14

ПорЦелан

преди 3 години

Спада или липсата? Нещо много не ми е ясно. Преди десет години ходихме на едни бунгала в Балчик въпреки почти пълната липса на плаж няколко пъти. Можеше да пуснеш децата, готвачка готвеше каквото и поискаш и децата я го ядяха. Сега там набиха някакви пилони и издигнаха бетонна грамада която си излива тоалетните в плажа до пристанището. Вече ходим в Гърция. Пътя е почти два пъти по малко.

13

жерб победа

преди 3 години

Предлагам подобно на ваксинирането, почивката на черноморието също да стане задължителна. Министърът да се разпореди, а полицията да следи и принудително да извозва отказващите да се подчинят.

12

Dinosaurus

преди 3 години

А, сетихте ли се, че АМ Хемус би трябвало да води до и "на север от" Варна? И че на румънците Балчик им е "на юг" и на 1 час път? Пък и той е създаден като курорт от тях, покрай Двореца на реджина Мария. Обаче в последните десетилетия българските бизнесмени-хотелиери сринаха стария град и го направиха да прилича на Слънчака и на Ж.К.Люлин покрай морския бряг. И останаха ... само "руски групи". Румънците го ползват за уикенда, западните туристи изчезнзха, а на българите и така им е далече.

11

Анонимен

преди 3 години

Дадоха ни приватизационни куфари да си купим крайбрежието. Направихме бетонови чудовища без канализация. Наехме малко за над минимална заплата плебеи да ни работят. Храним пияните британци с претоплено вакуумирано пилешко, поим ги с ментета, пей сърце. Изведнъж мандрата спира и се изкарваме страдащи стожери на икономиката. Сега ще си поискаме дотации, защото така сме свикнали. Ама защо раята не рони сълзи ?!? КАКВИ РОДОЛЮБЦИ СА САМО, СРАМ И ПОЗОР !!!

10

Пенка Стоева

преди 3 години

Помислихте ли да намалите цените? Пробвайте, може пък да е успешна стратегия. България не е само София. Свикнахте да дерете кожи, е сега ще се наложи да работите на минимална печалба. Аз лично ще изчакам да мине Юни, ако трябва и Юли, да глътнат вода част от вас хотелиери и дано Ви уври кратуната, че този сезон ще е различен и трябва да намалите цените, ако искате да работите.

9

EЛЛАДА

преди 3 години

Гърция е на шест, бате. На следващите избори гласувайте с главите си, не с джобовете. Или вървете по дяволите, така или иначе сте обречени

8

теа па

преди 3 години

с герб е така, още ли не сте свикнали. Каквото може да се ос ере, се ос ира, вече и буквално. Сами си ги избрахте

7

жерб победа

преди 3 години

а увеличаването на фекалиите не ги ли притеснява или то няма връзка :) :) :)

6

сезон

преди 3 години

Балчик е класа - без значение социализъм или демокрация, Балкантурист си знае работата. Няма да остане без курортисти и това лято.

5

Анонимен

преди 3 години

До БСП са гад.иниМеждодругото ГЕРБ съзнателно оставиха електората им да докара вируса в България...

4

Анонимен

преди 3 години

Тези направо са смешни с техните оплаквания. И какво, да ви закарат насила туристи?

3

1234

преди 3 години

Надявам се да ви се изясни до следващите избори, и да не ходите за гъби. Руските туристи са ни спасявяли мноого пъти, но герб наритаха и тях. Кой каквото си направи друг не може.

2

Анонимен

преди 3 години

Земя под аренда, жито, зеле, царевица и картофи, които се работят от персонала. Няма да са на загуба.

1

Ел

преди 3 години

А снимката защо е от Албена?Питам само.За балчиклии сезон може да няма,но за Албена ще има.