38

Анонимен

преди 4 години

Хаха е***ати пародията. Аз и да имам хотел няма да отворя, тия се гаврят с нас. Такива мерки и в болниците няма. Явно идеята е да се откажат хората да ходят на почивка. Понеже това си е гавра.

37

123

преди 4 години

Нещо не ми става ясно като какви хора ще са тея туристи и отде ше додат? Ако са от чужбина-първо 2 недели карантина- ми няма да дойдат. Възнаградените с ваучери органи на властта тряба да тормозят народа с проверки, КПП, глоби и пр- и тях ги нема. Медиците тряба да борят вирусите при 300 стационарно болни грипави-и техните ваучери фанаха фира! Българи де изкарват пари по света- и тях едва ли ще прилъжеш да карат 14 дена карантина в Родинатаи да се приберат обратно?

36

Ванката

преди 4 години

То кат затвор бе, ква почивка е тва!?

35

Анонимен

преди 4 години

Абе търся ятаците на бат Бойко :Тонката ,Странджата , Фани ....Вчера бяха излязли всички от дупките си ,голям спор беше кой е по голям айдук Божков или Борисов и коя мисирка е по -добра Сашо Диков или Беновска...

34

Тройкаджия в Училище

преди 4 години

Ами... аз бих заменил Шведската маса с Шведска тройка?!Между другото, като дойдат Шведите, ние ще станем (И ще идем при Шведките).

33

Анонимен

преди 4 години

Хайде на бетоморието да спасим мутрите! Хахаахха А нещо така като Работа май има. *** няма.

32

До 30

преди 4 години

Чета много разноезични вестници и коментарите, ама такова тупане по гърдите , че нямало да си почива в държавата ами съседната е абсолютно уникално ,мнооого културно казано .Че , кой го е еня ,бе?! Половин свят до вчера щъкаха по света , преди да са си посетили столицата, даже. А в страни дето 99% от населението почива в чужбина, като Кралството , и дето господ бая ги е ущетил относно природа - пък те най са горди, пудрят надуват и правят луди пари от малкото което имат. Ама други хора..

31

Анонимен

преди 4 години

Защо не вземете да си утивате В Гърция и да не се връщате и не плюйте Бойко защото ако не беше той сега нямаше да утивате в Гърция.

30

69

преди 4 години

A какви са противоепидемичните мерки за секстуризма у нас?Дайте някакви насоки?

29

Иван

преди 4 години

Не съм чел по голяма тъпотия!!!!

28

Анонимен

преди 4 години

Пропуснали сте изискването в хотелите да е без климатици, с вентилатори може. Не си представям как ще се диша при 34-35С!

27

Щерю

преди 4 години

- Не мога да изям всичко,опаковайте ми го за вкъщи.- Но господине, това е шведска маса!- Въобще не ме интересува от къде ви е масата...

26

Анонимен

преди 4 години

Има шведска маса на черноморието-избираш межде ковид-19 и нашенска дезинтерия....

25

Гошо...Тъпото

преди 4 години

А къде ще си пекат г***вете нашите плейметки.Няма да могат да се...появят на Малдивите,Бахамите,или в Дубай.Това е много голям проблем и е редно кабинета да се намеси и включи точка към...извънредните мерки,за да се оправи...проблема.

24

Гражданин

преди 4 години

Абе как ще изглежда ?! - Никак !

23

Мфакар

преди 4 години

Каква почивка в България? Няма да плащам на хунтата ДДС измамници!

22

мхм

преди 4 години

какъв туризъм в България? миналата година без ковид-19 черноморието бе празно, ами сега? да умират от глад!

21

Анонимен

преди 4 години

защитна мантия...Означава на български ....В речника няма такава дума мантия

20

Младежки спомени

преди 4 години

До АнонименЩом те кефи така да мислиш - продължавай. Ходи си при мутрите в бетона и се реди на каквито искаш опашки. А за ровенето в кофите, как да ти го кажа по-деликатно - щом чакаш да се наядеш на корем на мтроморието - много си зле!

19

...

преди 4 години

Сега и ще ви цакат с малко храна, без СПА и т.н., без климатици.. а препаратите и деинфектантите 100% ще са най-евтините и ще се разреждат допълнително. Който иска да ходи на море (и в Гърция ще е същото 100%). По добре в някое шале в алпите за седмица-две. Хем по-спокойно, по-красиво и няма да ядеш гадна храна