245

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовХахаха. Абе килийник, я цитирай къде съм казал такова нещо, или руските ***, в опита да се спасите от собственото си невежество се опитвате да прехвърлите проблема от болната глава на здравата? Дай цитата да се посмеем.:))))

244

муспи

преди 3 години

Не е важно носталгията по ученото в училище, нито руските фалшификации, - важно е че евреите владеят света и ни спускат теми за дъвчене.

243

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовНо си достатъчно неграмотен, когато се говори за Кирилицата и българския й произход, да говориш САМО за Кирил и Методий, къде ходили, и как дори и някой от тях нямал българска връзка.А че тролиш някой който директно те е поставил на мястото ти заради опитите ти да "пропуснеш" българския произход на Кирилицата, това ясно определя какъв си..:)

242

Анонимен

преди 3 години

До Славян253 САЩ са наши партньори,докато Русия е заплаха за България,което бе прието и в българския парламент.

241

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 261Така е. Сега ще излезе пак наяве подривната им дейност, после ще им изметем паметниците, че много се задържаха по българските градове.:)))))

240

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е бастиона на КГБ пропагандата в центъра на София да бъде обявен за чужда агентурна централа и бъде затворен, а персонала изгонен от пределите на България.Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

239

1

преди 3 години

До Анонимен 259ИЧ не ги защитаваш. Само малко.Между другото, какъв "танц", другарю, наясно ли си, че Македония е творение на Съветите за прокарване на антибългарска политика за сметка на Сърбия? Даже и езика им са го изобретили, така че нарочно да е в противовес на българския в региона, както показват разсекретените съветски документи публикувани от културен център Иван Михайлов - Битоля.

238

Анонимен

преди 3 години

В сравнение с танца на българската политика с Македония адекватен отговор на руснаците! Не, че ги защитавам!Очаквам и нещо ново като руски отговор на българските пишман историци за твърдението - османско присъствие в българия! Не грешка с малка буква,защото България не е имало тогава а Османска Империя!

237

Анонимен

преди 3 години

Абе, русофилите не разбраха ли, че Москва е столицата на Монголската Орда, основател на Московския Сулус - Генезиса на сегашната империя на Злото !

236

жоро

преди 3 години

До Славян 253 Другарю Славян.Няма и никога не е имало славяни.Това е съветска(руска) тъпоизмислица създадена за изопачаване на исторически факти.

235

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 252Единствения който "каза" такова нещо беше ХХ, който при споменаването на произхода на Кирилицата започна да говори за Кирил и Методий, без да споменава въобще истинските създатели на въпросната, което показва, че или нарочно не ги спомена или просто не знае кои са. Всичко може да бъде проследено в постове 5, 8, 11, 14, 15 и т.н. в тая тема. Няма абсолютно никакво съмнение, че ХХ или не знае кои са авторите на Кирилицата или умишлено се опитваше да отклони от това,че е българска

234

Чебурашка

преди 3 години

До СлавянЕдинствените, които лижете разни руски части сте русофилите петоколонници.

233

Анонимен

преди 3 години

След като няма мъже в тая държава да затворят завинаги този "културен" център за руска вражеска пропаганда и агитация ще ви правят постоянно скандални изложби.

232

Славян

преди 3 години

До САЩисания ЧебурашкаПродължавай да лижеш ръката на презокеанските си господари.

231

Кирилицата

преди 3 години

До Анонимен 249 от днешна МакедонияКирилицата е създадена в Преславската книжовна школа, поради невъзможността и абсурдността на глаголицата, създадена не в земите на днешна Македония, а в един манастир в малоазийската област Витиния, игумен на който е бил Методий. Така че глаголицата е създадена в земите на днешна Турция.

230

За буквите

преди 3 години

трябва да благодарим на свети Петър Велики. Глаголицата на Кирил и Методий е нещо ужасно. Може би са били преследвани от кошмари, докато са я създавали.

229

Анонимен

преди 3 години

Разпространението на кирилицата е тръгнало от земите на днешна Македония. На тоя празник би трябвало да благодарим на македонците за буквите, на които пишем.

228

Анонимен

преди 3 години

Кирилицата, заедно с източноправославното християнство са двете неща, които разделят Европа цивилизационно на две части. Дали е било добре за България да се откъсне от центъра на европейската цивилизация е въпрос, който още предстои да се изяснява.

227

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 244Ааааах, плашенето с нероден Петко от комунистите. Нека позная, никога няма да "тропнат по масата", така че можем да въздъхнем с облекчение И за тая спекулация.

226

Чебурашка

преди 3 години

До АлоИ какво, да оставим руските мерзавци да фалшифицират най-нагло българската история? Няма да стане русофилче!