33

горе долу

преди 3 години

До Анониментакова е да, като прибавиш напоследък че идват хора само от 3-4 свят вече 20-30 години насам не ми се мисли какво ще става тук занапредне съм видял никой от европа или канада да е дошъл тук напоследък... смятай за какво иде реч

32

Тонката

преди 3 години

Всеки Българин който иска на гурбет напъва за САЩ и Западна Европа:):):):)Никой неще в Русия и Китай:):):)Факт:):):)

31

Анонимен

преди 3 години

Бе не знам дали е пред дойчето веле, ама е ФАКТ че вече са измрели в САЩ 100 000 души от короната и са заразени 1 500 000 души. Това е все едно в България да имаме умрели вместо както сега имаме 100 души... 2300 души.

30

Анонимен

преди 3 години

САЩ са ***,а не държава.Създадени са от престъпници,избили 50 милиона местно индианско населения и клали се помежду си.Робовладелство,див запад,закона на Колт-това е тяхната история.Сега са световен терорист номер едно,избили стотици милиони хора по целия свят с техните цветни революции и демократизации,особено в страните с природни богатства.Това е държава без собствен официален език и дори без собствена национална валута.Доларът е на частната корпорация ФЕД.

29

хахаха

преди 3 години

а добър ден,аз живея тук от сумай ти години и като го казвам това никой не вярва, не е само при тръмп това тук си е нормално, голям пи ар, голяма реклама всичко друго е леш...верно сега при тръмп просто стигна невиждани върхове...отврат

28

Анонимен

преди 3 години

а Мангъровците какво ще кажат, нещо стадото дори в Швеция не сработи, едва 14%============Виждам, че не си "ЯКО-умрял" щом пишеш простотиите си, би трябвало вече да си пукнал, щото Годжи тъй каза!

27

До тонката

преди 3 години

За сина на корни си се обърАл,чиче,той е в Лондон.Недей да лъжеш!

26

Анонимен

преди 3 години

Фейк патриотите са сиамерикански прислужници.

25

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

кой е ТРЪМП

24

Анонимен

преди 3 години

Българинът ще го познаеш и сред марсианци по това, че разбира от всичко! Като тоя нашенец. По думите му излиза, че Тръмп е преобразил щатите до неузнаваемост за няма и 4 години! Ако наистина е така, значи Тръмп е с огромен потенциал. Но реално не е, а нашенеца си дрънка дивотии през свободното време.

23

Анонимен

преди 3 години

Доктор Б., защо е в САЩ??Ами за заплата 10000 долара месечно или повече.Бай *** ходи в САЩ за пари и после като му секнат почва да пл юе!!!

22

избирател

преди 3 години

Това случайно,да не е статия на Дойче веле?!Спокойно,прочетох...

21

Минаващ

преди 3 години

Много не обичам да ме правят на ***-не че понякога не съм такъв.Докторе, какво правиш в НЕОРГАНИЗИРАНАТА АМЕРИКА? Защо си там?.Като не ти харесва в Америка и Тръмп *** в Русия, Китай,Мексико,Куба,Венецуела.Там са много организирани.Заплатите са големи, стандарта е по-висок от Щатите-Ха,ха,ха!

20

яотидипровери

преди 3 години

До СЕРЕГЕЙи после доклдавай има ли няма ли хора ?!

19

тритяхту пътя

преди 3 години

хората почистват старателно ,ний пазим резултата

18

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътСмешни сте, но тъй като нищо не зависи от вас това си е само за ваша сметка. В САЩ такъв като вас е начело на държавата и това е проблем.

17

Анонимен

преди 3 години

До СЕРЕГЕЙПич, де намери това "ы"? Само ти ли имаш руска клавиатурна подредба? Кажи как го пишеш това, че аз трябва да го копирам заради теб. Да няма някой трик?

16

Това за Мичиган е

преди 3 години

истина, колко трябва да си *** да си настроиш белите трашове срещу губернатора, но жената се оказа доста смела и умна и не им се даде. А да не кажа как се разпръснаха като пилци като дойдоха 8 чернокожи с оръжия да защитават губернатора, всичките уайт *** се нас.ра.ха и се изнесоха по-бързо от зайци.

15

Тонката

преди 3 години

Кой Българин иска да ходи на гурбет напъва за САЩ и Западна Европа:):):):)Факт:):):)За братска Русия и супер развития Китай желаещи няма:):):)Факт:):):)Въпросът е,защо така?:):):):)

14

Патриот

преди 3 години

Че ФАЩ са пародия си е така ,ама тази анонимка пред пропаганда веле нагарча просто на фейк отвсякъде!