107

Анонимен

преди 3 години

Ген. Мурафчийски им го каза в прав текст - стаден имунитет се поситга с масова ваксинация. То там освен, че явно се правят експерименти с хора, сигурно и ваксините отричат.

106

Пешо

преди 3 години

А не, това изобщо не е вярно. Това противоречи на най-големия капацитет в инфекциозната медицина - доц.др.проф.акад. Мангъров.А както се знае - щом фактите противорерчат на Мангъров, то тогава не са факти.Даже аз си мисля че лично Мутафчийски е отишъл под прикритие в Швеция и е флашифицирал въпросните факти, само и само да излезне че Мангъров не е прав.Само тъй ще да е станало! Няма друго разумно обяснение!

105

Мхм

преди 3 години

До Анонимен 119От моя гледна точка, *** са тези, които садят съмнения в научните методи и рационалните решения, и се уповават на конспирации и "алтернативни" подходи в изключително неприятна за всички ситуация. Чии интереси защитават е трудно да се каже (вероятно е смесица между "влияние от някой", лично невежество и проблеми, и скука).

104

Анонимен

преди 3 години

Тука е безсмислено да се спори с платените *** на герб. Вместо да кажат на хората да пият магнезий и имунни стимулатор и да организират адекватни мерки за бързо и правилно лечение, да осигурят лекарства , затворуха хората, паникьосаха ги, крадоха пари и бизнеси и фалираха държавата.Това е не само некадърност, това е мародерство и предателство и се наказва със смърт.

103

Анонимен

преди 3 години

До LanКога ти е било забранено да ходиш до магазина или да излизаш от вас?Какъв китайски модел те гони?

102

Мхм

преди 3 години

До Lan"И никой от тях не излезе с името и авторитета си?"Имаше основен координатор на усилието и административен ръководител, който говореше от името на всички които работят (все още) по въпроса. Това беше Мутафчийски. Основния авторитет по въпроса е проф. Кантарджийски, и той е "заставал с авторитета си" зад решенията на щаба. Не знам къде сте били, когато обясняваше кое как е и защо.Швеция я критикуват на базата на коректни данни. Поне за това не може да ги обвиняват.

101

Анонимен

преди 3 години

Фейк новина както всичко от това правителство

100

Мхм

преди 3 години

До Lan"А за късопаметните ще напомня, че нашите мерки бяха по "Китайски модел", целта беше не да забавят, а да спрат вируса! СМЯХ!"Май нищо не си разбрала от мерките. Я дай изказванията на съответните ръководни лица които твърдят, че мерките били "да спрат" вируса. Нещо дали защото съм "късопаметен" не си спомням някога някой да е твърдял подобно нещо, най-малкото, защото тоя вирус не се "спира" (нито дори в Китай).

99

Lan

преди 3 години

Мхм, има? И никой от тях не излезе с името и авторитета си? Пак за късопаметните - вирусолозите бяха в разпуснатия "експертен съвет", тихомълком, без ясно обяснение защо "свършил си работата"...безкритични и немислещи са болшинството от хората. Швеция я критикуват на базата на откровено неверни данни! Макар че се очаква смъртността там да е най-висока в момента - те си го избраха, за да минат по-бързо, все още НЕ Е! И да - важна ще е смъртността накрая, когато поне 70% от хората са боледували.

98

Анонимен

преди 3 години

Изключително се радвам за неадекватните мерки, които се заключава да се демонстрира загриженост без да се харчат пари, а само да се крадат. Безпочвено и без анализи се направи възможно най-голямата паника и фалираха държавата. Под предлога за пандемия имаме диктатура с опит за замазване на всички престъпления и кражби.Отклонение на вниманието от събралите се проблеми и некадърност.Не сме имали по вредно правителство .Група хора поставиха неграмотен престъпник и направиха диктатура.

97

Lan

преди 3 години

А за късопаметните ще напомня, че нашите мерки бяха по "Китайски модел", целта беше не да забавят, а да спрат вируса! СМЯХ! Виж, това си беше явна смешка от първия момент. Не трябва да си гений, за да ти ясно, че България е несравнима с Китай - нито като икономика, нито като социална структура, нито като манталитет на народ и управляващи. Народът си спи...и още си спи и сега поема доволно плюенето на Швеция и не вижда, че то замаскира некадърността на СЗО и управляващи.

96

Мхм

преди 3 години

До LanВ щаба със сигурност има вирусолози, при това най-добрите в България, тъй че поне за едно нещо със сигурност си в грешка. Къде можем да прочетем пълния състав на всички хора които работят с щаба, остава впечатлението, че вече си видяла тази информация (въпреки, че очевидно част от нея си я пропуснала)?

95

Овчаря Йохан

преди 3 години

Стадо има.Имунинтет няма.

94

Мхм

преди 3 години

До Lan"Колко"? Колкото да не срине здравните системи на страните, както се случи на няколко места, където не очакваха зараза с такава сила и/или бяха лекомислени да не вземат мерки. Естествено, че ще има балансиране на решението срещу риска. Това се прави винаги, не само при пандемии с вируси."Нашите мерки бяха прибързани". Много убедено изказване и се радвай, че имаш лукса да спекулираш, че е така. Ако се беше случило другото, щеше да е късно. Швеция я критикуват на базата на данните.

93

Lan

преди 3 години

Как пък никой не се притесни, че в "щаба" няма вирусолози, няма икономисти...има "калинки". :

92

Анонимен

преди 3 години

Ходя където искам и нямам проблем с грипа. Ако съм го хванал съм се излекувал, ако го хвана ще се лекувам, ако е писано да умра божа работа. Но не желая некадърници да правят диктатура и да ми налагат безумни ограничения за да развиват бизнес от тях.Фалираха България и сега изнудват хората.

91

Lan

преди 3 години

Мхм, да "забави" :) и така колко и защо е въпросът? Това е въпрос на сметки, народът не му се ще да научи, че сметките са объркани. Разбира се, че трябва да има мерки за забавяне, ако здравната система тръгне да се претоварва, икономически обаче колкото по-бързо толкова по-добре. Нашите мерки бяха прибързани. Епидемията тепърва ни очаква, а икономически ресурс за нова карантина няма. :) Фактът, че така активно се плюе по Швеция не те ли навежда на мисъл?

90

Анонимен

преди 3 години

Алооо последиците от този вирус никой не ги знае!Не е като другия грип.Вие малко умни ли сте???На чалгаджията кабеларката ще гледате дето кани само гости контра на ГЕРБ.

89

Анонимен

преди 3 години

Фейк новина за оправяне на имиджа на престъпника от банкяШвеция може да си я мечтаем само.Тука некадърността ни убива , а *** реват че са уплашени от грипа.

88

Мхм

преди 3 години

До LanКакво значи "с карантинно мнение"? Наясно ли си с целта на карантината? Ако не си, целта на карантината беше да забави разпространението на вируса, не да го спре. Никога не е предвиждано тя да продължи безкрайно, или дори много дълго време, тъй че реално сега Мангъров обикаля да обяснява как се прави това, което бил казал по-рано, но реално то се прави след като ефекта от карантината вече си е свършил работата. Мангъров просто обърка местата на мерките, защото преценката му беше грешна.