Избягаха по Русия и къде ли не...

2

Права на жените.

преди 3 години

Нали това искахте? Еманципация, права, работа и други ала-бала глупости. Няма как една жена да учи до 18, после да работи и учи до 25, да създава кариера и чак накрая, да си търси мъж за деца. Няма как да стане тази работа. Затова сега, тези държави дето нямат права за жените се плодят, а тези с "равните права" умират. Това е естествен подбор.

1

ЕС комисия

преди 3 години

Бита карта е България отдавна не е от сега!