20

дедо Ташунко

преди 4 години

Пътуването с круизен кораб е скъпо удоволствие, което могат да си позволят само крадците и парвенютата. Половината от човечеството живее в унизителна бедност, но десетина % живеят на гърба на останалите. Не завиждам на богатите, само ги съжалявам. Това, което се случи с круизните пътешествия е Божие наказание! А на екипажите им се плаща и не са за съжаление. Къде е драмата тук? Слагайте минуси, това ме кефи!

19

no name

преди 4 години

До предните коментатори - като четете, поне осъзнавайте написаното. Пътниците са отдавна евакуирани, това е само персонал. Не са отишли да си гледат кефа,а да бачкат.Кината, театрите и пр.забавление на тия кораби да не мислите,че работят в момента?Седят по каютите като мишки и откачат.Компаниите се правят на луди и не организират транспортирането на служителите си до суша. Ако ваш близък е блокиран по тозаи начин,без ясна представа кога и как ще се прибере, друга песен ще запеете

18

морски

преди 4 години

Бял кораб, черна работа !

17

гост

преди 4 години

Не можете 5 реда да напишете без грешки, неграмотни м.исирки

16

Ф.С.В.

преди 4 години

Отделно в момента на голяма част от екипажите на Круизните кораби им се плащат заплати без да работят -няма пасажери няма обслужване -((седят си по рейдовете някой залив и така!)) Освен ако не сте конвенционално лице в машинното ) Там винаги има работа за целият китайски народ)

15

Ф.С.В.

преди 4 години

АЗ не мога да разбера какви моряци са в днешно време? Контракти по 2 месеца и плачат? Навремето контрактите бяха 7 месеца плюс 2 или 9 месеца плюс два-Ако сте на риболовен кораб от Океански риболов -то по 6 месеца не бяха стъпвали на земя -Кораба хваща риба и я предава на кораб база и така -взима храна и гориво от кораба база и продължава! Ако сте на голям танкер-взима петрол буквално от плаваща бочка е шлангът на няколко мили от сушата- и после пак така го разтоварва- А тук за 2 месеца Ореваха!

14

ХА-ХА-ХА

преди 4 години

Светът се управлява от карикатури !От Путин, Меркел, Макарона ... до Тръмп, всичките са пълна пародия на лидери.У нас пък управлява най-голямата карикатура - човекът с 1 000-та прякора:Тиквата, Суджука, Буда, Барбас ***, Мутрата, Пощенския гълъб на Ердоган, Суджук паша, Баце ...Оказа се, че в цяла Европа има един единствен държавник.И той се казва ... Неговото име е ...Александър Лукашенко !Само той не затвори народа си.И направи Парад на победата.За Беларус обаче се мълчи ...

13

Айде сега

преди 4 години

Тези круизи са малки градчета, имат кина, ресторанти, басейни сауни казина, за 60 дни ще минеш през всички развлекателни части, ще си отядеш и отпиеш, по цял ден леж на аванта, някои хора едвам връзват двата края те ще се самоубиват. Джурналята по зял ден си драпат макарите в опити каква сълзлива история да сътворят

12

Анонимен

преди 4 години

Управлявани сме от накадърници и то не само в България. В цял свят управлението доказа че нямат подготовка даже за вирус със смъртност от нула цяло и нещо си....%%%Побъркаха света , некадърници

11

Анонимен

преди 4 години

И аз кво???

10

Handel

преди 4 години

До до дедо ТашункоАми че то българина си е ***, неграмотенм злобен и завистлив.

9

до дедо Ташунко

преди 4 години

Ти не разбра ли, че ста въпрос за екипажа?

8

Handel

преди 4 години

BBC този път. Ър искат да кажат, че трябваше да евакуират екипажите и да затворят пътниците по корабите?BBC, DW и CNN др чудят какво да измислят, само и само да поддържат Новия Световен Ред, където балъците ще бачкат и ще плащат данъци, а такикаттие ще ги тупат по рамото "Брав, браво! Хайде сега да се напънем още малко вие всички да дадете!"Това го наричам бюрократичен комунизъм - социализна се срина, защото чиновниците не могат да управляват ефективно; затова те сега само парите изземеват.

7

Ихаа

преди 4 години

"Той очаквал да се събере отново с партньора си, който също работи за компанията."ДА РАЗБИРАМЕ ЛИ, ЧЕ ИДЕ РЕЧ ЗА АНAЛHИ ПОМПИ?

6

дедо Ташунко

преди 4 години

Много се радвам за всички блокирани. Пожелавам им още две-три години престой на тези безумни круизни кораби. Хората нямат какво да хапнат и веднъж да ден, а някои от.репки си правят круизи. Бог забавя, но не забравя!

5

Анонимен

преди 4 години

Как е възможно при такава здравна криза да има изобщо круизни кораби.Този бизнес трябва да е ЗАБРАНЕН !!1Такива сульовци от круиз ме заразиха.Пасмина скапана.

4

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

За туй, всяка жаба да си знае гьоля, асдисали фалипръцковци !

3

хахаха

преди 4 години

ми прати твоя снимка

2

Анонимен

преди 4 години

Тея па. Много са се разглезили. Стой си на кораба, яж, пии и чакай да те свалят. Голяма работа.

1

Анонимен

преди 4 години

А защо сте сложили снимка на гнома Меси под тази новина ?