14

Анонимен

преди 3 години

Има само един правилен начин и той е известен и на децата - идете на зъболекар!

13

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Гешефф да се...самосезира,от къде има Ямболския...тръндафор пари за...импланти.Народа няма пари за...хляб,а той импланти.Току виж били и от...платина,или диаманти.Влади Горанов се чуди как да напълни...хазната,а тези...тръндафори в Ямбол си...развяват байрака и се дуят с...импланти.

12

Ямболски цървул

преди 3 години

Пак цъкане на минуси.Явно много зъбо"лекари" ....Хвърлете си дипломите в галюна,или започнете да ни имате за пациенти! Аз вече при вас работа нямам.И тези пасти за зъби с избелващи глупости си ги изяще от към отзад!

11

Анонимен

преди 3 години

Предлагам чаена лъжичка пентрит на гладно ( да се използват ръкавици, че прониква през кожата)

10

Анонимен

преди 3 години

Аз ще напиша моята рецепта, повечето ще ми се смеят, но дано някой пробва и му помогне. До преди година имах чувствителни зъби, чести болки, оголване на венците. С какво ли не се жабурках. И внезапно ме осени идеята да си измия зъбите със са;пун.Тук повечето ще се изхихикат. Да. Обикновен антибактериален са;пун. Чувството и вкусът в началото са странни. Пробвайте 3 дни. После няма и да помислите за паста за зъби.

9

със здраве

преди 3 години

наблюдаване на червени рибки в аквариум и целувки

8

Ямболски цървул

преди 3 години

Нацъкахте ми минусите.Сериозно ви говоря.Да умра,ако лъжа.Не искам да казвам клиниката,в която ми направиха имплантирането,за да не е реклама.Преродих се.А здравината на зъбите си е до генно наследство!Там ми беше на мен проблема.Иначе всички други биологични функции са ми нормални.

7

Анонимен

преди 3 години

Слушайте 2.И не ходете на зъболекар само когато имате болки, а поне 2 пъти в година за преглед и изчистване на зъбите. Ако имате болка, най-малкото с което може да отървете е запазване на зъба чрез лечение на корена, а да не говорим за вадене на зъба. Имплантите са скъпи и временни.Да не говорим и за лечение на венците.Преди време имаше статия как да се лекуваме сами от пневмония, това е продължение на статиите, за които може да се стигне до съда.

6

Ямболски цървул

преди 3 години

Нямам мои зъби от 2 години.Имам 19 импланта и се чувствам много добре.Преди това мъки с години.Много зъболекари ме "лекуваха".Всички -некадърници,които имат пациента за клиент! Усмивката ми в момента е уникална,не съм страдал от 2 години...и ям и ядки без проблем!

5

ЦИНИК

преди 3 години

Ракия!

4

Анонимен

преди 3 години

Paradontax е по-добрият избор

3

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Този път не се...шегувам.Един мой войник(когато бях старшина на рота),след това стана зъболекар.Веднъж се засякохме при него в...кабинета със същите симптоми,болки в зъбите и венците.След преглед,зъболекаря,който ме позна...естествено ми каза: Зъбите ти са в ред,за да не те болят ще позваш паста за зъби Сенсодин Рапид.Малко е...скъпичка ама поне няма да търчиш излишно по зъболекари.Откакто ме...светна това момче,проблеми нямам вече няколко години.

2

Анонимен

преди 3 години

Стига глупости! Идете на зъболекар веднага щом има болки. Повечето хора мислят за парите, един кариес е много по-евтин от гангрена, която може да ви повреди и сърцето. Зъбите не заздравяват сами, не експериментирайте със здравето си. И най-вече, ако ви се свидят пари за зъболекар - миите си всяка вечер зъбите!

1

Анонимен

преди 3 години

Половинка домашнярка също помага!