58

Waffen SS

преди 3 години

Съществуващият 35-годишен бетонен скелет е доста атрактивен,може да послужи за декор/ то в нашата мила неолиберално-демократична/ татковина има много такива декори за снимане на филми по Стивън Кинг.Може да се каже,че когато от една страна са интересите и здравето на децата,а от другата интересите на партийни бизнесмени,и парите,то винаги печелят партийните бизнесмени,и парите

57

до 58

преди 3 години

Борисов е типичен пример как един пълен некадърник във всяко отношение може да бъде издигнат до генерал в пожарната и министър-председател благодарение на лижегъ3енето на една долнопробна партия като ДПС.

56

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Лошо е, когато едни пари си ги помислил за твои... - но се оказва, че трябва да ги връщаш... - е как няма да има злоба...

55

Анонимен

преди 3 години

Радев е типичен пример как един пълен некадърник във всяко отношение може да бъде издигнат до генерал в армията и президент благодарение на лижегъ3енето на една долнопробна партия като БСП и една долнопробна държава като Русия.

54

Съвет

преди 3 години

До Анонимен 44 Ами да си купим и един Грипен та Радев да миряса и да стиснат ръцете с Борисов и държавата да върви напред.

53

Анонимен

преди 3 години

до 41 ш 36я кажете кой трябва да е президент според вас?Дайне имена

52

Ха-ха-ха

преди 3 години

Ако псевдопрезидента Радеффф беше купил Грипен днеска руските бомбандировачи нямаше да посмеят да нарушат българското въздушно пространство. Между другото русофилите от днесбг къде скрихте новината за днешното руско въздушно пиратство? Само Ердоган ги оправя азиатските мръcници, унищожи им 11 Панцира последен модел в Либия за борба с хиперзвукови ракети изпратени за борба с турските дронове само че дроновете ги изненадаха изотзаде. Голяма депанциризация настана през последната седмица в Либия.

51

Анонимен

преди 3 години

Грипена разбира, Винету - НЕ, еми еднокнижник ха ха ха

50

Анонимен

преди 3 години

Грипена разбира от всичко. Важното е да е против.

49

Анонимен

преди 3 години

Готин като президент, жалко че ще трябва да го понижим един ден в министър-председател, ама пак ще си остане готин, начетен и можещ!!!!

48

Анонимен

преди 3 години

Тоя верно за нищо не става. На всяка манджа мерудия.

47

Анонимен

преди 3 години

Демагог! Той си изостави децата, сега за детската болница се загрижил.

46

Хан Аспарух

преди 3 години

Всичко вече е ясно! Нужен е нов проект, който ще струва 3-5 000 000 лв. Проекта Радев ще го пробута да се прави по време на служебно правителство, т.е без обществена поръчка. Проекта няма да става за нищо но парите ще са "усвоени". Като мине време и няма никъква болница, ще се сетим че има вариант да направим сградата на орезиденството детска болница, а президенството да го преместиме в Кремиковци. Ще пуснлме нов проект. Ще повикаме нашите хора и.т.н, и.т.н, ......Няма край!!!!

45

Ха-ха

преди 3 години

То и аз искам на комшийката, ама не ми се отваря парашута :)

44

Анонимен

преди 3 години

В село Долно нанагорнище ще строят градска тоалетна. Искам диалог и прозрачност, без компромис да се завърши строежа!

43

ахахахах

преди 3 години

До GG 31 докарал - трънки Аз мислех ,ч е Борисов ги е докарал :)))))разрешено ли ви е да пишете коментари , където да не поставяте Вожда на първо място ? да не ти удържат после от надницата

42

Анонимен

преди 3 години

Лъсна истината за ф-16 на румънските ВВС. Ф-16 стоят паркирани, а румънците гонят руснаците с руските Миг-21.И нашите самолети ще са бутикови украшения и брошки на ревера на униформата на ББС.Грипен е евтин самолет, с много ниска поддръжка, който щеше да лети наистина.

41

до моч

преди 3 години

говори от името на гробарите, те мнението си всикчи българи го казаха на изборите

40

буааххаха

преди 3 години

До руска гнида 37 Радев какво ли е търсил прави в международното въздушно пространство :))))))?"...изпълнили на 19 май планов полет над неутрални води в акваторията наЧерно море" - Абе вие съвсем не се стараете вече , подхвърлите някаква простотия и дотам . Нямате качество . Супервайзерите не ви ли се карат ??? Или и тяхното ниво е такова???

39

моч

преди 3 години

До 34 АнонименЗа ограничените , елементарни и безпросветни ТКЗС-аро - колхознически ретроградни каскети , Радефф със сигурност е достоен болшевишки вожд.За всички останали БЪЛГАРИ , спечения киселяк е страхотно недоразумение , сериозна вреда , посмешище и позор !