42

Гост

преди 3 години

До АнонименЯвно освен да пазиш български порцеланДа, на това съм и научен , а ти какво българско си запазил, ***?

41

Гост

преди 3 години

До 47Ясно, *** като теб казва и определя предците на повечето българи в България за НЕродолюбци, понеже последните не са излизали извън България, а иначе родолюбци само онези, които са излизали от България и са се сродявали с чужденци или чужденки ( има ги такива сред възрожденците и революционерите) . Не иска да имам и мисленето ти, номер 47!

40

Анонимен

преди 3 години

До Гост 46Явно освен да пазиш български порцелан не си се научил на друго, включително и да следиш собствената си мисъл, която беше нещо свързано с това дали пътуването е важно. А си пълен с комплекси, щом тръгна веднага да се сравняваш. И моето семейство се е връщало винаги в България. Смешни сте и смешни ще си останете. Псевдородолюбци. Да си родолюбец не означава никога да не излизаш от България, а винаги да се връщаш в нея. :)))

39

Гост

преди 3 години

До АнонименИ какво искаш да кажеш, като изтъкваш какъв е бил прапрадядо ти или прапрабаба ти? Голям праз ,че е учил в париж, голям праз, че е дал някакви си чужди обици на прабаба ти! Че всички останали българи, включително и моите предци бледнеят пред " постиженията" на твоите? Пфу! Мога само да се отвращавам от чуждопоклонници българи, било то ново или старо поколение, нищо повече. И още нещо, и до ден днешен пазя и се храня с БЪЛГАРСКИ порцелан на прабаба ми и го пазя като скъп спомен

38

Анонимен

преди 3 години

Егати икебаната държава с егати икебания диктатор.

37

ВЛЮБЕН В ДОГАНИСТАН

преди 3 години

Ние ги хващаме те ги пускат така лъжеше банкянският *** едно време , А сега не казва ние откраднахме 30 милиарда а вие и вашите деца, внуци и правнуци ще гиплащатате!

36

Анонимен

преди 3 години

До Гост 41Прапрадядо ми е бил хаджия и е смятал това за едно от най-важните неща в живота си. Прадядо ми е ходил до Париж и оттам е донесъл на баба ми обеци, дето и до днес се пазят като семейна реликва. Баща ми е учил във Виена. Аз съм си доучвал в Берлин Лондон. Как мислиш, дали са мислели, че да се ходи по света е добре? А за българските планини само хубаво мога да кажа, но това не изключва ходенето зад граница, нито го замества.:)))

35

Гост

преди 3 години

До АнонименДа те попитам, как смяташ, твоите баба и дядо и въобще твоите предци само по разходки, почивки и екскурзии в чужбина са ходили по онова време, така ли? И въобще всички българи, живеещи по онова време? Сякаш и сега нямаме хубава Българска природа, че сме прибягнали към почивките и екскурзиите в чужбина и техните почивни лицемерни мероприятия?

34

Тонката

преди 3 години

Българинът може и ходи на Куршавел:):):):)Лее се шампанско:):):):)Можем бе,всичко можем и коронавируса няма да ни спре:):):):)След 2/3 седмици пак яко меле по магистралите за Гърция и нашето Море:):):):)Са и с тези евтини горива ше пощурее народа:):):):)А некви си мечтаят за протести:):):):)

33

Анонимен

преди 3 години

До Гост 36Видях какво написа, но свободните хора се определят по това какво могат, а не по това какво не могат. А, и, ти не говориш от името на българите, а само от своето си име.:))))

32

Гост

преди 3 години

До АнонименАз написах,че българинът може и БЕЗ почивките в чужбина. Не ми и пука за чужбината, нито пък я искам. Вашите, моите български предци в миналото само по чужбина на екскурзии и почивки са ходили.

31

Анонимен

преди 3 години

До Гост"Българинът може .... "Може, затова ходи И на почивки в чужбина. :)))))

30

Гост

преди 3 години

До ТонкатаЧестно да ти кажа, не ме блазни почивката в чужбина - било то Испания, Португалия, Гърция, Италия или Турция. Не ми и пука. Българинът може да живее без екскурзии и почивки в чужбина. Предпочитам да съм на Българските планини.

29

Тонката

преди 3 години

Под друга новина некъв къде на седянката на Мая Манолова рИве,че е беден и безработен заради Бойко не иска да ходи Лятото на море тук в България,защото имало много бетон и мафиоти:):):):)Имало Италия,Франция,Испания и Гърция,там предпочитал да плажува:):):):)Шокиран съм:):):)Откъде кинти бряяяяя?:):):):)

28

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътВерно е. Т'ва значи, че отчаянието на БСП и компания е пълно, но те са си чалгаджийчета, така че Икебаната идеално ще се впише на предизборните митинги на Позитано.:))))

27

Анонимен

преди 3 години

Тва ми напомня яловата атака на Васко Джирото. Уж много умен беше, накрая пак нищо. И сега пак така, ще поплюят малко колкото да изкарат допамина за днеска и толкова.:)))))))))))

26

Анонимен

преди 3 години

Тиквата стана за майтап на изкуфелния Икбана.

25

Гост

преди 3 години

До АнонименТочно така! Чудя се защо се подиграват на Тодор Живков, като при положение, че не е лош политик? Никога България не е била толкова унизена и то заради някаква измислена антибългарска държавица, подкрепяна я от Съветска, я от царска Русия! ГЕРБ-а джийската политика към ши.ба.ното скопие е унизителна за България! Никога не сме се чувствали толкова унизително, колкото сега и в последните 30 години!

24

Анонимен

преди 3 години

Оригинална песен.Сега се очаква някой да хакне видео стената и да се пусне песента на партиен митинг на Герб.

23

Тонката

преди 3 години

Голем смех,но по-важното е,че на така наречените Национални протести срещу правителството се събират по 100/200 човека:):):):)