78

Милко

преди 3 години

Прекрасна идея, да се построи в Русе!

77

Анонимен

преди 3 години

Тоя съвсем изперка. Масларова не му ли беше приятелка

76

Конфликт на интереси

преди 3 години

Една от протестърките,архитект по образование,каза,че имала по-добър проект.Ясно защо плюе по обекта.Той може да не е добър,но да излезнат с реални факти,например:бетонът се е разпаднал,направена е експертиза,или помещенията са ниски,защото вътре не може да влезе реактор за студен термоядрен синтез.

75

Иска съгласие,

преди 3 години

ама другите да се съгласят с него.Къде е логиката?Този,зад когото стоят 1 млн.избиратели иска тези,зад които стоят повече да се съгласят с него?Да,но те смятат,че са мнозинството.Демократ е този,уважаващ интереса на повечето граждани за сметка на по-малкото.И реплика до този,който изкара РР виден полиглот-слушал съм го на английски,има тежки проблеми.Език се знае перфектно само ако си живял много години където го говорят.Я чуй РР как говори български и после казвай,че е полиглот.

74

зпо

преди 3 години

До До 76И като е толкова образован , знаещ и перфектен , защо поведението му е на озлобен от невежеството си комплексар?! Как за 40 месеца главата му не роди една идея , една инициатива , една кауза , а е пермантно прът в колелата , против и срещу ?!Как не намери 5 думи , с които да вдъхнови нацията , а сее разделение и зове за раздори по между ни?!Защо вместо към Европа и цивилизация ни тегли все назад към миналото и към СССР.Защо бореца за свобода на словото бяга от журналисти и въпроси им?!

73

До 76

преди 3 години

Ти си тотално изперкал.Президентът Радев,където е учил е завършвал с отличие, включително и Генерал щабната академия в САЩ. Знае перфектно английски, немски и руски езици. А Бай ***,твоят вожд какво знае?...освен да манипулира хората.

72

Анонимен

преди 3 години

Да се използва тая 40 годишна коруба за детска болница е ПРЕСТЪПЛНИЕ. Недоразумението Червен Ананиев да подава оставка. Щом може да харизвате 700 милиона на престъпници, може да намерите пари и за детска болница.

71

Тъпомер

преди 3 години

То хубаво ги мислят,ама пари откъде,сигурно Пеевски и сие ще трябва пак да даряват,че агънцета да кротуват.

70

Анонимен

преди 3 години

Президента трябваше да направи къмпания и да помогне не само медицити а и за построяването на детската болница а се крие в миша дупка от снката на Пеевски.

69

ноятс

преди 3 години

Съвсем катапултира горкият! Ама нормално е, след като кулата на управление на полета му е на Позитано 20!

68

Анонимен

преди 3 години

Президентът Радев е добър човек.

67

Анонимен

преди 3 години

Досега Премиерът Борисов не е направил изцепка, както им се иска на платените ***. Не приказва обши приказки като Радев. Няма го това безполезно бръщолевене , няма бездействие като Радев. Борисов ДЕЙСТВА конкрето и по същество. Няма нищо верно в помиите, с които го заливат комунистите.

66

do 44

преди 3 години

До АнонименПриятелю, ако не са ти подхвърлили някоя руъбла ( без стойност впрочем) , мисля, че си от гилдията на неконтролирано напикаващи се люде. Просто е изумително какъв завършен...сещаш се си :-)

65

Анонимен

преди 3 години

Досега президентът Радев не е направил изцепка, както им се иска на платените тpoлове. Не приказва общи приказки като Борисов, а говори конкретно и по същество? Няма нищо вярно в пoмиитe, с които го заливат гepбepacтите.

64

Искам

преди 3 години

Аз искам да съм умен.Искам и да мога да направя нещо добро, както го прави Бат Бойко.Не знам защо ми казват - Нищоправеца.Аз искам.

63

Waffen SS

преди 3 години

До аман от тоя !// Фуpaжkaтa е нагледното доказателство за максимата: - " ОТ ЦЪРВУЛА ТРЪНДАФОР НЕ СТАВА ! // Как може така да говорите за "гения" на неолиберализма, генерал-лейтенант Бойко Борисов

62

Анонимен

преди 3 години

Тоя "президент" може ли поне веднъж да каже нещо съществено и конкретно ?

61

Waffen SS

преди 3 години

Трябва да се знае,че в демократична и неолиберална България ,крайните решения се вземат от "геният" на епохата,генерала от пожарните войски Борисов.Той има зверски инстинкт за оцеляване и ще прецени,на коя страна да удовлетвори исканията.Ако вземе страната на обществото партийните бизнесмени ще се радват в бъдеще на значителни държавни поръчки,не че досега не са се радвали на такива

60

Анонимен

преди 3 години

за 40 години арматурното желязо е вече дало фира в бетона, ама вие нали много разбирате, като я направят болницата си водете децата там

59

моч

преди 3 години

До 55 Анонимен:) Не мога да отговоря на този въпрос :) Изборите са след 17 месеца и тогава ще стане ясно кой ще е.Не крия антипатията си към Радефф и я смятам за основателна , също така не харесвам и вицето Йотова , но въпреки това смятам че точно тя би била многократно по-добър и далеч по-адекватен президент спряно настоящата реалност.Ще ми се да вярвам че тя като опитен политик въпреки принадлежността си към БСП , не би си позволила да дели нацията и да ни насъсква един срещу друг.