78

Българин

преди 3 години

До ЗащоБез джин е много опсано!

77

Handel

преди 3 години

Въобще най-опасно е да пиеш вода - учените са установили, че абсолютно всеки, който поне веднъж в живота си е пил вода, е или умрял, или неминуемо ще умре.А иначе CNN и СЗО са известни с правдивата си информация.

76

Анонимен

преди 3 години

Грешка, първо да се допита до Беър Грилс какво да пие. Второто самият той го спомена да се инжектира, но може и да се пие стига да не е от метиловия.

75

Златка

преди 3 години

Швеция, Германия и Русия!Не дей чети както дявола евангелието, хващайки се като удавник за сламка във всеки нератив, а кажи дали същнота не е вярна?Народите които пият основно ТВЪРД алкохол масово нямат смъртни случаи.За щастие България е от тях!

74

нищо чудно

преди 3 години

Конгреса трябва да раследва.Давност за престъпления срещу човечеството няма.Да се чудиш нашите депутати гласували за задължителни ваксинация дали няма да ги завърти шайбата?

73

Анонимен

преди 3 години

"Запитайте се какво е общото между Швеция Скандинавия и Германия. И трите държави са северни народи"Златка, Вие ли сте? То тя Германия е на Скандинавия столицата.

72

Въпрос към учените

преди 3 години

Запитайте се какво е общото между Швеция Скандинавия и Германия.И трите държави са северни народи, и пият! За някой ще е изненада но немците също пият. Ако не сте чували е защото немците са културни хора и не правят много зулуми, но в Германия както в Русия, Скандинавия и като цяло в северното-европейските народи се пие.Може би има връзка със низкия брой умрели?

71

Корона без лекарства

преди 3 години

При мен Алкохолът помогна. По 1 чашка силен концентриран алкохол по обяд и по 1 чашка вечер.Повече не защото тогава се разтупва много сърцето.Мисля че това имаше в предвид Тръмп като каза да пием дезинфектант - чашка уиски. Не както някой хора го разбраха - буквално!

70

Анонимен

преди 3 години

До ЗащоНе е опасно, напротив.Аз приемах хлорохин по лекарско предписание, благодарна съм.

69

Защо

преди 3 години

Тоникът съдържа хинин. Не е ли опасно?

68

Е?

преди 3 години

Аз пия мастика! Короната бяга надалеч а и жената доволна кат си легнем...

67

БПФ

преди 3 години

До ДоналдРазкажи де, разкажи. Кой го спаси от фалит?Ти като не си клоун, но си Ентелегент и непризнат гений, що се гърчиш в някаква мухлясала панелка - вместо с твоите фантастически интелектуални заложби да спасиш света?

66

Доналд

преди 3 години

Тук някакви овце му пляскат на този клоун - чудя се дали знаят кой е баща му и кой го спаси от фалит когато дължеше милиарди на целият свят? Елементарни душици ми говорят за някаква ос Тръмп - Путин. Две мутри, които са били мутри от раждане, имащи милиарди чрез корупция, членове на едни и същи задкулисни клубчета.

65

Аз

преди 3 години

До АнонименРадвай се , че е Данчо, а не Килъри, че сега щеше да е страшно.

64

БПФ

преди 3 години

Това съединение бе активната съставка в аналгин-хихинът, помните зелените хапчета, които ядяхме навремето без рецепта - при всеки грип или настинка. Бяхме ДЕЦА... и никой не умря. СЗО изобщо НЕ се интересуват от здравето на хората - а само от ПАРИТЕ. СЗО продължават яростно да отричат, че пушачите много по-рядко се разболяват от К19, въпреки че първо китайските специалисти, а после и тези от "Луи Пастьор" го заявиха категорично и нищо чудно, това което понякога е отрова, друг път е лекарство.

63

Оverkill

преди 3 години

Оставете го Тръмп....щом СЗО не са го одобрили,значи работи....ще опитат да си пробутат ваксините и някой да направи милиончета вместо да кажат че нещо ефтино е ефикасно....

62

Скептик

преди 3 години

Имам чувството че следващите стъпки на Тръмп саЗакон за мира (с Р......я)Закон за Земята да оземли разорените селяни от ОклахомаЗакон за защита на държавата да уволни цялата потомствена проституираща партокрация на Държавна издръжкаЗакон за парите да върне златния стандарт.

61

решетников

преди 3 години

бе тои белина пи та некъв илач няма да пие

60

Скептик

преди 3 години

Един дух духал на друг дух, който имал дух на дух.

59

Скептик

преди 3 години

Пичове,Най-вероятно пие онези хапчета ММS, за които гонеха бургазлията. Явно на човека му е писнало битието на доволен милионер и иска да бъде ЕКСПЕРИМЕНТАТОР. Всеки сериозен експеримент е първо върху себе си. Така Шуми прие духа на Сена на фаталния завой. Духът е нещо непреходно. Той се предава и прелива от един на друг. Като искра, която никога не гасне.