46

Бочко

преди 3 години

Само море ви е в главата а кой ще работи я марш на село

45

Зозо

преди 3 години

Нали съм ви писал тук още март месец. По черноморието тази зима почиваха, сега ще почиват лятото и после пак зимата ще си почиват :))))))))))))))))))))))))))))))) И още нещо, абе защо не пишете, че Турция е намалила 7 пъти покупката на руски газ. Преминали са на 70 % втечнен от САЩ, Алжир и др. Турски покок пълен на 30%, БГ путинистите трябва да ядат боб за да пълнят тръбата за Сърбия :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Ако въобще я довършат :))))))))))))))))))))))))))))

44

Анонимен

преди 3 години

Да не се лъжи,в някои хотели,може и да има намаление,но ресторанти и кафенета едва ли,гледам обяви в джобс сервитьори бармани готвачи с по 2000 лв как ще им плащат с ниски цени,и то точно на Сл.бряг

43

Васко

преди 3 години

Я дайте пак снимки от спуканите тръбопроводи, за да се надъхаме още повече. Освен, че не работихме 2 месеца, ще идем и на море да се изчипкаме евтино във феk***лии , но ще платим само 12лв за сянка. Ще чакаме 1 час да ни донесат развалената цаца измита във фургон със съмнителна хигиена от персонал, който работи само защото е заробен с кредити.

42

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Нещо не ми се дават на Митьо Очите---------------------------------------------------------Очите е вътре на топло засега, колега.Другите мутри и най-вече мутреещите се пишлeмeта правят проблемите големи.Усетиха, че няма да има парички за всички както досега!Несебърския кмет е подсъдим и се крие като мишок !А в така нареченото дружество "Сл.бряг", за работа като пазач, чакат около 80 човека, като накрая на-големия връзкар се урежда.Корупция и кражби са разяли Община Несебър !Скоро-фалит !

41

До 44

преди 3 години

Много сме бе ***. А ти ходи там да им пълниш гушите.

40

Анонимен

преди 3 години

Няма, два път и НЯМА да отида на бг черноморието!

39

Цецо панамерата

преди 3 години

Не ни трябват скасаняци на Слънчака, моля Тея с 500 те лева в джоба у лево. С бурканите към Гърция, там е за вас. Не ни мислете аз си бачкам обекта от 12 г. в слънчака все излизат далавери пари съм изкарал дет не сте видели толкос на камара. И пак ще има. В моя бар българи кат чуя и ги гоня. Мишоци да избират най ефтиното в менюто не търпя ве ей

38

Софраджия

преди 3 години

Ресторантьорите нещо за намаляване на цените помислиха ли?Предлагам този сезон:Бира -1,50лв Водка-1,30лвЦаца-4лв Сафрид - 7лвПържени картофи -2лв

37

Практичен

преди 3 години

Да кажем НЕ! на ферментиралите стари мутри по морето, като славчо христов и прочее боклуууци на прехода. Да ги оставим да фалират. Гърция, здравей!

36

Анонимен

преди 3 години

В бетонения и оповръщан от западняци Слънчак няма да стъпя, ако ще пари да ми давате. Коронавируса ви най-малкия проблем там, така че много ви здраве.

35

Дани

преди 3 години

Да ги спасяваме а? Там да си изхарчим парите. Колко патриотично. Обаче не е. Всеки лев похарчен при мутра прави мутрата все по силна. Когато много хора купят от него утре той ще купи мощен джип и пияният му син или любовница със същата кола ще претрепе децата ви или вас самите по пътищата. Това е смъртоносна въртележка, да дадеш пари на някой за да те трепе. Баста мутри. В Бг хотел не стъпвам, отскоро и в кръчми и ресторанти. 0 лв. от моето семейство. Яжте си намаленото ДДС

34

Анонимен

преди 3 години

"Хайде на море! В Слънчев бряг обещават по-ниски цени"ХА-ХА-ХАТова ми звучи като "ЗдравейтИ, ЕдиотЕ!"

33

Анонимен

преди 3 години

До по-ниски за кого?Не мутрите прецакаха Слънчака.Прецакахме си го ние сами.Разни пенсии надуха врява до небето, че било много шумно и младите пиели та и секс правели представи си.Не могло човек да си почине там.Аз ходех да ям и да пия(не да се освинвам) с приятели и да гледам танцьорки.После журналята започнаха да правят филми да покажат колко е гадно младите да се забавляват и накрая Валерката Симеонов тотално прецака нещата.

32

Игнат

преди 3 години

Сл. Бряг си е олицетворение на това какви хора сме, какво можем и как го можем. Нищо повече...

31

Гашо

преди 3 години

Трябва да си доста слънчасал, че да се засилиш на нашето Черноморие. В Гърция е в пъти по спокойно и чисто, а жените са по - ниски от тук. Калъфите търсят за една пица на плажа 20 кинта, ми в Гърция е 8 евро бе мутри

30

Хмм

преди 3 години

Както се викаше - добре че гърците са ни взели халкидики та да имаме къде да ходим на море. Иначе и него щяха да го бетонират!

29

Анонимен

преди 3 години

Мутрохотелиерите с дебели вратове и глави няма как да разберат,че хората отдавна търсят природата а не панел и басейн.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11А как ще е с гангстеритеБългарите не искат да стъпят на Слънчев Бряг заради тяхГангстерите нямат нищо общо.Скъпи нощувки в захабени хотели, лоша храна и в хотелите и в заведенията, лоша храна и по обектите за бързо хранене, супер скъп алкохол от нисък клас.Не можеш и да оплакнеш окото вече.Танцьорките си бият камшика около полунощ.Баровете са почти празни заради надутите цени и няма какво да си дават толкова зор.

27

Иво

преди 3 години

Направо си счупих краката от бързане,още днес тръгвам. Нямам търпение баш в тази *** да стъпя