249

изборът е наш

преди 3 години

До Радваите и сеА избор нямаме! Гладно стои ли се? Дотам ни докараха комунистите и техните слуги!

248

Радваите и се

преди 3 години

на "демокрацията"и на европата и се радвайтенали това искахте !?нали за това продадохте държава като градина - за дънки и неггърска музика !робуваите сега на западните си господари - *** народ !

247

Waffen SS

преди 3 години

"Източноевропейци мизерстват, за да ядат германците евтино месо.Те работят тежката работа в кланиците срещу живот в мизерни условия" И така трябва да бъде,това е в съзвучие с неолибералната,демократична и пазарно ориентира мантра ,за свободно движение на стоки,хора и капитали.Кратко,ясно и дълбоко съдържателно.Ако един яде повече месо,друг трябва да консумира по-малко и е желателно,това,което консумира да е 34 годишно свежо месо от военните запаси.Те да не са приели българите в ЕС,да ги хранят.

246

Анонимен

преди 3 години

"" Източноевропейци мизерстват, за да ядат германците евтино месо ""......................Източноевропейците мизерстват, но не заради германците ... а заради родителите си предатели, предали род и родина на съветските комунисти и готови да направят същото и сега ... ЗА ПАРИ !

245

Учуден

преди 3 години

A защо в България месото е на същата цена като в Германия, след като и в кланиците и във фермите у нас, също работят българи и то на с пъти по-ниски заплати? А и работниците по транспорта и тези в магазините в Германия получават с пъти по-големи заплати. Защо никой журналист не разследва как става тая работа?? Просто месото в България е логично да е много по-евтино. Тука е проблема а не в Германия.

244

българче

преди 3 години

Другарят Путин се храни с най евтиното месо и черен хайвер.Всички в росия се хранят с най евтиното месо и черен хайвер и то екологично чисти.другарят Путин е заявил на германците,че ако продължават така да се хранят ще ѝ докара с танките екологично чисти вустчета и по ведро бира за всяка глава от населението до пълното задоволяване на желаежите да ядат,пият и въобще да живеят.

243

Анонимен

преди 3 години

До Анонименн271Нещо си се объркал, смея ти се. А ракията беше, щото драсканиците са ти като на пиян и явно си вярваш, че са много умни, та те посъветваш да пийнеш още малко, та да станат още по-умни.:)

242

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен270 И ЩО СЕ ЦУПОРИШ ? НАЛИ ГЕЙ ПАРАДИТЕ ,*** ВЪЗПИТАНИЕТО СА ЧАСТ ОТ КУЛТУРАТА НА ГЕРМАНИЯ ? ЧЕ И НА ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПА .САМИ СЕ ХВАЛЯТ . Ракията ли те прави по образован ?

241

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 268Да не забравиш да си сипеш още една ракия. Тогава още по-образован ще станеш.:)))))))

240

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ПЛЕМЕНИКА ВЪВ ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ ! ТАЗ ГОДИНА *** ,ДО ГОДИНА НА ГЕЙ ПАРАД ,ПО ДОГОДИНА ,НАРКОМАН И ДА СЕ ОМЪЖИ ТАМ В ГЕРМАНИЯТА С ЦЕННОСТИТЕ ИМ И ДА РОДИ .

239

Циник до 265

преди 3 години

Ти си от споменатата "каста от *** и"Такива ще сте нужни!

238

Циник

преди 3 години

Догодина ще се ползват нови "алгоритми... филтри в ютуб, фейсбук, инстаграм... Цензурата се затяга още повече!Брейнуоша на" масите" ще стигне небивали размери.Формирането на лично мнение по наболяли въпроси, като миграция (подмяната на европейците), Джендъризма... Отмяната на природните полове, Грета Тунберизма... Лъжите за климата, умиращата демокрация и уж гарантираната "свобода на словото" ще бъдат забранени за дискусия... Камоли за критика.Ще се формира анонимна, безнационална каста от ид

237

Анонимен

преди 3 години

До *** Тц ,тц ! Текезарите не бяха толкова прости ,все пак въдеха продукция продавана и във ФРГ и Италия ,и Франция,Гърция ,Турция ,Арабските емирства ,Япония ..... ама новоизлюпените демократи ,виж ....са от прости ,по прости . Затова се разбират .

236

Циник

преди 3 години

Отдавна "намалих" присъствието си в този сайт, който разчита най-вече на прости посттекезесари.Пълен с лъжи и недомислици. Отдавна пиша коментарите си в ютуб... Под ZYNIKUS MAXIMUS... Там нивото е несравнимо по-високо.Фейк медиите у нас, и в Германия продуцират мюл(***), който отговаря на критериите на кокошки в кокошарник.Ако днес човек иска да добие поне приблизително впечатление... Единствения му изход са алтернативните медии. Догодина ще се ползват "нови алгоритмични филтри" в ютуб,

235

Анонимен

преди 3 години

ТАМ ИМ Е ГРЕШКАТА НА НАШИТЕ ПРЕДАТЕЛИ- ВМЕСТО ЗА ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ ДА ВЪРВЯТ ДА БЛАГОДЕНСТВАТ ВЪВ ВЕЛИКА ПУТИНОВА РУСИЯ ХАХАХАХАХА

234

Анонимен

преди 3 години

НЕ ВИ Е СРАМ!ВСЕ ЕДНО ЧЕТА РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО1КОМУНИСТИ ПРОСТИ!ВЪПРЕКИ ЖАЛКАТА ВУИ ПРОПАГАНДА ПОТОКАКЪМ ГЕРМАНИЯ НЕ СПИРА, КЪМ ГАДНИТЕ ГЕРМАНЦИ- ПЛЕМЕНИКЪТ МИ СЕ ГОТВИ ЗА НЕМСКИ УНИВЕРСИТЕТ НАПРИМЕР, А ЗА РУСИЯ НИКОЙ НЕ СЕ Е ЗАСИЛИЛ!

233

поредната пропаганда

преди 3 години

Статията е абсолютно манипулативна ! Живея в Германия от времето на ДМарката, когато нямаше източно-европейци , имаше най - много турци , тук таме някой грък и сърбин . Няма да разправям какво и как беше , само да питам "авторите" и преводачите - тогава как беше много по - евтино от сега ? Забравиха как обръщаха цените од ДМ в ойро ама заплатите - не съвсем, а и данъка солидаритет дето го натресоха заради ози-тата !

232

Анонимен

преди 3 години

Немеца без месо не можел, испанците нямало кой да им обере ягодите - явно не остаха будали, да си правят тогава роботи или да спират месото кво сме им виновни.

231

1

преди 3 години

... са си изпълнили тяхната част от сделката и дотам. По-нататък не чувстват задължения, след като не е тяхна работа или отговорност. Фразата "зелбър шулд" (сам си е виновен) често се използва ако някой се вкара в неприятност, независимо дали е от незнание или нещо не прави както трябва. Често те са можели да помогнат, но не са го направили, защото не им влиза в работата. Реално, това е една много рационална позиция, но често води до буквално стоене отстрани и гледане как нещо/някой се проваля.

230

1

преди 3 години

Германците имат едно много особено отношение към света който ги заобикаля. Тъй като се подчиняват на правила и всичко при тях е борба, те смятат, че в общи линии всеки си заслужава съдбата, която сам си е осигурил. Дори когато виждат, че има проблем и знаят за него (например, че посредническите фирми ограбват подписалите с тях договори) те се държат настрани, защото от тяхна гледна точка работниците сами са си виновни, че не могат или не знаят как да си отстояват правата. Те (германците) ..