80

Алтернативата

преди 4 години

Мутафчийски:"Очаквам много хора да измрат! Яко да измрат!"Изказ на сатрап! Ето скандалния "брифинг" от вчера вечерта https://youtu.be/oTYxLbz9qwQ

79

СМРАД

преди 4 години

Леле колко са жалки троловете на ГЕРБ, новата опорка е че интервюто на Бенатова е монтаж. Това интервю е 1:1. Но репортажът на Нова против Възраждане беше изрязан манипулативно.Хората не гледат вече Анал1, Нова и БТВ. Останаха само On Air, Evrocom i TV1 които показват различни гледни точки. С Милен се опитаха да убият Алтернативата, но не им се получи.

78

Анонимен

преди 4 години

А муфтафчийски ни заплаши с трупове , с много трупове. Пълен психопат. В Италия 96% от починалите не са починали от ковид . Както и трите наши жертви днес. Лека им пръст на хората, но дали ковид беше причината наистина. Муфтафчийски ни уплаши с 60 починали лекари в Испания, при 30000 заразени. Еми това прави 0.2% смъртност, лекарите са също хора. Но това не е пандемия, просто един гаден грип.

77

Ганьо Балкански

преди 4 години

Агнешкото, ракията и зелената салата излизат

76

Абееее

преди 4 години

Тоя цирк с COVID-19 ще изяде на някой кухата тиква ама ще видим.Кьорав карти не играе....А световната революция се отлага за неопределено време,или по точно до изборите в САЩ и вкарване на кyманяги-демократи по затворите.

75

Просто женско щастие

преди 4 години

Някои жени се влюбиха в карантинните мерки. Постоянно повтарят на мъжете си - "Няма да ходиш по кръчми и няма да пипаш чужди жени, защото са заразни!". Друго си е да имаш мъж 100% за собствена употреба и да не го делиш си с приятелите и "приятелките" му. Как да не харесват Генерала!? Скоро ще си го татуират под пъпа, с надпис - "Гологлавия да влезе!"Хубаво, ама какво да правят тези които не са се уредили с домашен затворник и са на сухо!?

74

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 83 си наивен и не си прочел нищо друго освен уж официалното, а такива сте най вредни, нещо като безработни калинки

73

Анонимен

преди 4 години

Редакцията да махне и да отстрани гадния *** златена, стига лъжи безбожници, въпросните лъжци ще бъдат наказани както убийците и крадците, особено кражбата от бедни и възрастни хора и посегателствата над тях.

72

Анонимен

преди 4 години

В София 7 нови случая и 23 нови излекувани, това звучи добре. Някои знаят само да плюят, но според мен властите се справят добре на този етап, ако ги сравним с други богати държави, като Белгия или Швеция например. Иначе времето ще покаже, най-лесно се печелят приключили битки.

71

Анонимен

преди 4 години

Хората излязоха на вън и шанса да се заразят е минимален.

70

Анонимен

преди 4 години

От сезонен чревен вирус регистрираните за последното денонощие са 31100 от които 2001 са се одрискали яко. 1024 са в болница останалите са на домашно лечение.Лабораториите продължават да работят.

69

Мразим Фактите

преди 4 години

Стабилно двукратно намаление на % заразени при изследваните през последната седмица. Формалната бройка няма значение, има значение, че при растящ брой изследвани, броят на откритите нови заразени намалява. Факт!!!Айде сега слагайте минуси на фактите!

68

Анонимен

преди 4 години

До zlatena ти си просто един *** а ако домакините ти слагат плюсове това е жалко

67

Анонимен

преди 4 години

До фурмата защото дори да има вирус няма такава болест и над 70% от хората дори не развиват антитела. Жертва сме на една грандиозна измама. Лекарите трябва да си признаят това и ще им бъде простено.Тестовете нищо конкретно не могат да установят.

66

zlatena

преди 4 години

Най голямата опасност в България са убийците алчните бизнесмени и неуките много отворени роми всички те са ненормални неадекватни хора без мозък в главите си които се интересуват само от собствения си бизнес за другите Българи които умират от коварната болест коронавирус без съпътстващи заболявания въобще не им пука заради такива хора с това мислене България никога няма да се оправи като държава

65

ИСТИНАТА :

преди 4 години

Епидемия няма. Всичко е измама.

64

zlatena

преди 4 години

Най голямата опасност в България са убийците алчните бизнесмени и неуките много отворени роми всички те са ненормални неадекватни и без мозък в главите си които се интересуват само от собствения си бизнес за другите Българи които умират от коварната болест коронавирус без съпътстващи заболявания въобще не им пука заради такива хора с това мислене България никога няма да се оправи като държава

63

Запознат

преди 4 години

Видеото е една лъжа и скоро ще заловят този който го е монтирал.Ако имате плеър със забавен кадър пуснете и ще видите, че казва нещо много много различно!

62

фурмата

преди 4 години

Всеки ден по всички медии говорят за напредъка в различни страни,как се нормализира обстановката,как е под контрол всичко.Този щаб от професионалисти в областтана имунологията и епидемиологията за два месеца защо не взеха па да анализират опита на някоя от тях?Как страни с много по-малко население и по-слаби икономики(според управляващите са по-слаби) хем правят повече тестове,хем имат по-малко заразени медици,хем вече се нормализират?Това бих искал да попитам?Риторично разбира се, ясно е ама...

61

Анонимен

преди 4 години

Този Мутафчийски е срам за лекарската гилдия! Веднага подавай оставка мръснико, ти си напълно неадекватен и ненормален. Ти си огромна опасност за българите