54

живков-брежнев

преди 3 години

все пак не забравяйте,че най-богатия,най-демократичния,най-прогересивния съюз ес има интерес от такива премиери като бойко...ако не е брюксел борисов отдавна да е пратен на заслужена почивка в банкя да полива магнолиите.какво значение има тук някакъв си караниколов!важното е кой е господара и той определено не е в софия.а не виждате ли бойко как им маха,козирува и им праща целувки...в този смисъл омразния ссср беше по-благосклонен и по-честен към българия.тогава имахме поне малък суверенитет...

53

отвратитИлно

преди 3 години

Кой туризъм е засегнала кризата бе ? - НАГЛОСТ ! всички хотели бяха Фраш от 8 Дек. до 8 Март и ресторантите . Дребния Човек Не работи от 3 месеца , ама плаща осигуровки,данъци, Тройно парно,ток Гадни сте с тоя туризъм на горките Олигарси!

52

Анонимен

преди 3 години

Всяка година има излишъци в бюджета, значи могат да си позволят да намалят ДДС-то за всички

51

Анонимен

преди 3 години

До ГРОБАРМерси,да ти се връща и ти да го дуваш!

50

gosho

преди 3 години

Кви са тези глупости? В туризма и в момента си плащат 9% ДДС. Става въпрос за ресторантите и дюнерджийниците тук.

49

ГРОБАР

преди 3 години

Какво очаквате от такива герберски "калинки"?! Нали на върха на пирамидата е безкрайно *** и ограничен индивид. Именно той назначава хора по-пр0сти от самия себе си на отговорни длъжности, неслучайно всичките му министри са такива! Никога не сме имали толкова инфантилен, ***, нагъл и корумпиран прем.иер, който не може да върже две изречения правилно!ДГД, Тикварчета!

48

Да живее ГЕРБ,ОП!

преди 3 години

Целта на олигарсите, сгазили закона, е само една - да дестабилизират държавата, да създадат хаос и да избегнат наказателна отговорност.Не искаме тези агресивни бандити и олигарси,искаме си ГЕРБ,ОП,Цветанов!

47

Да живее ГЕРБ,ОП!

преди 3 години

Тарифите за протеста, зад който официално застана обвиняемия за 1 млн.лв. Костадин Костадинов-Копейкин, са били от 50 до 150 лв. Мирните протестиращи, които са били за маса пред Народното сърбание последните два дни са прибирали по 50 лв. Едрите бабанки, докарани с рейсове от провинцията, обаче взимали двойно. Вече най-големите смелчаци с кримнинални досиета били уговаряни да се бият и да провокират униформените служители, да се окървави протеста и да настане хаос. За такива-тарифата била 150 лв.Целта на олигарсите, сгазили закона, е само една - да дестабилизират държвата, да с

46

Да живее ГЕРБ,ОП!

преди 3 години

Олигархията брои по 150 лв. на калпак за кръв на метежа Васил Божков и Цветан Василев развързали кесиите, за да дестабилизират държавата Забегналите в чужбина олигарси Цветан Василев, който открадна 5-6 млрд. от КТБ, и Васил Божков, който е обвиняем за 700 млн.лв., са развързали кесиите, за да опитат да дестабилизират държавата. По оперативна информация на службите, са давали по 150 лв. на калпак, на всеки, който окървави протеста на Копейкин и влезе в бой с полицията.

45

Юруш!

преди 3 години

Досега не си спомням заседание на комисията по бюджета, на което да не присъстват министърът на МФ и шефът на КБ. Въпреки това комисията приема решението на МС и то още днес ще бъде внесено в зала. Намаляването 2,2 пъти на ДДС на туристическия бранш,който може да се изправи на крака още това лято, ще доведе до повишаване ДДС на останалите браншове до 24-25%, както и до преработка на бюджета почти в средата на годината. Но премиерът предупреди: или мин.Горанов се съгласява, или си отива.

44

Анонимен

преди 3 години

Всички ви искат оставка!

43

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26"Да не забравя, че шефа му го е избрал не защото е умен, а защото е страхлив и послушен!"За кой от шефовете става въпрос - този по кабинет / ББ /, или този шеф който каза на ББ да го назначи в кабинета!?!За другото така си е - момчето слушка и каквото му се нареди го прави!

42

Гошо...Тъпото

преди 3 години

От...зелена тиква...семе не искаме.Сигурно го е пратила...узрялата тиква да се...обяснява.

41

бай мангал

преди 3 години

и ние ромите искаме да се увеличи ддс,за да крадеме повече!

40

до 26 анонимен

преди 3 години

и много ограничен, допълва бедната си мисъл с ръкомахане и всякъкви жестове, но това не помага

39

Анонимен

преди 3 години

Абе само на мен ли ми се струва,че мисирките почти не отразиха най-важната новина от тая седмица.А именно,че напук на всички борисови фукни,мониторингът върху България по темата правосъдие продължава.

38

Анонимен

преди 3 години

аз искам намаляване брой на депутатите, премахване изборите за президент, избор с 2/3 мнозинство в НС, партиите ще бъдат мотивирани да издигат обединяващи нацията личности и ще бъде избрана онази личност, която си е авторитет.

37

Анонимен

преди 3 години

НА БЪЛГАРСКИЯ ПСЕВДО-БИЗНЕС И ДА МУ МАХНЕШ ДДС_то ЦЕНИТЕ НЯМА ДА ПАДНАТЯСНО ЛИ ВИ Е

36

Анонимен

преди 3 години

ДДС се намаля на базови стоки за да има ефект на всякъде и за всичкиСАМО СЛУШАЙ ФАНТАСМАГОРИИ....ОЩЕ ПОМНЯ КАК КАТО БЯХ ХАМАЛ НА 13 ГОДИНИ ШЕФА ВНАСЯШЕ ЗАМРАЗЕНИ ПИЛЕТА А ЗА ТИРОВЕТЕ ДОКУМЕНТАЛНО ПИШЕШЕ "КАРТОФИ".....КОЛКО ЛИ Е ДДС_тоТА ВЪПРОСНИЯ МИ БИВШ ШЕФ Е МИЛИОНЕРКЪДЕ ЛИ Е ПРОКУРАТУРАТА СЕ ПИТАМ АЗ

35

Анонимен

преди 3 години

Тоя не беше ли баламурникът,когото Баце прати с цял самолет агнета в ОАЕ,та да измоли да му дадат Божков.Само че в замяна получи шут в гУза и няколко кашона фурми от арабите.