62

Механджийски

преди 3 години

А брат му е адаш на Тиквето - Бойко Неделчев, обаче преди ок. 10 години някъде се изгуби, и нещо не съм чул да се занимава вече с музика! Иначе с брат си навремето, имаха добри попадения!Беше мъж на Венета Рангелова от Стил, междувпрочем.

61

Анонимен

преди 3 години

По- новото поколение го знае само от пародиите му, но аз го помня от времето, когато пееше в естрадния състав на Строителни войски,, заедно с Орлин Горанов и Тоника СВ и трябва да ви кажа, че Деян Неделчев имаше изключителен глас тогава и даже пееше опера. Считаха го за конкуренция на Георги Христов. Идея нямам защо падна толкова ниско! Гледала съм го и на живо в Операта на Юбилейния Гала концерт на СВ - страшни спектакли правеха тогава, даже бяха поканили Райна Кабаиванска от Италия. Та Деян е завършил Естрадния отдел на консерваторията и не го подценявайте. Някъде след 90-тте обаче тот

60

Анонимен

преди 3 години

Смятайте до къде е стигнала България при управлението на Бате. Щом вече и такива като Икебаната са го взели за мезе...

59

Анонимен

преди 3 години

Леле, кой го излъга този, че може да пее? След "Съчки събирам" и онова недоразумение с гуменото пате все си мислех, че ще се намери един човек, който да му отвори очите, че пеенето не му е силната страна, ама явно не.

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Егати ,,прекрасната държава ,,? Най бедната ,корумпирана ,болна ,замърсена в Европа и най умиращата държава в света .1 в света по смъртност и ,,прекрасна държава ,,? Само и.д.иот може да сътвори такава п.ростотия .

57

Гост

преди 3 години

До АнонименИ аз също. Много ти здраве.

56

Анонимен

преди 3 години

До Гост63/64Живи и здрави. Губя си времето с вас.:)))))))

55

Гост

преди 3 години

До Анонимен" ще ти стане ясно колко си далече от истинските българи. "Като ги гледам ти не си по - близо пък до тях, тръгнали си за други българи, живеещи в България, а не в чужбина ,тръгнал си да определяш кои са и кои не са истински българи.

54

Анонимен

преди 3 години

До Гост 59Какъв "бизнес с българското"?Единствения който прилага бизнес понятия към разговора за българското с тая "реклама" си ти.Между другото, сети се какви са били голяма част от хората в най-будните градчета в България преди Априлското възстание и ще ти стане ясно колко си далече от истинските българи.:)))

53

Гост

преди 3 години

До КойчоХубав въпрос.

52

Гост

преди 3 години

До АнонименСъжалявам, не съм бизнесмен като теб, който да търгува както с българското така и с чуждото. Търговията и бизнеса с българското е чуждо за повечето българи, включително и моите. За теб може да е така.

51

Койчо

преди 3 години

Защо икебаната и боко тиквата не отидат да събират съчки в Симитли

50

Гост

преди 3 години

До АнонименЗа теб може би е, щом я правиш тази реклама.

49

Гост

преди 3 години

До АнонименХайде, ***, отивай си в чужбината, като си толкова отворен за нея и не се и връщай.

48

Анонимен

преди 3 години

До Гост 53Каква "реклама"? За вас всичко бизнес ли е?

47

Гост

преди 3 години

До АнонименТо па един " истински" българин си, няма що. Много ти здраве.

46

Гост

преди 3 години

До 51Колко си жалък, само твоят дядо само той в войните е участвал, останалите българи, включително и моят прадядо и дядо са стояли настрани и нищо не са правили за България. ***, недей си прави реклама на твоите близки, жалък си.

45

Анонимен

преди 3 години

До Гост 50Истинските българи не дават отчет на псевдородолюбци, които не могат да разберат мотивите им.:))))

44

Анонимен

преди 3 години

До Гост 48Заключенията ти показват, че имаш посредствени аналитични умения и това вече няма нищо ообщо с това родолюбец ли си или не.Що се отнася до това какво българско пазя: пазя щика на дядо ми от Междусъюзническата война, с който е защитавал на нож България. И още много работи пазя. Псевдородолюбците никога няма да разберете истинските българи, които са отворени към света, работливи, честни, предприемчиви и щедри.

43

Гост

преди 3 години

До АнонименИ с какво точно те е огряло чуждоземния живот на предците ти? С нещо по- добър ли си от повечето българи? По нещо и нищо Не си по - добър от тях и от мен самия, навършил българско образование и живеещ в България. Фукаш се , че имаш образование в чужбина, а можеше и там да си останеш и да приемеш чуждо гражданство, що чиниш ти в България, ***?