100

ШМАТКА

преди 3 години

Един лъжец смени друг лъжец! Хайде стига! Писна ни от вас!

99

Анонимен

преди 3 години

ЗАЩО НЕ ОБЯВЯВАТЕ ВСЕКИ ДЕН БРОЯ НА ТЕСТВАНИТЕ ЗА ДЕНОНОЩИЕТО?

98

Анонимен

преди 3 години

до "абе де го Годжи?"Той дава частни интервюта на М. Бенатова и я обижда, защото не задава удобните въпроси на мисирките от брифинга. Разбира се, в този сайт няма да бъде разкрито истинското лице на дупнишкия джентълмен.

97

Боби

преди 3 години

Няма нито един починал от коронавирус, абсолютна измама! Лекарите ги карарат да лъжат. Починалите не са от коронавиру.

96

Доцент Мангалов

преди 3 години

Скоро ще започне пьрвият етап на стадният имунитет - когато достигнем - 2 000 000 заразени и не повече от 60 000 починали мнение на специалисту от - филиповци доверете ми се

95

Анонимен

преди 3 години

абе де го Годжи?Нещо се наака и той като вожда си и се скри от екрана! И оня "професор"епидемолог, дето ми се караше по телевизора и се хвалеше как е по- велик от Швеция и Испания!Сега са изтупали на екрана нов бушон.

94

Анонимен

преди 3 години

дайте инфо и колко са изперкалите, безработните!

93

бивш студент

преди 3 години

Не е ли време Бойко да си прибере мисирките? генерал Мутафчийски си свърши работата и сега е време да бъде обезкостен, че вдигна много рейтинг и е опасен и за ГЕРБ и за БСП. Ако не беше наплашил хората преди два месеца сега нямаше да имаме само 2200 случая, а поне 15000. Време е да обере пешкира. Така няма да е конкурент на президента Радев нито на премиера ББ. Всеки е доволен

92

гешеффф

преди 3 години

как е здравословно мутафчийски след като насади паника в народа "ще се мре яко"

91

ГНЕВЕН

преди 3 години

От 1608 проби , 38 положителни.През март бяха по 20-30положителни, от 150-200 проби.ЕПИДЕМИЯ НЯМА.ИМА БЕЗМЕРНО ГЕРБЕРСКО НЕВЕЖЕСТВО И НЕЧУВАНА ГЕРБЕРСКА АЛЧНОСТ.Икономиката загина , а герберастите станаха много по-богати.

90

Бенатовата

преди 3 години

Изобщо не е цвете за мирисане. Спомнете си как отразяваше протеста в Катуница, когато царкировия унук уби едно момче с колата си - "озверяла тълпа, вандалщина"... Тогавя я кръстиха КИРОлюба.Обаче, това, за умирачката, Муфтачийски ни го каза в прав текст на 13 март. Само тонът беше друг - равен, леден, роботски , погребалноагентски.Не им вервам ни на НОЩовете, ни на мисирките.Бъзикат се с нас както си искат.Гладна мисирка -рейтинг сънува

89

Анонимен

преди 3 години

Трагедия е не, че коментиращите са с не знам колко гънки. Лошото е, когато управляващите почти нямат гънки.

88

Шокиращо

преди 3 години

Прегледах набързо от 76 до 94 коментари...Трагедия е слабо казано за тези, които са ги съчинявали...Хора с 2 гънки и половина по мозъчната ***.

87

95

преди 3 години

До Анонимен 94" Кеворкян е истински динозавър в омаскаряването "Още повече, ако омаскаряваш омаскарен.

86

Jon

преди 3 години

12 в болница 24 излекувани. Тренда е ясен! Къде са сега тия дето разправяха как след маханео на КПП-тата ще има лавина? Мутафчийски може да е добър коремен хирург и лекар , *** е тотален лаик и поставено лице! От вируси и епидемиии нищо не разбира! В щабчето от калинки няма нито 1 вирусолог. Ама си играят на пандемия и борба с вирус! А оФФвците си блеят и ръкопляскат на *** дето половин час не могат да отговорят в национален ефир що няма вирусолог в екипа.

85

Анонимен

преди 3 години

О, Бенатова е близка приятелка с Кеворкян, той е протеже на Божков. Знаем, че Кеворкян е истински динозавър в омаскаряването. Мутафчийски попадна в лапите им. Истината и само истината. Какъвто и да е Мутафчийски е цвете в сравнение с тези.

84

Waffen SS

преди 3 години

Нищо изключително ,както се казва "Нагоре по /вие знаете каква/ река,без гребла"

83

Анонимен

преди 3 години

и какво излиза, не си ли в сифийска болница, нямаш голям шанс...

82

Анонимен

преди 3 години

Под фуражка акъл не вирее!

81

Сатрап психопат

преди 3 години

Миролюба Бенатов написа в профила си във Фейсбук:"Не съм позволявала на никого да ме обижда толкова концентрирано, да опитва да подменя смисъла на думите ми умишлено, да ми се кара и да нарича това, което казвам глупост. Но не отвърнах. Сега се опитват да подменят историята, приписвайки ми всичко, което направи той. Защо, бих се питала по друго време и на друго място. Сега знам отговора. И знам защо той от вратата ме посрещна с думите:"Ти, от таксито, къде си тръгнала да се връщаш?"