359

Локо

преди 3 години

Шум ли, такава помия излезе и излиза за управляващите, те сами влезнаха във водопада, а горанчето и боко пляскат срещу течението, но няма дори кой да им се присмее.

358

Анонимен

преди 3 години

Никой не може да снеме от Бойко Борисов моралната отговорност при евентуален фалит на клуба. Не друг, а "най-големият левскар в България" многократно повтаряше, че смяната на собствеността на клуба е единственото препятствие пред неговото бъдещо процъфтяване. С отказа си да приеме джиросаните му акции от досегашния собственик на клуба и без да посочи физическо или юридическо лице, в чиято полза прави този отказ, Бойко Борисов фактически поставя препятствие пред смяната на собствеността на клуба.

357

НИЩО НОВО ,БЕ...

преди 3 години

ТО И МАЙКЪЛ ЧЬОРНИ , ИСКАШЕ ДА ДАДЕ АКЦИИТЕ НА ЛЕВСКИ НА ПРЕМИЕРА....ХА,ХА,ХААА....ДАЖЕ КАРАЛ , Т.БАТКОВ ДА ГИ ОСТАВИ НА КАРАУЛА ПРЕД МИН.СЪВЕТ ...АМА БАТКОВ , НЕ БИЛ , АХМАК КАТО ДИКОВ , А .... ГУШНАЛ ВСИЧКИ АКЦИИ!ТАКА ЧЕ---СХЕМАТА С "ДЖИРОСВАНЕТО".... НЕ Е НОВА !ЧЕНГЕТО "ЧЕРЕПА"--ПРОСТО КОПИРА "БРАТСКИЯ *** ОПИТ"---НИЩО ПОВЕЧЕ НЕ МОГЪЛ ДА ИЗМИСЛИ ГОРКИЯ...ХА,ХА,ХААААААААА

356

КУЧЕТАТА ЛАЯТ ...

преди 3 години

До Анонимен ! Анонимен , ти май си заядливо куче ,но нали знаеш българската поговорка: "Кучетата лаят , кервана си минава !" Както гледам ,цялата страница за писане е обсебена от теб , не стискай зъбки , ще счупиш зъбче ! Колкото до Г-н Борисов , не мисля , че го мразят всички ,щом управлява толкова години . Мразят го некадърните , като теб , но те са без значение и се броят на пръсти ! Съжалявам те " Анонимен " ! Много си жалък и смешен ! БЛАГОДАРЯ НА ДНЕС . БГ

355

" ВЕЛИКИЯ "

преди 3 години

До Pepi ! Накрая , Тити взе манголиите на " великия " Божков , а не на Борисов ! Великия подведе Тити и си избра , куриерче - зайче , но то заекна на голям камък ! Зайчето правило това което му наредят ,изпълнявал волята на " великия " ? Грешка, голяма грешка ! " ЗАЙЧЕ ВИР - ВОДИЦА СТАНА В ЦЪФНАЛАТА РЪЖ . " Роберт Бърнс .

354

Кой?

преди 3 години

И какво? Някакъв футболен отбор. Голям праз лук.

353

Гацо Бацо

преди 3 години

Винаги съм се чудел как г-н "Ъъъъ" стана журналист ,с капацитета който притежава ...Рано или късно всичко на тоя свят излиза на яве .Защо не някой др а именно роднината трябва на е куриера ? Сега я разбирам и Аня .

352

Pepi

преди 3 години

Унижения в случая е Тити. Че се пъчи няколко дена как щял да вземе Левски . А накрая взе на Бойко магнолиите .

351

Анонимен

преди 3 години

Бойко си взе отборче от А група, а тука някакви *** пишат, че бошкоф го бил унижил .... Алоо мишоците, бошкоф избяга в друга държава. Май вашия мишок р унижения в случая, не Борисов :-)

350

Анонимен

преди 3 години

Да живеят ритнитопковците и балъците които им плащат!

349

Стига глупости

преди 3 години

Ясно е, че ни гласят да плащаме огромни заплати на бездарните чалгари.Уж частен клуб пък на държавна издръжка само защото наркоманите от агитката са платените маши на Бойко и Гешев.

348

Krom

преди 3 години

Единствения който се изложи беше Сашо Диков! Както и Тити Папазов, но той принципно си е клоун. Борисов се държа съвсем адекватно в случая. А малко да надскочите тесногръдата си злобица. Каквото Ви се иска и каквото се случва са в две различни неща.

347

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 365Борисов е "посмешище" в очите на хора, които са неграмотни и по принцип така или иначе мразят Боко. Никой друг. С други думи, ти се кефиш, че някой пак ти е доставил дозата допамин днес. И така до утре. Това си е наркотик.

346

Анонимен

преди 3 години

До >>>Значи толкова много мразите Боко. Тая държава не я чака нищо добро ако от вас зависеше нещо, така че по-добре, че не зависи.:)

345

Анонимен

преди 3 години

Когато се споменава кой ще се смее последен, се има предвид Борисов.А в момента е ясно ,че посмешището е Борисов,но както споменах Божков се изправя реално срещу всички,които подкрепят Борисов-САЩ и Европа,но сега ми минава мисълта,че това не е много сигурно...Отдавна се говори ,че Борисов е "пътник" и е вероятно с него да се отнесат така,както той злоупотребява с подчинените си...използва ги...и след това ги изхвърля...

344

До 352

преди 3 години

До До 356Не са много, които "обичат" този клуб! Това са една тълпа софийски хулигани.

343

>>>

преди 3 години

До АнонименКръвно да е дигнал пак кяр...

342

Анонимен

преди 3 години

До >>>Номера успя ... за тия дето така или иначе мразят Боко. Ефекта от това е нулев.

341

>>>

преди 3 години

Боли го някой за Уефски.... номер беше да се унижи тиквата . И номера успя :)

340

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 359Божков е беглец от закона. Не знам много такива да "са се смели последни". Божков е и един от печалните хора на прехода. И за такива не знам много да са се смели последни. Не са му добри шансовете. Това, че джафка от пустинята, едва ли ще му помогне.