106

Анонимен

преди 3 години

Нищо по-хубаво няма на тоя свят от нагли, престъпни мутри, умиращи от глад. Отчаянието ви е мехлем за душата ми.

105

holiday 2020

преди 3 години

Надпис в хотел на Слънчев Бряг:- Хотела няма да работи през юли и август. На почивка сме в Гърция.

104

Фит

преди 3 години

На този бетониран плаж ... НЕ благодаря ... по добре на палатка от колкото там!

103

Анонимен

преди 3 години

До избирателОра с коли по 200 Иляди,не почиват на слънчев бряг,повярвай ми!Как да ти повярваме като на Слънчака Mercedes S Klass ако тръгнеш да ги броиш ще им изгубиш бройката?Да не говорим за БМВ 7 Ауди А8.Пък има и Ламборджинита, Поршета, Ферарита, Нисан ГТР та дори и Мак Ларън за 1 милион съм виждал там.Ролс Ройс и Бентлита също.

102

Sunny

преди 3 години

Моля не ни носете българи на Слънчев Бряг !!!

101

жужу

преди 3 години

Не са безплатни. Трябва консумация от бара. Отиват ***, Ганьовица и ганьовчетата, поръчват една бира и едно кафе и цял ден стоят на плаж. Не това обаче е целта на заведенията на плажа и съвсем скоро ***, Ганьовица и ганьовчетата скоро ще го разберат по трудния начин :)

100

Софиянец в повече

преди 3 години

И за какво да ходя там? Ако ви трябва бетон - имам си го в панелката, ако ви трябва м*сна вода - ей де е Перловска река. Ако ми се пие бира - на Слънчака под петарка няма, а в капанчето пред нас е левче!А ако толкова ми примъчнее да море - кеф ти Гърция, кеф ти Хърватска, кеф ти Майорка- е, малко по-скъпо, но поне е по-чисто и с по-малко мутри!

99

Анонимен

преди 3 години

Чадърите щели да бъдат с минус 50% , как ли ще се преборят с Гърция където са безплатни

98

Анонимен

преди 3 години

На слънчака му каьвам Мада ..ка!!!

97

Анонимен

преди 3 години

Какъв Неофит Рилски? Там е пирамида за наивници . Не заблуждавай хората и не им промивай мозъка .

96

пияница мистик

преди 3 години

Хахахахахахахаха :))) Прочетох само заглавието, няма смисъл да чета тъпизмите на лъжците. И се сетих за един лаф от детството: "Човекът взе парите, ОБЕЩА, каза: - Ще видим..." Намалението с 50% се прави по следния начин, едно време като бачках в рекламата се запознах с тази тънкост. Продава джинси за 100лв. вика ме, аз му лепя надпис на витрината с големи букви "-50%", а той сменя етикета на джинсите на който пише: "200лв" задраскано и отдолу "100лв" ...Хахахахах :))) Надай се *** на пияна жена

95

избирател

преди 3 години

Венче,един приятел,за подобни индивиди,като теб възкликваше..."Ти па от де падна,та не издрънча?!"Ора с коли по 200 Иляди,не почиват на слънчев бряг,повярвай ми!

94

Програмист

преди 3 години

Значи слънчака ще се напълни с нискобюджетни ***. Ще почивам другаде.

93

Анонимен

преди 3 години

Ще им останат само обещанията, някой вярва ли че цените ще са по ниски

92

Дедо

преди 3 години

НИКОИ с всичкият си акъл няма да им ходи на тия тарикати.Има малки,семейни хотелчета.Има и селски къщи с барбекюта и басейни.

91

до 93

преди 3 години

Ти, ако искаш, и в Меден Рудник ходи, ама село Неофит Рилски е някаква псевдо дупка. Там пари да ми дават не бих стъпил. Ясно е, че искаш малко рекламка да си направиш, ама с качеството хората сами ще дойдат. А там го нямате.

90

Анонимен

преди 3 години

"обещават по-ниски цени"?! Веднъж ли, дваж ли са ни обещавали?

89

до 79

преди 3 години

Венче, Венче... Така и не разбра, че тези с колите за по 200к са 99% автомобили на оперативен лизинг... Защо казвам ли? Ами имам спортен автомобил и семеен, чисто нови, сменям на 2 години сумарно за половин милион. На компанията ми са. Голямата гъзария някаква фирмичка да може да си позволи 2000лв. месечна вноска за топ модел автомобил. Леле, страхотна класа! 1000 евро месечно. А високата класа, ходи на френската Ривиера, по гръцките острови, в Аплите и т.н.. Тук ходят псевдо мутри бедняци.Мерси

88

Българин

преди 3 години

Аз тази година за втори път отивам в село Неофит Рилски. Имат страхотни къщи за гости, вежлив персонал и вкусна чиста храна от която не получавам разстройство! А историческият парк до селото е уникален! Не стъпвам в бетоните на мутрите!

87

Анонимен

преди 3 години

В Слънчев бряг търсят само баламурници да им работят без пари или туристи самоубийци с предварително написано завещание