8

До 1

преди 3 години

За картофена салата, картофите се нарязват във формата на призма или параболоид, след това в същата мазнина (от няколко капки) се пържат останалите буклуци.Какво неясно има?

7

Анонимен

преди 3 години

първо, къв кашкавал, този дет го правят с мляко на прах и палмово масло ли?!?!второ, кви *** бре, пражене златист цветъ и т.н. направо смърт за стомаха и артериите... я направо да пием един коктейл мазут със сода каустик!!!! хаха

6

Ленд Лизов

преди 3 години

... утре да очакваме деконструирано консоме от свински субпродукт с здравословен овкусител от чесново песто и чили паста освен.

5

Ленд Лизов

преди 3 години

щом като взеха да пробутват традиционното "картошка с сало" за еваси манджата, работата съвсем е в киреча.

4

Петров

преди 3 години

Доста куцо обяснение за рецепта, но все пак е по-добра от рулцата с моцарела на Иванка Гъркова

3

Анонимен

преди 3 години

В добре загрят дълбок тиган с няколко капки мазнинаНа каква степен? Каква е мазнината? Животинска мас, краве масло, олио, зехтин?!? Каква?

2

Анонимен

преди 3 години

Сварете ги в подсолена вода, но не напълно. Какво значи тива? 3 минути стигат ли им? Или 30 секунди?

1

Анонимен

преди 3 години

Картофите се обелват и нарязват като за картофена салата.Какво значи това? В какъв размер? В каква форма? Само един начин линк а, за рязане на картофена салата?