68

Гацо Бацо

преди 3 години

Да така е ! Радев управлява НСО и е управлявал летците .Резултатите ги знаем.Ай моля ви се да не се опитва да управлява повече .Резултата е очеваден .....

67

Ааааааааааааааа

преди 3 години

Враца да стане столица!!!!!!!!!

66

Ааааааааааааа

преди 3 години

Само Ботев Враца!!!!!!!!!

65

?!?

преди 3 години

Тая професорка яко маже, за да оправдае недомислиците, който избълва президента. Пример: На Радев му остава доста време начело на държавата. Не остава му по -малко от това на правителството, а предизборната кампания вече започна. С радост ще се разделя с това недоразумение радев.

64

Няма да се,

преди 3 години

защото Боко залезе, никой вече не го бръсне за слива! Ще си остане в историята като най простият премиер в българската политика! И бай Тошо беше ***, но поне беше хитър селянин и см.учеше яко от СССР.

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6"Идва края на мутрата и всички негови послушници."Направо си е дошъл - вече ДВАНАЙСЕТА година. С Мун..о отпред и сенарската вила отзад - трольо, щурм, в атака!

62

ГЕРБ = Мафия

преди 3 години

Конфликтът в България е между народа и мафията, която си има държава. Това между Радев и Борисов е само малка част от този конфликт.

61

Анонимен

преди 3 години

борисов и кабинета му да дават ОСТАВКА! срам ме е, че съм подкрепял герб

60

Анонимен

преди 3 години

Долу Мутрата от СИК!

59

Анонимен

преди 3 години

Тоя пък платен гербав ***...Искал си Цвък, най-долното ченге, еманация на ченгеджийството в България!Искал си гербавата шайка...Искаш, ама скоро няма да можете!Съд и затвор за съсипниците на Родината ни!

58

Днес Ж. Желев

преди 3 години

Би написал: Държава където Една партия & Една икономическа групировка управляват, си е мо то мо формулата на фашизма!Виж 33 - 45 стр в Дисертацията на Др Ж. ЖелевЧерните ангели Ii серия иНа всеки километър - до Париж и назад

57

Тъпомер

преди 3 години

Кризата тепърва ще покаже на кого е изиграла лош номер,ON AIR май и те ще кунсумират едни дарения от Пеевски.

56

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

до ХА - ХА - ХАха-ха-ха-ха-ха-ха...

55

ХА-ХА-ХА

преди 3 години

Радев е умен. Тиквата е ***.Радев е пилот. Тиквата е мутра. Треторазредна мутра !Радев е смел. Тиквата е страхлив.Радев е почтен. Тиквата е селски хитрец.Два свята, две различни вселени ...Конфликтът е неизбежен.

54

Анонимен

преди 3 години

Четири години Радев Президент, четири загубени години за България !

53

Анонимен

преди 3 години

Не искаме властта да се сменя с други партии,различни от тези,които в момента управляват - ГЕРБ,ОП,искаме си обратно Цветанов,не искаме тези насилници,които искат да свалят властта и от няколко месеца правят атентати срещу правителството,,включително и заразиха животните на хората!

52

Решетников

преди 3 години

Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и след неговото одобрение.

51

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ коя ти е алтернативата,която не смееш да изречеш и напишеш?Коя?Напиши я,или се страхуваш,че ще ти нахакат минуси!ГЕРБ,ОП,Цветнов нямат алтернатива!

50

Анонимен

преди 3 години

Не искаме насилници във властта,искаме си ГЕРБ ,ОП,Цветанов!Тези проявяват насилие от няколко месеца,още преди да вземат властта ,не ги искаме,искам еси сегашното правителство!

49

Върл врачанин

преди 3 години

Само Ботев Веаца