74

Анонимен

преди 3 години

Не знам за ддс-то, но трябва да се въведе подоходно облагане.

73

полит стил

преди 3 години

от *** на ***,от уйдурма на уйдурма,от фурма на фурма и тъй до СУРВА.

72

Анонимен

преди 3 години

До анонимен44"За кой от шефовете става въпрос"Става дума за онзи, дето чува гласа на "началника" и три папи са го галили по тиквата.

71

Анонимен

преди 3 години

Ддс мазния търговец си го добавя в крайната цена. Ддс плаща реално клиента. Ама бб има друга идея

70

История:

преди 3 години

ДДС по време на комунизма НЯМАШЕ !!!ДДС в България го въведе индивида от неизяснен етнос - Иван Костовобяснението беше че видите ли трябвало да съберем пари за да направин "независима" централна банка иначе нямало да ни приемат в европаНЯМА по несправедлив данък от ДДС, защото само най-бедните плащат ДДС !!!

69

сминдух енд чесън

преди 3 години

Добър ден ,снегът пак ни изненада.

68

Анонимен

преди 3 години

А от всичко най-много искаме да си ходите ,защото ни писна от некадърници ,от лапачи и от едни пешки в ръцете на мафията !

67

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Велик е икономическиятминистър на ОПГ ГЕРБ:))) Все пак не бива да се забравя, че ДДС-то па разклати Кокалийцийката. Винкелот вика: едно решихме на Кокалиционният съвет,друго се случва в Пленарна зала. Подобна безпринципност за ГЕР$Б е нещонормално,това е арогантността на Мутрата. Но, ОП са курбанджии, хора без характер! Обичат да ги поебват, и прощават, ако след клатенето Бащицата ги захлеби доволно. Не искам да употребявам една друга дума, че тази година само тч ми е в устата;)))

66

Mister Cro

преди 3 години

Този на снимката е икономическият ни министър, нали? Е, то затова нямаме икономика никаква! Пуснете снимка и на бокича, за да разберете защо не само нямаме икономика, ами и държавата е за закриване! Празни, но алчни и самовлюбени, арогантни кратуни благосъстояние и висок стандарт не създават! Ай лека ви вечер!

65

мушмулите от Дубай

преди 3 години

След като сделката за агнетата и фурмите в Дубай е между части фирми, какво търсеше министъра там ?

64

министъра на фурмите

преди 3 години

Караниколов нарочно го избраха некадърен - най-очевидният бушон в правителството.За това го набутват в разни странни схеми като тази с фурмите, направиха го лице на тръбопровода към Перник, сега той ще строи държавните бензиностанции, караха го да 'преговаря' с Тесла за завод, той 'преговаряше' и със Фолксваген - все неща обречени на провал.Но извади късмет - преди него жестоко се издъниха Ненов и Горанов.Много mъno парче - който е общувал с него знае.

63

Dinosaurus

преди 3 години

Два месеца карантина - 18 месеца данъчни облекчения - и аз искам, "Кво ми е бе?"Обвщавам срещу намаляване на ДДС да намаля качеството и асортимента на предлаганите услуги, даже въобще никакви няма да предлагам, само ще искам!Съвършем бизнес план, ура другари!

62

Анонимен

преди 3 години

Стига с тоя туризъм.................да фалират алчните хотелиери и ресторантьори!!На кого му пука за тях, за тия алчнотии???

61

Анонимен

преди 3 години

Разбира се че ще искат! Не всеки може да се сдобие с 12 тона фурми и то от фирма, която произвежда фурми! Май верно по територията наречена РъБъ сме останали само кретеноидни същества! И най-големите такива стават министри, кой финансов, кой на икономиката!

60

Анонимен

преди 3 години

има една много хубава приказка,която описва ситуацията-никой не го интересува какво искаш а какво даваш!

59

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се увеличат данъците на други за компенсация -защо?-не може ли ви да си намалят разходите ! ДДС 9% било временна мярка- Да ти припомня ,че преди 20г. Ив.Костов повиши ДДС от 18% на 20% времинно !-още чакаме да го намалите/не сме го забравили/.

58

Лапачка

преди 3 години

Тез ДДС-та са толкова нереално високи че не истина.Ама нали трябва да лапат от някъде...

57

Анонимен

преди 3 години

Предлагам ДДС-то на туризма да е 20%. И без това повечето са чужденци, защо да не оставят в държавата данъци както останалите нашенци!

56

Мнение

преди 3 години

Министърът на финансите МФ е гл.счетоводител на България. Премиерът отговаря за оперативната работа на кабинета и контролира дейността на министрите, МФ изготвя ИО и самия държавен бюджет за следващата бюджетна година и безусловно следи за изпълнението на бюджета по пера за текущата година. Премиерът не бива да се бърка във финансите на РБ, а ако се наложи, те двамата с МФ може в изключителни случаи да поискат промяна на ДБ. Те са равни по права .Заповед "или слушаш, или си отиваш" звучи грозно.

55

Анти-мафиот

преди 3 години

Ей гробари, намалете ДДС-то на лекарствата и храните, й ако може по-малко да крадете. Щото народа ще му писне и ще ви смачка като валяк домат!