253

тъй тъй

преди 3 години

Много е неорганизирана,само дето си стои там,и не се връща при нашенската организация!

252

Snorky

преди 3 години

В Америка никой не се крие, когато изразява онова, което мисли. Странно е, че този лекар се крие като мишка. Сигурно от страх да не загуби огромната си заплата.

251

Калеко Алеко

преди 3 години

Самият факт че избора на Тръмп за Президент на САЩ беше посрещнат от нашите русофили с еуфория, като лична победа, а кремълските хакери и блогъри заляха интернет пространството с помия която изсипваха с/у неговите противници, ясно показваше какъв човек е Доналд, а и самата му визия красноречиво го показваше ... Но в крайна сметка Щатите ще си понесат последствията от избора му, а тези които не харесват Америка, да пращат отрочетата си в раССия, но аз поне не познавам такива ... !!!

250

Доктора

преди 3 години

има 3 специалности,най-вероятно е специализирал в България,естественно платени от бедните българи,защо си в тая неорганизирана страна където получаваш най-малко 300000 долара годишно,няма лошо,но защо ги плюеш,бай ганьовска черта...."храни куче да те лай"

249

бъдете точни

преди 3 години

До опасно 282 - Пять человек погибли при пожаре в больнице в Петербурге

248

опасно

преди 3 години

Пожар уби трима пациенти от руска болница само седмица след трагедията с пожар в московска болница.

247

Анонимен

преди 3 години

"В мига, в който учените осъзнаха, че не могат да очакват подкрепа от правителството, те започнаха да разчитат на себе си. Така изведнъж се разкриха нови възможности" - откровена лъжа!

246

Анонимен

преди 3 години

тоя от България в която медицинските работници масово подават оставки и работят нощни смени за 20 стотинки екстра отишъл в неорганизираната САЩ ехее

245

Анонимен

преди 3 години

Ей злобата българска няма умора - ходи в Русия, ходи в Африка...Някои искат да работят и да се развиват. Не всичко в живота е кражбата илъжата , както вие го разбирате!

244

Информационни войни

преди 3 години

Статията е същия стил с който се пискат статии за Руси1 -удебелено, италик и сърцераздирателна истрия.САМО че оръжието сега е насочено срещу Тръмп :)Явно предстоят избори!/А и при капитализма - "Без всякаква милост е. Без състрадание." е правило по принцип!/

243

Анонимен

преди 3 години

До 303Ти само САЩ и Русия ли знаеш като държави? Да си чувал за България???

242

ХА ХА!

преди 3 години

Зелените тролчета са пуснали цвик!Такова светотатство срещу работодателя им!

241

не ме гледай какво

преди 3 години

две пословици по случая:1. Не ме гледай какво правя, слущай ме какво говоря.2. За човека се съди по делата му!Зелените, да почакаме още да видим вашите кумири кви ще ги сътворят?Чува се, че нали са миролюбиви - искат да размразят ядрените опити.(освен дето излязоха от всички обвързващи с мир договори)

240

Анонимен

преди 3 години

Защо са отишли в САЩ? В държавата, в която лекарите са най-високо платени? Защо не се върнат в България, на унизително ниските заплати? Тук всичко ли е организирано?Тръмп е чалга на американската политическа система и чалгарите си го харесват. И ние си харесваме един чалгар с висше полуобразование.

239

Анонимен

преди 3 години

На кой не му изнася в щатско, да ходи в руско.

238

Олд

преди 3 години

Trump killer of USA

237

Димитър Георгиев

преди 3 години

Ами като не ви харесват щатите, хващайте самолета за москва бе другари.Там организация колкото си искаш, то фсб, то гру , още няколко такива, капризните докторчета хвърчат през прозорците, другите мълчат.Имате и друг избор - Китай.Ама не - отишли сте в САЩ,работите, печелите добре,живеете добре и по стар български обичай плюете по домакините.

236

Анонимен

преди 3 години

"Няма човек като Тръмп, без всякаква милост е, без състрадание, без съчувствие"ТОВА Е ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ И ПРОЯВАТА НА ТОЗИ ТИП КАЧЕСТВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОТНЕСЕНА КЪМ ТОЗИ ПОСТ

235

Анонимен

преди 3 години

Български лекар в САЩ: Разбрахме колко неорганизирана страна еМИ ЩО СТОИШ ТАМ БЕ ДРУГАРЮ....ХОДИ В АФРИКА

234

Анонимен

преди 3 години

Както Тръмп разбунва щатите с губернатори демократи. Забележете б0ко как мъчи перничани, защото избраха кмет от бсп!