18

Анонимен

преди 3 години

Хидроксихлорохинът е по-скоро вреден, отколкото полезен и няма да помогне срещу вируса, ако сте се заразили, казвам ви го като химик и фармацевт!!Но президентът на САЩ има право да пие, каквото реши , на негов собствен риск!

17

Циркус Булгарикус

преди 3 години

Всички български евроатлантици , като се започне от Роско Плев. , мине се през Мони Паси и се стигне до форумните лъвове , начело с калеко алеко пият белина за да се еднакви с кумирите си от сащ ! Страничен ефект е загубата на логика в мисленето , но пък желанието за крадене компенсира намаления интелект !Част от твърдия електорат на герб (ромите) са започнали да пият белина с цел да поизбелеят , но за сега си остават само опитите и добрите намерения !

16

Анонимен

преди 3 години

Оставете човека да пие каквото си иска ! - всичко Мара втасала ама за президента на САЩ се загрижихме.Не се гледаме какви сме смотльовци и нещастници обаче на Тръмп акъл ще даваме ! - ние, кои сме ние и кой го е грижа дали съществуваме.

15

Анонимен

преди 3 години

От СоФарма ли го е купил.

14

Анонимен

преди 3 години

Много манипулативна анти Тръмп статия. Лекари на първа линия го пият профилактично, предписано му е от лекарите на Белия дом, все пак Бай Дончо не се скрил в бункер като малкия плешив диктатор на изток,общува всеки ден с хора,и се пази. СЗО твърди,че е вредно,явно е точно обратното полезно е.

13

Човек

преди 3 години

Хлорохинът чоже да се взема ПРИ ПЪРВИТЕ ПРИЗНАЦИ НА ВИРУКНА ИНФЕКЦИЯ - ГРИП ИЛИ КОВИД. НО ПОВЕЧЕ ОТ 5 ДНИ - НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА. ВЛИЯЕ ВЪРХУ СЪРДЕЧНИЯ РИТЪМ, ЧЕРНИЯ ДРОБ И УШИТЕ.

12

Sveta

преди 3 години

Тръмп е пич!

11

Sveta

преди 3 години

***, /авторката на статията/ България НЕ МОЖЕ ДА ЗАБРАНИ ИЗНОСА МУ, след като в БЪЛГАРИЯ ИЗОБЩО НЕ СЕ ВНАСЯ, НИТО ПРОИЗВЕЖДА!!! Но, трябваше ДА РАЗРЕШИ ВНОСА МУ!!! Сетиха, се обаче , че СА ЗАБРАНИЛИ ПРОИЗВОДСТВОТО МУ преди години / и , да ги питаш защо!?/ и започнаха /уж/ да го произвеждат!???

10

Помнещ

преди 3 години

Мине не мине време И Ни го натрисате Тоя! Що бре писарушки?! Спя спокойно И без да знам какво " пие" мисли" или каквото и да е!-:) Звучите ми натрапващо и ангажиращо ! Па на годинки си е вече! И топа да хвърли друг ще го смени! Незаменими хора НЯМА!-:)

9

Анонимен

преди 3 години

Сега последно на братушките бояришника ли да пием или на бай Дончо белината, че се обърках?

8

ХИНИН

преди 3 години

Хидроксихлорохин е синтетична форма на Хинин. Хининът се ползва от 1000 години, а през комунизма беше задължително лекарство при всеки грип и настинка. Хората с реватоиден артрит го пият години наред. Да, има странични ефекти, но нека не преувеличаваме.

7

Зозо

преди 3 години

Тръмп ме съмнява, че пие по 3 облака 100гр. мастика / 50гр. мента :)))))))))))))))))) С овче мляко :))))))))))))))))))))))))))))))))))) и го боли муя за коронавируса.

6

Анонимен

преди 3 години

Тръмпи, по наше време имаше дезинфиктант "Веро".Изпии една "Веро" и ще можеш да правиш балончета като се у ригнеш.Успех!

5

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

а в ИНДИЯ лекар проба върху себе си лекарство за уж коронавирус и почина

4

Анонимен

преди 3 години

Това си е негова грижа, посъветвал се е с когото трябва.А за страничните ефекти... и водката има странични ефекти...

3

Анонимен

преди 3 години

Какво може да се очаква от един пудел на Путин?

2

джо

преди 3 години

хубавата ракия в умерено количество и с хубава салата

1

Анонимен

преди 3 години

А кое лекарство няма странични ефекти?