279

Анонимен

преди 4 години

"Джиросването на акциите на Левски - много шум за нищо"Освен, че е една показна глупост на чорбаджиите даже и шум няма, въпреки напъните на масмедиите да раздухват жалката новина.

278

*

преди 4 години

Бойко се разхожда по улицата и до тротоара спира джип с чуждестранна регистрация. Страничния прозорец се смъква и кой да види Бойко вътре- самият Божков.-Бойко омръзна ми да се крия, ела по-близо да ти дам писмените си самопризнания. че са ми долу в жабката. Бойко си провира главата в колата през прозореца, Божков вдига стъклото и го защипва.

277

f

преди 4 години

ДО ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ:АПОСТОЛИТЕ КАТО ЛЕВСКИ А СЪЩО И ИИСУС МОГАТ ДА ВЪЗКРЪСВАТ КОГАТО СИ ПОИСКАТ И САМИ, НЕ СА ГО ОБЕСИЛИ ДОБРЕ, ПАДНАЛ НА ЗЕМЯТА И ПОМРЪДВАЛ, НО СЛЕД КАТО ВЕЧЕ ПРЕДАДЕН МУ Е БИЛО УГОДНО ДА СИ СМЕНИ ИМЕТО, АКО НЕ ВЯРВАТЕ, ПОМОЛЕТЕ СЕ ЗА ЛЕВСКИ И ВИЖТЕ КАК ВИ ОЗАРЯВА, НЕ ЗА ДУШАТА МУ, А ЗА НЕГО САМИЯ, КОЙТО И СЕГА Е ЖИВ! НО НЕ ГО ПРЕДАВАЙТЕ КОЙ Е, ДА НЕ ГО ОБЕСЯТ ПАК! БЕЗ ПРЕДАТЕЛСТВА МОЛЯ!

276

f

преди 4 години

за който не знае, българската старейшина въльо ку.р.вата е осеменявал тур-киня и прави най-редовно секс със сина си тур-чин, това на трети март да го обяснява, въльо е руснакнали той е нелегалният холивуд в България и участва в убийствата на български актьори и българи насред улицата, изгонете го тоя из-род! нали той съсипва българския национален отбор, вижте го какво прави по детските площадки да разваля играта на децата.

275

ноятс

преди 4 години

"Бившият" собственик и "благодетел" на ФК "Левски" много добре знае какво прави. Прави опит да спаси себе си, а не ФК "Левски"! Кристално ясно стана колко му е бил мил клуба!!! Част от феновете няма да разберат написаното, но и тяхната "любов" към ФК "Левски" е колкото да се дерат на трибуните и да си мерят татуировките!

274

демократ

преди 4 години

левсарите не ги искат и даже като подарък..ха.ха.ха никой не ги ще като руснаците..ха.ха

273

Анонимен

преди 4 години

"След като Бойко Борисов пресече сутрешния цирк с отказа си въобще да се срещне с куриера Сашо Диков - акциите вече са на "Герена". Предстои развръзката..."Саше запознай се със значението на джирото и тогава обяснявай къде били акциите. Всичките гербаджии до един сте прости като гъбено семе, сякаш една майка ви е раждала. Колкото и да не ти харесва, шефа ти Борисов е собственик на отбора.

272

акуд

преди 4 години

то от комунисти само номера от селски вечеринки.......толкова си могат

271

Анонимен

преди 4 години

парите на "левски"търсете в дълбоките деколтета и бикините на камелия,преслава,анелия,джина стоева...

270

Анонимен

преди 4 години

Джирото е едностранна сделка и не се изисква съгласие на приемателя. Достатъчно е онзи, който прехвърля, да е съгласен и да оформи писмено волята си, както очевидно е станало това в случая, с прехвърлянето чрез джиро. Борисов е собственик, независимо че акциите физически не са при него.

269

елза парини

преди 4 години

очакваме всички фенове на "левски"да се присъединят към многохилядния тазгодишен гейпарад...така има поне минимална вероятност някой да им обърне внимание

268

Анонимен

преди 4 години

ЖИГОСАН ТИ Е ТУЛУПСКИЯ ***!ЦЯЛАТА ИНТРИГА Е ПОВЕЧЕ ОТ ***....ХА,ХА,ХАААААААААААААА...Сега остава 3-4- яки левскарчета , да отидат в Дубай , да си потърсят парите.Като се върнат---може и да управляват ФК-Левски ....

267

Анонимен

преди 4 години

Тук става дума за жигосване, другото са глупости.Борисов бе публично жикосан със акциите

266

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

ИМА И ДРУГИ ВАРИАНТИ:ДА ВЪРНЕ АКЦИИТЕ НА ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ ИМ.....ЗА ДА СЕ УБЕДЯТ ЛЕВСКАРИТЕ , ЧЕ ЧЕРЕПА СЕ Е ИЗГАВРИЛ С ТЯХ...ХА,ХА,ХААААААААААААА..ЗАЩОТО ТЕЗИ АКЦИИ СА БЕЗ СТОЙНОСТ!

265

Анонимен

преди 4 години

С джиросването Тиквата официално е собственик на Левски и единствения начин да се освободи от собствеността си е да прехвърли акциите на друг или обратно към досегашния притежател. Ако ги върне на Божков, това означава, че дава отбора на човек, който е заявил, че не може да издържа отбора, ако зареже акциите, това означава, че обрича Левски на заличаване.Божков така изигра Тиквата, който постоянно се хвали как се грижел за футбола, че на оня чак свят му се зави.

264

Анонимен

преди 4 години

До до 273/275С други думи, побърза да потвърдиш думите ми, че ден и нощ мислиш за Бойко. :)))) Не е здравословно, излез, разходи се, виж някоя булка. Заведи я на ресторант. А, у. Ей, ще ви съсипе омразата. Виж, Бойко никой не мрази. И на Божков ще му прости. Просто ще му конфискува всичко което притежава в България. :)))))))

263

Глупости

преди 4 години

БОРИСОВ ---НИЩО НЕ Е ПОЛУЧАВАЛ , НИТО ЩЕ ПОЛУЧАВА!ТУЛУПСКИТЕ РАДОСТИ , СА КРАТКИ...ХА,ХА,ХААААААААААА...

262

Браво Череп!

преди 4 години

Джиросването е като завещанието, така че Борисов е собственик на "Левски". Но като премиер няма право да е собственик на търговско дружество и незабавно трябва да бъде отстранен от този пост. Така че Божков свърши това, което овценаселението не посмя да направи. Това се казва добър играч, не случайно забогатял благодарение на Черепа си...

261

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

Т.Н. "АКЦИИ"---ИМАТ СТОЙНОСТТА НА СТАРИ ТАПЕТИ !ДРУГ ЩЕ Е ПРОБЛЕМА НА ЧЕРЕПА , АКО НЯКОЙ ТРЪГНЕ ДА ТЪРСИ ПАРИ ОТ НЕГО ЗА ДА ЗАБОГАТЕЕ ИЛИ СИ ОПРАВИ ПОЛОЖЕНИЕТО , ЗАЩОТО ТОЙ Е ОТ ХОРАТА "БЕЗ РОДИНА" И НИЩО ЧУДНО ЗАРАДИ ПАРИТЕ КОИТО ИМА.....ДА СИ ЗАГУБИ ЖИВОТЕЦА..ХА,ХА,ХААААААА

260

до 273

преди 4 години

Посочи ми една държава, в която издирван за арест се гаври с министър-председателя? Няма такава. Утре Божков съвсем спокойно може да направи Тиквата горд собственик на публичен дом в Амстердам и няма кой да го спре да го направи, щото Бойко е смешен циркаджия, а държавната му администрация и за метачи на улиците не става.