48

Анонимен

преди 4 години

Че,колко повече?Но като най-посредствения от всички досегашни опоненти на Борисов, за Радев няма никакво значение - той печели..почетното второ място!

47

Анонимен

преди 4 години

Мен лично не ме интересува тя мойта младост мина в лъжи и оправдания ко щат да са трепят

46

Анонимен

преди 4 години

Радев е същия като Борисов. Поредната калинка от серия службогонци, предатели и слуги на чужди държави и интереси.

45

Анонимен

преди 4 години

Не искаме да се смяна властта,НЕ искаме,тези,които искат да дойдат на власт и правят атентати срещу правителството ,НЕ ГИ ИСКАМЕ!Не ги искаме!Те са терористи,бандити,крадци,мафия !Искаме си ГЕРБ,ОП,Цветанов!

44

Анонимен

преди 4 години

Анархо-капиталистите събориха държавата за да приватизират всичкo и да управляват според законите на джунглата Тези хора мразят социалните политики, мразят всичко, което е различно от тях самите. Те са расисти, ксенофоби, хомофоби, антисемити и нелиберални. Мразят науката и технологиите, мразят Европейския съюз, но упорито цоцат пари от там. Няма смисъл човек да си губи времето и да слуша подобни хора.

43

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКогато няма алтернатива, остава само фаталния край на държавата. Жалко за българите ако не виждат друга алтернатива.

42

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАз изобщо не съм от никоя партия,нито гласувах за ГЕРБ,но знам,че ако ГЕРБ и сегашното правителство падне, идват най-големите мафиоти и крадци,тогава ще ревете , но ще е късно!Защо да си правим сами лошо на държавата и страната?Трябва да сме откачени да искаме предатели,мафия,крадци и убийци да ни управляват!Искаме и Цветанов да се върне,защото иначе няма кой да озапти престъпниците и ще настане ад в държавата!

41

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИскате си герп,защото само чиновниците му ручат,а другите се дзверят.Това няма да продължи.Гаранция.Иначе от ЕС нямаше да продължат наблюдението над нас заради несправяне с корупцията и лоша правораздавателна система.

40

Анонимен

преди 4 години

Радев така и не си намери мястото, така и не разбра, че Нинова си заложи главата и го избута към властта. Кариерист до мозъка на костите си! Нищо добро не ни чака с такъв егоист!

39

Анонимен

преди 4 години

Като видя социопатката Тонка Ристова,не и слушам фростотиите и си пускам музика.Едно и също-дъра бъра.Само трима ли са соционекролозите в тая държава,бе.Няма ли млади,наскоро завършили хора.

38

Анонимен

преди 4 години

Не искаме насилници и бандити,убийци в държавата си,искаме ГЕРБ,ОП и Цветанов да управляват!ГЕРБ НЯМА АЛТЕРНАТИВА!Разберете го!Пуснали са цяла армия от хора и няколко медии,да свалят правителството,ни не ги искаме,искаме си Цветанов и ГЕРБ!!

37

Анонимен

преди 4 години

Радеф и Боко пълен нонсенс военни да ти говорят за икономика и демокрация. Някой ще се учуди ли що тая държава е вечно на дъното, то май и дъно няма свободно падане.

36

Друго е да си ЗКПЧ !

преди 4 години

С толкова книги за ЗКПЧ и на историята на БКП, колкото Румен Радев е прочел, не можем да се мерим ние обикновените читатели на Винету ..........

35

Анонимен

преди 4 години

Гумен гадев е в паника, че губи сладката Властчица и става нервен

34

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

До БСП са гад.иниАбе *** няма по комунистическа и червена партия от ГЕРБ това първо.Ние сме единствената територия в света където хората помагат на държавата в тази скалъпена пандемия.Работя в чужбина от 3 месеца не съм на работа и днес ми се изплати 80% от моето възнаграждение на куп.Няма заеми, няма 60-40 няма празни приказки да не говоря, че само в нашия район има около 20 пункта за раздаване на безплатна храна плюс кафе и плодове всеки божи ден.ГЕРБ е червената чума за България.

33

Гербер

преди 4 години

Аз съм чел само корицата на Буквар, затова сега диктувам на тати, виден бкп деец, да пише вместо мен

32

Анонимен

преди 4 години

Тези,които искат властта,от няколко месеца правят атентати срещу България,да не мислите,че животницте се заразиха случайно или случайно се случваха разни други неща?Това бяха атентати срещу държавта ни с цел,свалянето на правителството!Сега вече и заплашват с убийства и оказват натиск,запалиха сарая на Доган,плащат за кървави протести и хаос,медии,***,а още не са дошли на власт,представете си ,ако дойдат на власт ,какво ще е !

31

тритяхту пътя

преди 4 години

началниците ще пуснат боки като стотинка във фонтан, това ,че не даде на хората по две кила кайма му изяде главата

30

БСП са гну.сни

преди 4 години

Само крадат, лъжат , оплюват , хулят, интригантстват. Нишо не правят нито техноимпексовата , нито ф-а-т-м-а-к-а.Хем крадат много , хем обвиняват другите , че крадат.Всички приватизатори са техни и те крадат сега от държавата.

29

Гербераст-Патреот

преди 4 години

Вождът е прочел само една книжка, я ние още по-малко.