84

Мен

преди 3 години

Трудно е да ограбиш някой, който си стои почти през целия ден вкъщи. И да мръдне за кратко, останалите членове на семейството ще са там. Сега след извънредното положение всичко ще бъде постарому. Вервайте ми!

83

4epa

преди 3 години

ЗАЩОТО БЯХА ЗАЕТИ ПОЛИЦАИТЕ ЗА ТОВА - СЕГА ЩЕ СЕ ОРГАНИЗИРАТ С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ПРОЦЕНТА ЩЕ СКО4И ТРОИНО !!!!!!!!!!!!!!

82

ЕТО КАКВИ СА

преди 3 години

Грабители, Еничари,,Разбойници,Българоубийци!

81

Анонимен

преди 3 години

Насилници и бандити,които заплашват законното правителство с убийства,искат да вземат властта в България,НЕ ВИ ИСКАМЕ,бандити и подпалвачи,биячи и криминали!

80

Сакамето

преди 3 години

Много лъжите бря.

79

Анонимен

преди 3 години

ГРОБ е организирана престъпна група за ограбване на народа!

78

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПрестъпноста е в управлението и тяхното обкръжение, там е на много високо ниво, Борисов, Пеевски, Доган, Цветанов, Горанов, Гешев, Цацаров, Манолова, Домусчиев това са истинските престъпници........Глупости,престъпници били,абсолютни лъжи!Престъпници са тези,които работят срещу законното правителство и правят атентати срещу държавата,палежи,заплахи за убийства,плащане на хора да провеждат и окървавяват протести,включително и побой над полицаи,плащане на ***

77

Анонимен

преди 3 години

Четвйки статистиките на МВР, оставам с убеждението че престъпността у нас е вече отрицателно число! За последните десетина години я намалиха, май-малко, с 250%...

76

Анонимен

преди 3 години

Никой не иска повече да ни управлява мафията ГЕРБ.Престъпноста е в управлението и тяхното обкръжение, там е на много високо ниво, Борисов, Пеевски, Доган, Цветанов, Горанов, Гешев, Цацаров, Манолова, Домусчиев това са истинските престъпници.

75

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ не могат да управляват провалиха се във всички сфери. Измисленната пандемия показа в какво окаяно състояние се намира здравеопазването, така е и в останалите отрасли.Управлява ни бивша мутра крадец на коли, пълен некадърник, страхливец, примитив заобиколен от некадърници и крадци.При равен старт с Румъния дори ние бяхме преди тях, 11 години по късно те са със 2 обиколки преди нас.Не искаме повече тази банда да ни управлява.

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Искате, ама скоро ще ядете шутовете с кубинки в главата!".............Сега разбираш ли защо не ви искаме,виж си изречението горе,защото си служите с насилие!Ей затова не ви искаме! А аз не съм от ГЕРБ,но трябва ГЕРБ да управлява!

73

Анонимен

преди 3 години

Това е атентат срещу законното правителство и организирана криминална мафия,която иска да свали властта,за да не бъдат осъдени за престъпленията си и организират пуч срещу държавата ни,платени протести,***,плащат на медии и гамени,не ги искаме,искаме си законното правителство на ГЕРБ,ОП,а не мафиоти и руски марионетки!

72

Анонимен

преди 3 години

Искате, ама скоро ще ядете шутовете с кубинки в главата!Обрахте всички до шушка!

71

Анонимен

преди 3 години

Ще протестираме докато мутрите от шайката влязат в затвора!

70

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ съсипаха България и всички искаме тези престъпници в затвора./////////Истината е,че ГЕРБ се опитаха да осъдят престъпниците,които вредиха на държавата и я съсипаха,затова престъпниците искат да ги махнат от властта и дерибействат отново!Тези,които искат да вземат властта са мафия и плащат на протестиращи да проливат кръв,за да постигнат целите си,убийци,саботьори,биячи,не искаме насилници да управляват държавата!Не искаме,искаме си ГЕРБ!

69

Анонимен

преди 3 години

Долу Мутрата от СИК!

68

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ съсипаха България и всички искаме тези престъпници в затвора.

67

Анонимен

преди 3 години

Всички искаме престъпното некадърно правителство на ГЕРБ да падне което съсипа България.

66

Анонимен

преди 3 години

gerb, това вече е нелепа новина... озаптете се защото изглеждате смешно! ОСТАВКА!

65

Анонимен

преди 3 години

Без ГЕРБ,ОП,Цветанов ,България ще бъде съсипана,не искаме да се сменя властта,не искаме!Подпалвачи,биячи,убийци,заразяващи животните в България и правещи диверсии и саботажи в държавата ни, НЕ ГИ ИСКАМЕ да идват на власт!Искаме си ГЕРБ,ОП,СДС,Цветанов!